به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اندیمشک، «احسان کریمپور» امروز (سه شنبه ۱۱ آبان) در یادواره شهدای دانشآموز شهرستان اندیمشک اظهار کرد: امام راحل بنیانگذار شجره طیبه بسیج بود و با فرمان تاریخی که در سال ۱۳۵۸ مبنی بر تشکیل بسیج مستضعفین داشت، دفاتر دانشآموزی در مجموعههای مدارس شروع بهکار کردند و در دوران دفاع مقدس نیز آموزش نظامی و پشتیبانی از جنگ را انجام دادند.
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج اندیمشک افزود: ۵۵۰ هزار دانشآموزی که به جبهههای حق علیه باطل رفتند و حضور معلمانی که در این عرصه فعالیت داشتند، با تقدیم خون هزاران دانشآموز و معلم در هشت سال جنگ تحمیلی برگ زرینی از این افتخارات را به نام خود ثبت کردند.
وی اذعان کرد: در سال ۱۳۷۵، در راستای تشکیل و توسعه بسیج دانشآموزی در مجلس شورای اسلامی، یک اساسنامه تدوین و ابلاغ آن در هیئت وزیران صورت گرفت و بنا شد تا در بحث رویکرد تربیتی و جهتگیری انقلابی به منظور تقویت معنویت و ارتقای بصیرت، این نهاد مقدس شروع بهکار کند و در عرصه پرورش و تربیت کمک حال مدارس باشد.
کریمپور با اشاره به اینکه مدرسه به عنوان یکی از مهمترین سنگرهای مقابله با جنگ نرم به حساب میآید تصریح کرد: بنا داشتیم در قالب طرح «شهید بهنام محمدی» ارتباط میان خانه، مسجد و مدرسه را تقویت کنیم اما شیوع بیماری کرونا و تعطیلی مدارس، بخشی از این کار را به تعویق انداخت.
وی به بیان مطالبی پیرامون یومالله ۱۳ آبان و هفته بسیج دانشآموزی پرداخت و خاطر نشان کرد: ما در مجموعه بسیج قصد داریم در زمینه تربیت و پرورش دانشآموزان به فرهنگیان کمک کنیم تا بتوانیم دانشآموزانی تراز انقلاب اسلامی پرورش دهیم.
نظر شما