به گزارش خبرگزاری شبستان از کرمان، مدیرکل مطبوعات داخلی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در مجمع عمومی سالیانه اصحاب مطبوعات و رسانه های استان کرمان در سخنانی مطالبی راجع به انتخابات مطالبی بیان کرد.
پدرام پاک آئین در این باره با تأکید بر رعایت مسائل اخلاقی، دینی شرعی و قانونی تصریح کرد: همه نیروهای درون نظام به ویژه اصحاب رسانه باید در خط مقدم شورآفرینی در جامعه باشند.
وی با بیان اینکه تحقق قانون اساسی یکی از اهداف و رسالت های اداره کل مطبوعات داخلی است، خاطرنشان ساخت: در همین راستا از آنجا که جلب مشارکت حداکثری برای انتخابات از اهداف مهم حاکمیت جمهوری اسلامی است، لذا تکلیف شرعی و اعتقادی همگان تلاش برای این مهم است.
مدیرکل مطبوعات داخلی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به اینکه ایران اسلامی امروز و در هنگامه بیداری اسلامی در تراز الگویی برای این کشورهاست بیان داشت: انتخابات نماد مردم سالاری دینی است و لذا تلاش برای مشارکت حداکثری تکلیف شرعی و اعتقادی برای افراد در یک نظام دینی است.
وی در ادامه با تأکید بر پرهیز از هرگونه تخریب رقبا، عزت و شرافت مطبوعات را به استقلال آنها دانست و گفت: این استقلال به معنای عدم نگاه سیاسی و یا ورود نکردن به مسائل سیاسی نیست بلکه منظور این است که مطبوعات رخنه گاه اغراض جناحی نباشد.
پاک آئین با اشاره به جایگاه فرهنگی رسانه ها و مطبوعات اظهار کرد: از این موضع باید به روشنگری و آگاهی بخشی به تحلیل های سیاسی ورود کرده و دانش سیاسی جامعه را تقویت کنند.
وی ادامه داد: این هدف باید به گونه ای دنبال شود که مطبوعات و رسانه ها وسیله و ابزار سیاست ورزان قرار نگیرد تا استفاده موقتی از آنان شده و خدشه بر آنان وارد شود.
مدیرکل مطبوعات داخلی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تصریح کرد: نشریه ای که حزب و جناح دلخواه خود را مطرح کند نمی تواند از زاویه توجه به منافع ملی عمل کند و حیات آن رسانه دچار اخلال می شود.
وی حفظ حقوق نامزدهای انتخابات و ایجاد فضایی سالم و پویا برای انتخابات را از وظایف مهم مطبوعات دانست و گفت: مطبوعات و رسانه ها نماد و عصاره مردم سالاری دینی هستند.
پاک آئین تصریح کرد: مطبوعات و رسانه ها به عنوان پایگاه های فرهنگی و آگاهی بخشی باید از زاویه برتری به انتخابات بنگرند و در این راستا مسیر رقابت ها را از بگو مگوهای سیاسی و منازعات بی حاصل به برخورد نظریات و هدف گذاری نامزدها در چارچوب منطقی تبدیل کنند.
وی ادامه داد: لذا انتظار می رود تا مطبوعات و رسانه ها چشم مردم را به سوی مشی کاندیداها باز کنند و به حواشی نپردازند زیرا انتخابات می گذرد اما میزان اعتمادسازی که در گزارش ها و تحلیل ها می آید بعدها در نگرش مردم تأثیرگذار است.
پایان پیام/
نظر شما