کثرت پرونده‌های ورودی، ام‌المسائل دستگاه قضایی است

حجت الاسلام قدرتی گفت: ابرچالش دستگاه قضایی را کثرت پرونده‌های ورودی خواند و گفت: معتقدم ام‌المسائل قوه قضاییه، بحث کثرت پرونده‌های ورودی است. امروز ۱۰ میلیون پرونده یکتا و ۱۷ میلیون پرونده تکراری در دستگاه قضایی وجود دارد و برای ای

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از پایگاه اطلاع رسانی پژوهشگاه قوه قضاییه، حجت‌الاسلام نورالله قدرتی در آیین تکریم و معارفه رئیس پژوهشگاه قوه قضاییه که صبح امروز (دوشنبه) با حضور دکتر صاحبکار معاون برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی قوه قضاییه، حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر هادی و دکتر علم‌الهدی روسای جدید و سابق پژوهشگاه قوه قضاییه برگزار شد، اظهار کرد: در دو سال گذشه اقدامات خوبی در پژوهشگاه قوه قضاییه انجام شده است که بخشی از این اقدامات توسط دکتر علم‌الهدی بیان شد.

 

وی با بیان اینکه اقدامات انجام شده در دو سال گذشته نشان از تقوا در پژوهشگاه قوه قضاییه است گفت: تقوا شامل تخصص و تعهد است و به تعبیر شهید بزرگوار شهید چمران، وقتی متعهد غیرمتخصصی کار را به عهده می‌گیرد باید به تعهدش هم شک کرد.

 

معاون حقوقی و امور مجلس قوه قضاییه ادامه داد: هر چند در این دو سال کارهای خوبی در پژوهشگاه قوه قضاییه انجام شده اما با نقطه مطلوب فاصله زیادی داریم.

 

وی در ادامه با اشاره به اساسنامه پژوهشگاه قوه قضاییه، بر اصلاح این اساسنامه تأکید کرد و گفت: پژوهشگاه قوه قضاییه باید در راستای هفت محور اصلی مندرج در سند تحول قضایی نسبت به حل علمی چالش‌ها و مشکلات دستگاه قضایی اقدام کند.

 

حجت‌الاسلامقدرتی ابرچالش دستگاه قضایی را کثرت پرونده‌های ورودی خواند و گفت: معتقدم ام‌المسائل قوه قضاییه، بحث کثرت پرونده‌های ورودی است. امروز 10 میلیون پرونده یکتا و 17 میلیون پرونده تکراری در دستگاه قضایی وجود دارد و برای این مساله باید فکری کرد.

 

معاون حقوقی و امور مجلس قوه قضاییه در بخش دیگری از این مراسم متن ابلاغ رئیس قوه قضاییه برای دکتر هادی را قرائت کرد و گفت: رئیس جدید پژوهشگاه قوه قضاییه باید بر اساس وظایفی که در متن ابلاغ رئیس دستگاه قضا تأکید شده، اقدام کند.

 

مولف: روابط عمومی و امور بین الملل پژوهشگاه قوه قضاییه

کد خبر 1101815

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha