مصادیق تبلیغات قانونی نامزدها چیست؟

فضای شهر و روستاها با آغاز تبلیغات رسمی کاندیداها رنگ و بوی انتخاباتی گرفته اما گاه این تبلیغات با تبلیغات غیر قانونی آغشته شده و فضای بداخلاقی را ترویج می کند، اما به راستی ملاک قانونی برای تبلیغات چیست؟

خبرگزاری شبستان//یزد

 

درخت انقلاب اسلامی ایران با خون هزاران شهید آبیاری شده، اتکا به قانون و حرکت در مسیر آرمان های امام، انقلاب، شهدا و منویات مقام معظم رهبری( مدظله العالی) بستر لازم برای انتخابات با شکوه است.

بر اساس قانون مدت تبلیغات به مدت 7 روز می باشد که از صبح 4 اسفند آغاز و تا 8 صبح روز 11 اسفند یعنی 24 ساعت قبل از زمان اخذ رای ادامه خواهد داشت.

بر اساس قانون داوطلبان مجاز هستند در هر منطقه شهرداری و بخش ستاد تبلیغاتی به تفکیک برادران و خواهران راه اندازی کنند.

چاپ و استفاده از عکس صرفا محدود به زندگی نامه، جزوه ، بروشور، کارت و تراکت بوده و قطع آن حداکثر 10در 15 سانتی متر می باشد.

زندگی نامه و جزوه و یا هر نوع مطلب مجاز تبلیغاتی که به صورت دفتر یا کتاب منتشر شده اندازه صفحات آن نباید از 15 در 10 سانتی متر تجاوز کند.

الصاق و یا ارائه آثار تبلیغاتی کاندیداها تنها در مکان هایی که توسط شهرداری ها و دهیاری تعیین شده قانونی می باشد.

اعلام نظر شخصیت ها در تایید نامزدها و یا استفاده از نظر ایشان در تبلیغات داوطلب تنها به شرط آنکه با ذکر نام و مسئولیت آنها نباشد و مدرک کتبی مربوط به امضای آنان تسلیم هیات های اجرایی شده باشد، منع قانونی ندارد.

سخنرانی و پرسش و پاسخ از طرف نامزدهای انتخاباتی و طرفداران آنان، اعلام و مطرح کردن شایستگی های داوطلبان توسط هواداران در چارچوب قانون، نصب تابلو در ستاد انتخاباتی نامزد به منظور مشخص کردن آن، ارسال پیامک با رعایت ضوابط و نصب و استفاده از بلندگو، ویدئو پروژکتور و تلویزیون های تبلیغاتی صرفا در داخل ستاد تبلیغاتی نامزد و محل سخنرانی آن از دیگر موارد مجاز تبلیغات است.

به راه انداختن کاروان تبلیغاتی یا راهپیمایی خیابانی، مخدوش کردن آگهی تبلیغاتی نامزدهای انتخاباتی، استفاده از بلندگوهای ثابت و سیار وتلویزیون های تبلیغاتی در خارج از محیط سخنرانی و ستاد از مواردی است که قانون منع کرده است.

انجام هر گونه فعالیت تبلیغاتی برای نامزدهای نمایندگی مجلس شورای اسلامی از تاریخ اعلام رسمی اسامی نامزدها، از طریق صداو سیما، میز خطابه نماز جمعه و یا هر وسیله دیگر که جنبه رسمی و دولتی دارد، فعالیت کارمندان در ساعات اداری، استفاده از وسایل و سایر امکانات وزارتخانه ها و ادارات، شرکت های دولتی و موسسات وابسته به دولت و شهرداری ها و شرکت ها و سازمان های وابسته به آنها و نهادها و موسسات استفاده کننده از بودجه عمومی و موسسات و نهادهایی که دارایی آنان از اموال عمومی است و همچنین در اختیار گذاشتن وسایل و امکانات مزبور برای نامزدهای نمایندگی مجلس، تبلیغ له یا علیه هر یک از داوطلبان انتخاباتی توسط اعضای هیات های اجرایی و نظارت، تشکیل ستاد تبلیغات انتخاباتی بدون اعلام نشانی ستاد و نام مسئول آن به فرمانداری یا بخشداری ها، درج آکهی یا مطالبی علیه نامزدهای انتخاباتی و یادرج خلاف واقع مطلبی که دال بر انصراف حمایت گروه یا اشخاصی از نامزدی معین باشد توسط مطبوعات، نشریات و یا غیر آنها، تبلیغ علیه داوطلبان دیگر توسط داوطلبان نمایندگی یا طرفداران آنها، هرگونه هتک حرمت و حیثیت نامزدهای انتخاباتی توسط عموم، تهدید یا تطمیع در امر انتخابات و اخلال در امر انتخابات از دیگر موارد غیر مجاز تبلیغات برای این دوره است.

پایان پیام/

کد خبر 111191

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha