به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بیرجند، «حسین حسن پور» امروز (28 مهر) در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار کرد: سازمان تعزیرات وابسته به دادگستری و به صورت مستقل تحت نظر وزیر دادگستری و معاون وزیر و رییس سازمان تعزیرات به وظایف خود عمل می کند.
مدیرکل تعزیرات حکومتی خراسان جنوبی با بیان اینکه پس از انتفاع از خراسان بزرگ اداره کل تعزیرات حکومتی تشکیل شد و در مرکز استان سه شعبه بدوی فعال و در شهرستان های قاین، فردوس، نهبندان، طبس، بشرویه و درمیان ادارت تعزیرات مستقر است و رسیدگی به پرونده های تخلفات اقتصادی را انجام می دهند، گفت: شهرستان های خوسف، سرایان، سربیشه و زیرکوه اداره تعزیرات مستقلی به دلیل مشکلات کمبود نیرو و مکان ندارند.
وی با اشاره به اینکه در راستای حمایت از حقوق مصرف کننده وظیفه ما رسیدگی به صدور حکم و اجرای قانون است، افزود: با توجه به سیاست های اخیر سازمان تعزیرات حکومتی، طرح بازدید و نظارت از واحدهای تولیدی و توزیعی و گشت های مشترک با همکاری سازمان صمت و سایر دستگاه های مربوطه در مدیریت تنظیم بازار به صورت روزانه انجام می شود.
مدیرکل تعزیرات حکومتی خراسان جنوبی تصریح کرد: برای اینکه دسترسی مردم به تعزیرات حکومتی بیشتر شود و بخواهیم خدمت بیشتری به مردم ارائه دهیم تلفن ۱۳۵ و سامانه 135.ir پیش بینی شده است.
حسین پور اضافه کرد: قاچاق سوخت و قاچاق دام در خراسان جنوبی بیشترین پرونده های تخلف را به خود اختصاص داده است.
وی با بیان اینکه در ۶ ماه نخست سال جاری ۷۹۷ پرونده قاچاق سوخت وارد شعب تعزیرات استان شده است، بیان کرد: در این مدت یک میلیون و ۱۸۴ هزار و ۸۷۶ لیتر گازوئیل، ۲ هزار و ۶۲۰ لیتر نفت سفید و ۴۷۷ لیتر بنزین در خراسان جنوبی کشف و ضبط شده است.
مدیرکل تعزیرات حکومتی خراسان جنوبی گفت: دام زنده با ۲۱۳ فقره پرونده رتبه دوم تشکیل پروندههای قاچاق در این استان را به خود اختصاص داده و در این زمینه امسال پنج هزار و ۹۸۶ راس گوسفند و بره، ۳۶۹ راس بز و بزغاله، ۷۶ راس گاو و ۲۴ نفر شتر، کشف و محکومیتهای نقدی لحاظ شده است.
حسن پور با بیان اینکه 37 پرونده قاچاق دام سال گذشته و امسال 213 مورد پرونده وارد شعب تعزیرات حکومتی شده است، اضافه کرد: امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته قاچاق دام پنج برابر به دلیل خشکسالی اضافه شده است.
وی در پایان افزود: در 6 ماه نخست امسال سه هزار و 651 فقره پرونده تخلف در سه حوزه قاچاق کالا و ارز قاچاق کالا و خدمات و قاچاق بهداشت، دارو و درمان وارد شعب تعزیرات حکومتی شده است که نسبت به مدت مشابه سال گذشته که دو هزار و 33 فقره بوده 80 درصد رشد داشته است.
وی خاطرنشان کرد: امسال متخلفان به پرداخت ۳۹۱ میلیارد و ۹۰۶ میلیون ریال جزای نقدی محکوم شدند که نسبت به مدت مشابه سال قبل با ۱۲۲ میلیارد و ۶۶۶ میلیون ریال، ۲۱۹ درصد افزایش دارد.
نظر شما