به گزارش خبرگزاری شبستان از سنندج، مرتضی خسروپناه، رئیس هیئت نظارت بر انتخابات استان کردستان عصر امروز در همایش استانی اعضای هیئتهای اجرایی، نظارت و بازرسی انتخابات کردستان در سنندج اظهار داشت: وسعت نظر و توصیه و رهنموندهای مقام معظم رهبری و لحاظ شرایط حداقلی از جمله شاخصها و راهکارهای مدنظر در راستای تأیید صلاحیت کاندیداها بوده است.
وی افزود: با لحاظ این شرایط بیش از 70 درصد افراد ثبت نامی برای انتخابات مجلس شورای اسلامی در کردستان تأیید صلاحیت شدند که این میزان با میانگین کشوری فاصله ای ندارد.
خسروپناه خاطر نشان کرد: در بحث تبین وضعیت کاندیداها روشنفکران و نخبگان جامعه باید این بحث را مشخص کنند که کاندیداها از حداقلی تا حداکثری واجد شرایط بوده و مردم باید به کاندیدایی رأی بدهند که ویژگی حداکثری را داشته باشد.
خسروپناه افزود: در ماده 4 قانون انتخابات شیوه های نظارتی شورای نگهبان به تعین عوامل نظارتی به شکل معمول در قالب هیئت های نظارت اشاره شده که در شعبه اخذ رأی در قالب ناظر و ناظرمسئول و در خارج از شعبه برای سرکشی از ناظران در نظر گرفته شده است.
وی تصریح کرد: همچنین طبق این ماده نظارت از طریق رسیدگی به شکایات بازرسان وزرات کشور مستقر در استان ها صورت می گیرد و این بازرسان موظفند حسن اجرای انتخابات را به اطلاع هیئت های نظارت برسانند.
رئیس هیئت نظارت بر انتخابات استان کردستان خاطر نشان کرد: هم شورای نگهبان و هم هیئت های نظارت استان اقدام به تعیین بازرس میکنند به شکلی که در هر حوزه انتخابیه 2 نفر و در هر بخش نیز یک نفر به عنوان بازرس معرفی میشوند.
این مقام مسئول اذعان کرد: رسیدگی به شکایتهای مردمی و کاندیداها جزو موارد مطرح شده در ماده 4 قانون انتخابات و حیطه کاری هیئتهای نظارت است و باید فرمانداران و عوامل اجرایی در شهرستانهای مختلف استان به این موارد توجه جدی داشته باشند.
خسروپناه اعلام نتایج به موقع را از ارکان انتخابات سالم عنوان کرد وافزود: با تشکیل ستادهای پیشگیری از جرایم انتخاباتی امید است دادگستری و شورای تأمین استان با افراد مشوش کننده اذهان عمومی برخوردی جدی داشته باشند و در این مسیر نیز اقداماتی عملیاتی و به موقع را انجام دهند.
پایان پیام/
نظر شما