به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از گلپایگان، «محمد فیضی» در جلسه ستاد بحران شهرستان گلپایگان از حل نشدن مشکل واگذاری زمین اداره راهداری در روستای مرغ سخن گفت و بیان کرد: واگذاری سوله بلا استفاده آب نیرو با وجود رضایت هنوز صورت نگرفته است و مشکل ورودی و خروجی شهرک صنعتی سبب می شود که ۶۵ متر پلی که در آن نزدیکی احداث شده بدون استفاده بماند.
رئیس اداره راهداری شهرستان گلپايگان از خرید نیمی از نمک و شن مورد نیاز فصل سرد خبر داد و گفت: جاده تیکن در سه نقطه نیاز به پل دارد که با رخداد سیلاب، با مشکل مواجه می شوند.
وی با یادآوری اینکه جاده موته در حوزه راهداری شاهین شهر و میمه قرار دارد، تشریح کرد: این جاده برای شهرستان شاهین شهر در برابر جاده های دیگرآن، جاده ای با درجه دوم یا سوم اهمیت است و خدمات دهی بهآن، با توجه کمتری صورت می گیرد.
فیضی جاده موته را برای شهرستان های گلپایگان و شهرستان های غرب استان و استان های همجوار، جاده ای شریانی بیان کرد و خواهان توجه اداره راهداری استان اصفهان به این جاده حیاتی بدون توجه به خط سیاسی شهرستان ها، یا با توجه به آن، شد.
رئیس اداره راهداری شهرستان گلپايگان از بلا تکلیفی مسئولیت رسیدگی به جاده کوچری و وجود مشکلات راهداری در این مسیر انتقاد کرد و ادامه داد: راه دسترسی به ۷ شرکت اسیدی در انتهای جاده سعید آباد با دوربرگردان خلاف آن، به دلیل امکان وقوع فاجعه در آن، باید بسته شود و راه ایمن دیگری در دسترس قرار گیرد که از طریق قضایی برای این امر اقدام می شود.
وی در پایان خواهان اصلاح جاده رو به روی پمپ بنزین روستای اسفرجان شد.
در ادامه «حسین علی محمدی» با بیان اینکه دیواره سازی مسیر خروج کانال های آب شهر گوگد بسته شده است و با بارندگی فراوان، آب به شهر گوگد باز می گردد، گفت: بازسازی قنات خشکیده و متروک در کنار شهر نیز با مخالفت کشاورزان رو به رو شده است، اگر اداره جهاد کشاورزی و مدیریت آب منطقه ای همراهی کنند شهرداری گوگد هزینه آن را می دهد.
در ادامه «مسعود نوری» از آمادگی کامل شهرداری گلپایگان برای فصل سرد با تهیه شن و نمک و دستگاه های مورد نیاز آن خبر داد و بیان کرد: شهرداری گلپایگان، لایروبی های انهار را شروع کرده است اما مسیر عبوری رودخانه فصلی در ابتدای آن توسط نخاله ها یا با خاکریزی ها، بسته شده است که نیاز به رسیدگی دارد و حریم قنوات نیز توسط برخی سودجویان گرفته شده است.
د رادامه «حسن جوکار» با یادآوری اینکه لایروبی های مسیل ها هزینه بر است، برای بازگشایی ها و لایروبی آنها در صورت تامین ماشین های مورد نیاز تاکید کرد و گفت: نصب کنتور های هوشمند در شهرستان گلپايگان از برنامه عقب مانده است و باید جلوی برداشت های غیر مجاز و آبیاری های غرفابی را گرفت.
به گزارش شبستان، مانور لحظه صفر که در آن فقط به تست میزان آمادگی و زمان رسیدن دستگاه های خدمات رسان به محل حادثه بود در جلسه ستاد ستاد بحران انجام شد.
نظر شما