به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از رشت، «سیروس شفقی» امروز (چهارشنبه، 21 مهر) در همایش راهوران محله که در استانداری گیلان برگزار شد اظهار داشت: نقش پلیس راهور و پلیس راه یکی از اساسیترین نقشهاست که اگر تنها یک روز مختل شوند تمام ابعاد زندگی مردم تحت تاثیر قرار میگیرد.
مدیرکل دفتر فنی، امور عمرانی، حمل و نقل و ترافیک استانداری گیلان ادامه داد: حوادث رانندگی در دنیا سالانه جان هزاران نفر را میگیرد و در کشور ما هم سالانه شاهد فوت 25 هزار نفر هستیم که مطمئنا آمار بالایی بود و آثار مخرب آن به جامعه منعکس میشود.
شفقی با بیان اینکه رفتارهای ترافیکی شهروندان و نقش پلیس در کنار بهسازی بهتر مسیرها میتواند به عنوان عامل بازدارنده در کاهش تصادفات و تلفات جادهای باشد تصریح کرد: راهبرد نیروی انتظامی بسیار کارشناسانه بود به طوریکه از همیاران پلیس استفاده و آموزش همگانی را در دستور کار قرار داد.
وی با تاکید بر اینکه در شش ماهه نخست امسال 275 نفر در استان گیلان به دلیل تصادفات رانندگی جان باختند اضافه کرد: این تعداد جانباخته در مقایسه با میزان سال گذشته 3.5 درصد، تعداد کل تصادفات جمعا 9 درصد کاهش و تعداد مجروحان هم در سطح استان گیلان 4.3 دهم درصد کاهش داشته است.
مدیرکل دفتر فنی، امور عمرانی، حمل و نقل و ترافیک استانداری گیلان اقدامات انجام شده در حذف و اصلاح نقاط حادثهخیز جادههای گیلان را هم برشمرد و گفت: در مجموع 105 نقطه پرتصادف شهری از طریق پلیس راه و راهور گیلان شناسایی شد که 53 نقطه را ایمنسازی کردیم همچنین 97 نقطه پرخطر شهری هم داریم که باید نسبت به ایمنسازی آن اقدام شود.
*روزانه 250 هزار خودرو در رشت تردد میکنند
فرماندار رشت نیز در این جلسه اینکه سه عامل انسان، جاده و خودرو در بحث تلفات جادهای کاملا مشخص و تعریف شده است تصریح کرد: در بدترین و ناایمنترین جاده نیز اگر راننده نکات ایمنی را رعایت کند میتواند حوادث را کاهش دهد از طرفی با وضع قوانین میتوان نسبت به فرهنگسازی ترافیکی اقدام کرد.
«علی فتحاللهی» تنوع وظیفهای پلیس راه و پلیس راهور را بسیار گسترده خواند و ابراز داشت: شهرستان رشت از پرتراکمترین شهرستانهای کشور و گردشگر پذیر است و روزانه 250 هزار خودرو در آن تردد میکنند و طبق آمار اعلامی پلیس راه تعداد فوتیهای ما در جادهها کاهش پیدا کرده است که نشاندهنده زحمات پلیس در این بخش است.
*اختصاص افزون بر ۳ میلیارد تومان برای نصب علائم ترافیکی در گیلان
«عباس صابر» نیز در این جلسه با اذعان بر اینکه دفتر روستایی استانداری گیلان در سال گذشته نسبت به برگزاری دورههای آموزشی راهوران در سراسر گیلان و با کمک پلیس راهور اقدام کرد و این کار در سال 1400 هم دنبال میشود و منتظر صدور احکام برای دهیاران و اعضای شوراهای جدید هستیم.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری گیلان ارسال جزوات و بسته های ترافیکی در فضای مجازی برای دهیاران سراسر استان گیلان را از دیگر اقدامات انجام شده اعلام و خاطرنشان کرد: نصب علایم ترافیکی از دیگر کارهایی است که سال گذشته بر اساس تخصیصها انجام شد و امسال هم برای این امر 3 میلیارد و 500 میلیون تومان بودجه در نظر گرفته شده است.
نظر شما