مجهزترین تجهیزات پزشکی در بیمارستان میلاد بیرجند خاک می‌خورد

رئیس کانون انجمن‌های صنفی کارگران ساختمانی خراسان‌جنوبی گفت: مجهزترین تجهیزات در بیمارستان میلاد بیرجند خاک می‌خورد و دریغ از یک نیروی متخصص که اینجا حضور داشته باشد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بیرجند، «حسن علیزاده» عصر امروز (13 آبان) در جلسه دیدار رئیس سازمان تامین اجتماعی کشور با تشکل های کارگری، کارفرمایی و کانون های بازنشستگی گارگران و مستمری بگیران استان اظهار داشت: بیمه لوله کشان گاز و آب با پروانه کسب قبلاً برقرار بود اما در حال حاضر این‌موضوع منتفی شده‌است که متأسفانه مشکلاتی را برای این کارگران به وجود آورده‌است.

 

وی با بیان اینکه هیئت‌مدیره بیمارستان میلاد هیچ خروجی تاکنون نداشته و بسیار ضعیف عمل کرده‌اند به‌طوری‌که برخی شرکت‌های پیمانکاری در آن‌جا عملکردشان به‌هیچ‌عنوان مناسب نیست، گفت: خدمات بیمارستان میلاد بسیار ضعیف است این بیمارستان باید از وضعیت هیئت‌مدیره‌ای به وضعیت ملکی تبدیل وضعیت شود.

 

 رئیس کانون انجمن‌های صنفی کارگران ساختمانی خراسان‌جنوبی اظهارداشت: مجهزترین تجهیزات کشور در بیمارستان میلاد بیرجند خاک می‌خورد و دریغ از یک نیروی متخصص که اینجا حضور داشته باشد.

 

همچنین «محمود تقی زاده» رئیس کانون هماهنگی شوراهای اسلامی کارخراسان جنوبی با بیان اینکه بیشتر کارگران خراسان‌جنوبی در مشاغل سخت و زیان‌آور مشغول بکار هستند و این باعث شده تا با بیماری‌های عضلانی روبرو باشند، گفت: دستگاه ام آر آی یکی از ضرورت های بیمارستان تامین اجتماعی استان است که وجود ندارد.

 

وی افزود: گاهی به دلیل نبود دستگاه عکس برداری رنگی در بیمارستان تامین اجتماعی برخی از کارگران مجبورند برای گرفتن نوبت ام آر آی در دیگر بیمارستان های استان، سه ماه در نوبت بمانند که این زیبنده استان نیست که تنها دو دستگاه ام آر آی در دو بیمارستان استان باشد.

 

رئیس کانون هماهنگی شوراهای اسلامی کارخراسان جنوبی با بیان اینکه یکی دیگر از مشکلات بیمارستان میلاد نبود پزشک متخصص است که با وجود امکانات اما پزشک متخصص ندارد، گفت: شرکت‌های پیمانکار باید حذف شوند چراکه این شرکت‌ها حق کارگر را ضایع می‌کنند و لازم است دولت و دستگاه‌های اجرایی به‌طور مستقیم با کارگر قرارداد امضا کنند.

 

تقی زاده افزود: تامین اجتماعی در این خصوص می‌تواند از بیمارستان‌های خودش شروع کند و تمام پیمانکاران و شرکت‌های پیمانکاری را حذف و مستقیم با کارگران قرارداد امضا کند.

 

وی گفت: همچنین بازرسان تامین اجتماعی باید بیشتر به کارگاه‌ها مراجعه کنند ممکن است کارگری روزانه چند ساعت در یک کارگاه کار می‌کرده باشد اما متأسفانه کارفرما او را بیمه نکند.

 

 

 

کد خبر 1113064

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha