به گزارش خبرنگار قرآن و معارف خبرگزاری شبستان، حجتالاسلام ناصر پناهی مدیر حوزه علمیه حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) در مراسم عمامهگذاری طلاب این حوزه علمیه طی سخنانی گفت: طرح بنیان مرصوص که از سال ۹۲ کار خود را در حوزه علمیه حضرت عبدالعظیم(ع) آغاز کرده بود در سال ۹۷ اولین خروجی از طلاب تربیت شده خود را ارائه کرد.
وی با بیان اینکه امروز این طرح بدون هیچ مشکلی در حال اجرا است که هدف آن تربیت طلاب مهذب، مسلط بر علوم وحیانی، فعال و موثر در نظام اسلامی است، عنوان کرد: از سال ۹۷ که نخستین گروه از طلاب این طرح فارغ التحصیل شدند تا کنون ۶۵ نفر به لباس مقدس روحانیت ملبس شدند که امروز نیز ۱۸ نفر دیگر ملبس میشوند. این طلاب در مدارس، مساجد، گروههای جهادی، و درسهای خارج مشغول به فعالیت هستند که به یاری خداوند تاکنون بسیار خوش درخشیدند.
مدیر حوزه علمیه حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) ادامه داد: این طلاب زمانی که در درس خارج وارد شدند به اذعان بسیاری از استادان قالبیتهای بسیار خوبی داشتند که تقدیر و تشکر آنها را به دنبال داشت. در یک جمعبندی از مرکز مدیریت استان تهران بابت مصاحبههایی که از طلاب طی سالهای ۹۷ و ۹۸ انجام گرفت از بین ۴۰۰ نفر از طلاب استان تهران حوزه علمیه عبدالعظیم(ع) رتبه نخست را به دست آورد.
حجتالاسلام پناهی بیان کرد: در عرصههای مختلف به خصوص در عرصه جهادی فعالیتهای خوبی را در سطح شهرری و روستاهای اطراف دارند و اقدامات خوبی را داشتند، از همان ابتدا که سیل شمال و غرب کشور اتفاق افتاد گروههای جهادی ما شکل گرفته و تا به امروز هم مشغول کار هستند.
وی ادامه داد: فعالیت جدیدی که قرار است طی روزهای آتی با همت بیشتری پیش ببرند جهاد تبیین است، یعنی افزون بر کار تبلیغی و ترویجی و کمکرسانی به مناطق محروم طبق فرمان رهبر معظم انقلاب، این طلاب در مقابل تحریفهایی که اتفاق میافتد نیز فعالییت خواهند داشت.
مدیر حوزه علمیه حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) گفت: درروزگاری که همه اسناد و مدارک با فیلم و صوت آن موجود است برخی تحریفهای اغواگرانه توسط دشمن صورت میگیرد که نسل جدید را از نسل گذشته منقطع کرده و آنچه از دستاوردهای انقلاب و دفاع مقدس است را به گونه دیگری نمایش دهد که جای قاتل و مقتول یا ضارب و مضروب را عوض کند. این همان سیاست شیطانی است که با استفاده از اکثریت جاهل از مردم و اقلیت خائن از مسئولان در سقیفه و کربلا اتفاق افتاد؛ بنابراین طلاب باید در این عرصه ورود پیدا کنند و ضمن اینکه آگاهی های خود را به حد کمال میرسانند مردم را برای شناخت دوست و دشمن راهنما باشند که بتوانند نقش امام بودن خود را در جامعه ایفا کنند.
حجتالاسلام پناهی اظهار کرد: در طرح بنیان مرصوص سالیانه حدود ۴۰۰ ساعت به بحث ثقلین انس با اهلبیت(ع)، ادعیه و قرآن و تفاسیر آن اختصاص دادیم که طلاب در خصوص منابع حدیثی و تفسیری علم و آگاهی لازم را کسب کنند. همچنین افزون بر آن ۶۰ ساعت نیز دورههای تبلیغی برای آنها برگزار میشود، که شامل منبر عمومی، مخاطبشناسی، انگیزه سازی، اقناع اندیشه، احکام متنابه، منبر سیاسی و اجرای منبر، کار با کودک و نوجوان و روش قصه و داستان گویی و سایر موارد و مهارتهایی است یک طلبه باید در مسجد و مردمداری باید آنها را داشته باشد.
وی در پایان خاطرنشان کرد: این طلاب مدتی را به عنوان معین امام جماعت در مساجد فعالیت میکنند که تجربه لازم را کسب کنند و به عنوان طلبه فاضل، مهذب، عنصر انقلابی، موثر و فعال در جامعه و نظام اسلامی فعالیت داشته باشد و یک طلبه بی تفاوتی نسبت به مسائل جامعه و و نیازهای مردم خود نباشد.
نظر شما