خبرگزاری شبستان _ اهواز، علی سهری: پیامبر (ص) برای همه مردم دنیا چه زندگان و مردگان رحمت است و بارها در روایت شنیده ایم که ایشان از خداوند خواسته تا لحظه مرگ خود سخت شده و لحظه مرگ پیروانش آسان شوند، حقیقتا چه کسی می تواند این روح بزرگ را داشته باشد غیر از اینکه در دامان باری الهی تربیت یافته باشد.
حضرت محمد (ص) در روزهای پیش از بعثت دوران دشواری را پشت سر گذاشت از فوت پدر از به دنیا آمدن و از دست دادن مادر در روزهای کودکی و همچنین از توطئه های یهودیان نیز در امان نبود و همین باعث شد تا به همراه عبدالمطلب و یا عمویش ابوطالب در خفا مسافرت کند.
در یک جمله می توان حیات پربرکت پیامبر (ص) را اینگونه عنوان کرد که ایشان در عین اینکه رحمتی برای همه عالم بودند اما خود در سختی و دشواری زندگی کردند و این نشان نبوت پیامبران است که خود در سختی زندگی کرده تا پیروان آنان آرامش را ببینند.
وحدت مسلمانان نباید خدشه دار شود
کارشناس مسائل دینی و مذهبی در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان اظهار می کند: سعادت دنیوی و اخروی هر مسلمان در گرو عمل به دستورات قرآن و سیره اهل بیت عصمت و طهارت (ع) است، اهل بیت (ع) بهترین نسخه عملی برای زندگی در عصر حاضر است.
«حجت الاسلام سید رضا حسینی» می افزاید: دو میراث گرانباهای رسول الله (ص) بهترین راهنما برای انسان های بشریت است که متاسفانه آنچنان باید و شاید مورد توجه قرار نگرفته اند، قرآن و عترت ملازم یکدیگر هستند و بنا بر حدیث ثقلین هیچکدام آنها از یکدیگر جدا نخواند شد.
وی با بیان اینکه وحدت مسلمانان نباید خدشه دار شود اضافه می کند: هفته وحدت که میراث جاویدان امام خمینی (ره) است مسلمانان باید در این هفته زمینه تقویت اخوت و برادری و مایوس کردن بیش از پیش دشمنان را فراهم کنند، زیرا نابودی دشمنان در اتحاد مسلمانان است.
این کارشناس مذهبی عنوان می کند: پیامبر اکرم (ص) نمونه کاملی است که خداوند موجودی کامل تر از او نیافریده و معلم همه نیکی ها، انسانیت و پیشرفت دائمی بشر تا انتهای تاریخ است، بنابراین شایسته است که الگوهای رفتاری پیامبر (ص) در لحظه لحظه زندگی خود جاری کنیم.
شرط مسلمانی تسلیم در برابر اراده خداوند است
یک پژوهشگر دینی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان می گوید: از شاخصه هایی اصلی زندگی پیامبر (ص) صداقت، درستی عفت و حیا بود، بسیاری از مشکلات که گریبان گیر جامعه ما و حتی و زندگی شخصی ما شده، علت اصل آن نبود صداقت و خیانت در رفتارها بوده است.
«محمد فرهادی منش» با بیان اینکه شرط مسلمانی تسلیم در برابر اراده خداوند است ابراز می کند: از ویژگی های اصلی ائمه معصومین (ع) تسلیم شدن در برابر اراده خداوند است همانجا که امام حسین (ع) هنگامی که خود را در برابر لشکریان یزید مشاهده کرد فرمودند که در برابر اراده خدا تسلیم شده ام.
وی با اشاره به اینکه امت اسلامی که امروزه دچار تفرقه شده است تنها با وحدت مجدد زیر لوای نام رسول الله (ص) می توانند اتحاد از دست رفته خود را بیابند تصریح می کند: بر اساس آیات صریح قرآن کریم رفتار پیامبر (ص) بهترین الگو برای همه انسان ها است و چه زیباست اگر رفتار پیامبر را در زندگی خود جاری کنیم.
امروزه مسلمانان فراتر از برگزاری نشست ها و جلسات هفته وحدت باید وحدت را در زندگی و رفتار روزانه خود جاری کنند که این بهترین راه برای بازگرداندن وحدت مسلمانان است.
نظر شما