به گزارش خبرگزاری شبستان از البرز، ،« آیت الله حسینی همدانی» در خطبه های نماز عبادی سیاسی ظهر جمعه ۷ آبان گفت: در سال ۸۲ بنا به دستور رهبر معظم انقلاب سازمان پدافند غیرعامل تشکیل شد؛ و از سال ۹۰ به دلیل اهمیت پدافند غیرعامل و لزوم ترویج این مهم برای مردم، هشتم آبان به این عنوان نامگذاری و در تقویم رسمی درج شد، گفت: رهبری دراینباره تعابیری دارند که زیبا و مهم است و تعبیر رهبری این است که پدافند غیرعامل مثل مصونیت سازی بدن انسان است که از درون ما را مصون میکند.
پدافند غیرعامل قدرت بازدارندگی پایدار کشور را بالا میبرد
وی با تأکید بر اینکه پدافند غیرعامل موضوع فراگیری دارد و عرصههای مختلف اقتصادی، تولیدی، صنایع، مخابرات، انرژی، غذائی، حملونقل، دفاعی، زیستی، آب، سایبری و امثال اینها را شامل میشود، اظهار داشت: مأموریت پدافند غیرعامل این است که با اقداماتی که انجام میدهد تهدیداتی که متوجه زیرساختهای کشور هست را خنثی و یا کاهش دهد و از آسیبهای احتمالی به نیروی انسانی و تجهیزات حیاتی و حساس جلوگیری کند.
امامجمعه کرج در ادامه افزود: در همین جریان بنزین دیدید که چگونه اگر نتوانیم زیرساختها را محکم کنیم دشمن از هر نقطهضعفی برای ضربه زدن استفاده میکند، پس باید در مقابل دشمنی که با تمام قوا به مبارزه با اسلام و انقلاب اقدام میکند و با ایران اسلامی کینهتوزی و عناد دارد و هدفی جز نابودی حاکمیت و استقلال ما ندارد قوی شد چراکه پدافند غیرعامل قدرت بازدارندگی پایدار کشور را بالا میبرد که الحمدالله مردم خوب موضوع را علیرغم شیطنتهایی که دشمنان داشتند فهمیدند و وارد بازی دشمن نشدند؛ مسئولان هم با جدیت در تلاش هستند تا مشکل حل شود و بنزین هم همانطور که گفتهاند گران نمیشود.
آیتالله حسینی همدانی بابیان اینکه در دفاع گاهی پدافند عامل است که از انواع تجهیزات نظامی برای دفاع استفاده میشود اما پدافند غیرعامل دفاع بدون سلاح است، اذعان داشت: حضرت آقا در اهمیت مساله فرمودند: اگر مدیران کشور اهمیت مسئله پدافند غیرعامل را درک نکنند و پدافند غیرعامل بهطور شایسته توسعه پیدا نکند، کشور در معرض تهدیدهای بعضاً غیرقابلجبران قرار خواهد گرفت که انشاءالله این مهم با جدیت دنبال خواهد شد و ما به همه عزیزان در این سازمان خدا قوت و خسته نباشید عرض میکنیم.
۱۳ آبان نماد استکبارستیزی است
وی در بخش دیگری از بیانات خود با اشاره به برخی از مناسبتهای مهم آبان ماه در تاریخ انقلاب اسلامی عنوان کرد: از ۸ تا ۱۳ آبان چهار واقعه اتفاق افتاده که هرکدام از وقایع درزمانی که رخ دادند اثر مهمی بر تاریخ معاصر کشور گذاشتند. ۸ آبان سال ۵۹ که شهادت محمدحسین فهمیده که به روز نوجوان و بسیج دانشآموزی نامگذاری شد؛ و ۱۳ آبان سال ۴۳ تبعید حضرت امام از قم به ترکیه بود که نقطه عطفی برای انقلاب بود. ۱۳ آبان سال ۵۷ شهادت تعدادی از دانشآموزان در دانشگاه تهران که به روز دانشآموز نامگذاری شد و ۱۳ آبان سال ۵۸ تسخیر لانه جاسوسی آمریکا توسط دانشجویان پیرو خط امام که به روز ملی مبارزه با استکبار جهانی نامگذاری شد.
نماینده ولیفقیه در استان البرز در ادامه بابیان اینکه در همه این اتفاقات قسمتی از کار مستقیم یا غیرمستقیم به استکبار و عوامل آن برمیگردد، گفت: هرکدام از این حوادث تاریخى که در یومالله ۱۳ آبان رخداده بهتنهایی سرفصلی است برای مقابله جبهه حق با جبهه سلطه و استکبارستیزی ملت بزرگ ایران و ادامه مبارزه علیه شیطان بزرگ، آمریکا.
آیتالله حسینی همدانی بابیان اینکه تسخیر لانه جاسوسی ادامه حرکت پویای انقلاب اسلامی بود که از سال ۴۲ شروع و در بهمن ۵۷ به پیروزی رسیده بود؛ و باید برای ادامه راه تا رسیدن به مقصد نهائی، ریشههای استعمار و استکبار در کشور را قطع میکرد، گفت: دانشجویان میدانستند کاری که کردهاند با کنوانسیون وین مغایرت دارد و کشورهای دنیا آنان را مذمت خواهند کرد و ممکن است منافع ملی را هم با تهدید مواجه کند. قصد داشتند بعد از حداکثر سه روز به کار خود خاتمه دهند؛ اما وقتی به اسناد سفارت دسترسی پیدا کردند و دیدند که آمریکا مستقیماً در امور داخلی ایران دخالت، توطئه و جنایاتی کرده و میکند به حضرت امام اطلاع دادند وایشان شخصاً فرماندهی را به عهده گرفتند و با مدیریت صحنه بحران، تهدید را به فرصت تبدیل کردند و این حرکت را انقلاب دوم نامیدند.
نظر شما