شرکت های دانش بنیان گیلان تجاری سازی شوند

احمدی خواستار حمایت از شرکت های دانش بنیان شد گفت: شرکت های دانش بنیان گیلان جهت صادرات باید تجاری سازی شوند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از رشت، «محمدرضا احمدی سنگری» امروز(پنج شنبه،۲۹ مهر) در جلسه شورای مدیریت آموزش عالی استان گیلان ابراز داشت: یکی از اهداف حضور اعضای کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس در گیلان بررسی نظام آموزشی استان گیلان است.

 

نماینده مردم شهرستان های رشت و خمام در مجلس با بیان اینکه باید از ظرفیت‌های پارک های علم و فناوری در گیلان استفاده کنیم افزود: شناسایی نقاط ضعف و قدرت استان گیلان در این حوزه به ما کمک می کند تا از ظرفیت کمیسیون آموزش تحقیقات بیشتر بهره ببریم.

 

 وی ارتقای سطح علمی و دانشگاهی استان گیلان را لازم و ضروری خواند و عنوان کرد: برخی از رشته های دانشگاه های استان گیلان کاربردی و برخی غیر کاربردی هستند و انتظار داریم رشته‌های کاربردی با توجه به نیازهای کشور و استان جایگزین رشته های غیر کاربردی شوند.

 

دبیر کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس به روز رسانی رشته های دانشگاهی بر اساس نیازمندیهای کشور و استان را لازم دانست و تصریح کرد: ما در کمیسیون آموزش مجلس به دنبال مهارت آموزی هستیم و اعتباراتی را هم برای فارغ‌التحصیلان در نظر می گیریم تا به سوی کارآفرینی هدایت شوند.

 

احمدی سنگری با تاکید بر اینکه محصولات شرکت های دانش بنیان گیلان جهت صادرات باید تجاری سازی شوند اضافه کرد: باید در جهت توسعه شرکت های دانش بنیان در گیلان حرکت کرده و با تخصیص اعتبارات از آنان حمایت کنیم.

 

وی اعطای کمک های بلاعوض برای راه‌اندازی شرکت های نوآور در دانشگاه آزاد اسلامی گیلان را نی‌ خواستار شد و عنوان کرد: معتقدم هزینه کردن برای شرکت های دانش بنیان سرمایه است.

 

دبیر کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس تخصیص وام صندوق رفاه برای دانشجویان دانشگاه آزاد گیلان را مهم دانست و خاطرنشان کرد: البته باید سازوکاری ایجاد شود تا تمام دانشگاههای ما از این تسهیلات بهره‌مند شوند.

 

*۵۰ درصد از زیرساخت‌های دهکده ورزشی آموزش عالی کشور فراهم شده است

«جبار کوچکی نژاد» نیز در این جلسه با بیان اینکه گیلان دارای ۱۰۰ هزار دانشجو و ۳۰۰ هزار نفر دانش آموز است افزود: ۳۰ درصد از دانشجویان گیلان در دانشگاه های غیردولتی و مابقی در دانشگاه‌های دولتی مشغول به تحصیل هستند.

 

نماینده مردم شهرستان های رشت و خمام در مجلس ابراز داشت: قرار بود یک واحد دانشگاه پیام نور را در خمام راه‌اندازی کنیم اما با وجود همه پیگیری هایی که شده این امر تاکنون تحقق پیدا نکرده است و از کمیسیون آموزش مجلس انتظار کمک و حمایت داریم.

 

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس با تاکید بر اینکه  تصریح کرد: برای تکمیل مابقی زیرساخت‌های این مجموعه به کمک مجلس و دولت نیاز فوری داریم.

 

نماینده مردم شهرستان های رشت و خمام در مجلس دانشگاه فنی و حرفه‌ای را دانشگاهی که در بخش اشتغال پیش‌رو است دانست و اضافه کرد: متاسفانه امکانات این دانشگاه در استان گیلان بسیار محدود است و در انتظار کمک های ویژه دانشگاه فنی و حرفه ای و آماده کردن زیرساخت‌های مورد نیاز آن هستیم.

 

کوچکی نژاد کمک برای توسعه دانشگاه آزاد گیلان در محوطه ۴۰ هکتاری لاکان را نیز لازم و ضروری دانست و اضافه کرد: دانشگاه فرهنگیان نیز دانشگاهی بسیار مهم محسوب می شود اما انتظار داریم برای توسعه واحد برادران این مرکز آموزشی اقدامات لازم انجام شود.

 

نماینده مردم شهرستان های رشت و خمام در مجلس ساخت سایت تحقیقات هسته‌ای در استان گیلان در محوطه ای بالغ بر ۸۰ هکتار را هم مورد توجه قرار داد و اضافه کرد: حمایت از شرکت‌های دانش بنیان بسیار ضعیف است از طرفی ۳ هزار میلیارد تومان را به این صندوق اختصاص دادیم تا همه استان ها تقویت شوند که البته در مورد استان گیلان هیچ اقدامی در این حوزه انجام نشده است.

 

*باید شرکت های دانش بنیان خود را تقویت کنیم

رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس نیز در این جلسه با بیان اینکه کمیسیون آموزش مجلس از فعال ترین کمیسیون های مجلس محسوب می شود افزود: مجلس یازدهم توانست طرح هایی مانند طرح رتبه بندی و قانون جهش دانش بنیان را تعیین تکلیف کند.

 

علیرضا منادی سفیدان از ساماندهی نیروهای آموزش و پرورش توسط کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس خبر داد و تصریح کرد: از جمله کارهای مهمی که مجلس نسبت به انجام آن اقدام کرد قانون همسان سازی حقوق و پرداخت ها بود که با پیگیری‌های فراوان نمایندگان نهایتاً به سرانجام رسید.

 

وی در ادامه ابراز داشت: در مورد دانشگاه پیام نور و دانشگاه آزاد اسلامی ما قانونی را تصویب کردیم که بر اساس آن این دانشگاه ها می‌توانند بر اساس سوابق تحصیلی دانشجوی کارشناسی ارشد در رشته های کم رقابت را جذب کنند.

 

رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس وجود تنها ۷۱ شرکت دانش بنیان در گیلان را مورد اشاره قرار داد و با بیان اینکه این تعداد شرکت برای استان بسیار کم است افزود: باید تمام دانشگاه ها جهت جبران این نقیصه بسیج شوند و از تمام ظرفیت های خود استفاده کنند.

 

منادی اظهار داشت: در حال حاضر کشور همسایه ما ترکیه دارای ۶۰ هزار شرکت دانش بنیان است از طرفی با توجه به اینکه الان رقابت کشورها بر سر علم است ما نیز باید شرکت های دانش بنیان خود را تقویت کنیم.

 

منادی همسایگی گیلان با سه کشور و لزوم استفاده از این ظرفیت را برای کشور خواستار شد و گفت: در مورد دهکده ورزشی آموزش عالی کشور و نیازهایی که این مرکز دارد حتما با وزیر مربوطه رایزنی می‌کنیم.

 

وی آقای احمدی سنگری را از جمله نمایندگان پیگیر استان گیلان دانست و عنوان کرد: گیلان نمایندگان بسیار خوبی دارد به طوری‌که در تصویب بسیاری از طرح ها و قانون ها پیشتازند.

 

کد خبر 1107274

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha