قاسم رضیعی، داور بخش لحن سی و چهارمین دوره مسابقات قرآن درباره سطح کیفی این دوره از رقابت ها به خبرنگار شبستان گفت: امسال مسابقات هم از لحاظ اجرا و هم از نظر سطح کیفی شرکت کنندگان دارای کیفیت بالایی بود و برای نخستین بار رقابت رشته قرائت در سه مرحله انجام شد.
وی گفت: اجرای مسابقات در سه مرحله بسیار سخت است ولی با تمهیداتی که مسئولان اجرایی در نظر گرفتند این امر میسر شد و نتایج بسیار خوبی بدست آمد.
رضیعی در مورد علت بالا بودن سطح قرائت قاریان در این دوره از مسابقات اظهار کرد: قرعههای نزدیک به یکدیگر در مرحله دوم منجر انجام تلاوت با الحان مطلوب شد.
داور لحن این دوره از مسابقات ادامه داد: 60 نفر در مرحله نخست رشته قرائت حضور داشتند که از میان آنها 30 نفر به مرحله دوم راه یافت و پس از انجام رقابت ها و با رای و نظر هیئت داوری در نهایت هشت نفر به مرحله فینال راه یافتند.
وی در مورد یکی از اشکالات این مسابقات بیان کرد: یکی از تمهیداتی که به نظر میرسد باید مورد توجه قرار بگیرد جدا کردن شرکت کنندگان پیشکسوت از شرکتکنندگان جوانتر است تا قاریانی پیشکسوت در رقابت های جداگانه مهارت هایشان را عرضه کنند.
رضیعی یکی از اهداف برگزاری این مسابقات را اعزام قاریان منتخب به مسابقات بینالمللی قرآن برشمرد و عنوان کرد: هدف ژرفتر برگزاری این مسابقات رشد کیفی قاریان در راستای منویات مقام معظم رهبری و ایجاد موج صحیح در میان جامعه قرآنی کشور است.
وی ادامه داد: توجه به ابعاد معنوی در تلاوتها یک امر شخصی و نیازمند آموزش است و قطعا قاریان قرآن باید معنویات خود را نیز تقویت نمایند.
قاری بین المللی تصریح کرد: دیده میشود قاریانی که در تلاوتشان معنویت بیشتری است بهتر آیات الهی را تلاوت میکنند و در همین مورد نیز در آییننامه مسابقات به بخش القای معنا و رعایت تکیه نمره بسیاری تعلق گرفته است که این امر موجب میشود تا خود به خود اشراف قاریان به معنای آیات بیشتر شود.
سی و چهارمین دوره مسابقات کشوری قرآن از 25 تا 30 بهمن با حضور 370 برگزیده در رشته های قرائت تحقیق، ترتیل خوانی و مفاهیم در دو گروه خواهران و برادران به میزبانی استان هرمزگان برگزار شد.
پایان پیام/
نظر شما