به گزارش خبرگزاری شبستان از بیرجند، «علی فرخنده» شامگاه (۹ آبان) در جمع نخبگان شهرستان سرایان اظهارداشت: نگاه جهادی در عرصه علم، پژوهش و فناوری توسط نخبگان و بسیجیان یک ضرورت است.
مسئول سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری سپاه انصارالرضا (ع) خراسان جنوبی با اشاره به حمایت از نخبگان علمی در سرایان توسط مسئولان، گفت: حمایت از علم و نخبگان علمی برای کشور و انقلاب تولید قدرت کرده و موجب اقتدار می شود.
وی با تاکید بر اینکه در عرصه علم کشور رو به جلو حرکت می کند، ادامه داد: در حوزه علوم کتابخانهای رشد خوبی کرده ایم اما در صنعت و تکنولوژی عقب هستیم و این موید این است که بین زنجیره تولید علم با صنعت، ثروت، اقتصاد و تکنولوژی فاصله زیادی داریم لذا تلاش ما این است که این زنجیره را به هم وصل کنیم و این مهم با توجه به ظرفیت های داخلی کشور مانند دانشگاه، شرکت های دانش بنیان و نخبگان علمی مسیر است.
فرخنده افزود: در نظام آموزشی وقتی وارد دانشگاه و مدارس میشویم، در روش های علم آموزی و تربیت و پرورش به صورت مطلوب حرکت نمی کنیم؛ اگر علم، پژوهش و فناوری را به عنوان سه ضلع در نظر بگیریم و علوم ما، کاربردی شود، مشکل اشتغال ما حل می شود.
وی علوم را در سه بخش «مهارت محور، پژوهش محور و تربیت محور» تقسیم کرد و با تاکید بر اینکه علم مهارت محور باید از کودکی به فرزندان آموزش داده شود، گفت: براساس بیانیه گام دوم انقلاب، سازمان علمی، پژوهشی و فناوری نقشه راه 10 ساله ای را ترسیم کرده است که براساس این حرکت کنیم.
این مقام مسئول تصریح کرد: این نقشه هفت راهبرد دارد که طبق آن گفتمان علمی باید به گفتمان عملی جامعه تبدیل شود و استفاده از ظرفیت های مردمی و تشکیلاتی نظام و وقف در عرصه علم در دستور کار قرار گیرد تا بتوانیم نیروی تراز انقلاب تربیت کنیم.
فرخنده گفت: همزمان با هفته پژوهش 12 پایگاه علمی در تمامی شهرستانهای خراسان جنوبی افتتاح خواهد شد تا تربیت نیروی انقلابی و مدیران آینده هر شهرستان و استان توسط نخبگان در دستور کار قرار گیرد.
وی تاکید کرد: استان خراسان جنوبی، امروز نیازمند مدیرانی جهادی و نخبگانی بومی است نه مدیرانی پروازی و غیربومی که در این راستا راهبرد بسیج علمی، تربیت نیروی انسانی با تاکید بر علم و پژوهش است.
مسئول سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری سپاه انصارالرضا (ع) خراسان جنوبی خاطرنشان کرد: خانه نخبگان علوم انسانی و علوم فنی می تواند برای احصای مشکلات و رفع موانع به شهرستانها کمک کند؛ همچنین پردیس شرکت های دانش بنیان از شرکت های فناور و دانشور در عرصه های مختلف به خصوص مشکلات استان کمک مادی و معنوی می کند.
نظر شما