به گزارش خبرگزاری شبستان از زنجان، معاون مهندسی و ساخت اداره کل راه و شهرسازی زنجان در جمع خبرنگاران اظهار کرد: استان زنجان به عنوان یکی از استانهایی است که در مسیر ارتباطی پایتخت به شمالغرب کشور قرار گرفته و ناگزیر از تلاش و برنامه ریزی بیشتر برای توسعه حوزه راه استان زنجان هستیم.
اصغر اسماعیلی اظهار کرد: باید مسیر توسعه راه در قسمت شمالغرب کشور از کانال استان زنجان اتفاق بیفتد و برای تحقق این مهم اداره راه و شهرسازی استان مدیریت و برنامه ریزی لازم را پیشبینی کرده است.
معاون مهندسی و ساخت اداره کل راه و شهرسازی زنجان با بیان اینکه در بخش توسعه راههای استان ۶ پروژه داریم که از محل اعتبارات ملی تغذیه میشوند، گفت: این پروژهها جزو پروژههای راه در بخش راههای اصلی و بزرگراهی استان است.
اسماعیلی با بیان اینکه در چارت وزارت راه و شهرسازی، ادارات کل راه و شهرسازی استانها مسئولیت ایجاد و ساخت راههای اصلی، بزرگراهی و آزاد راهی را دارند، تاکید کرد: مسئولیت ساخت راههای فرعی و روستاها با اداره راهداری و حمل و نقل جادهای است.
وی به پروژههای مهم در حوزه راه سازی در استان اشاره کرد و ابراز داشت: پروژه زنجان -بیجار، زنجان به سلطانیه - تاکستان، پروژه سه راهی سلطانیه- قیدار و کبودرآهنگ، پروژه سه راهی بناب -منجیل، درام - کلور و شفت- ملاصدار جزو پروژههای مهم استان هستند و در حال اجرا میباشند.
معاون مهندسی و ساخت اداره کل راه و شهرسازی زنجان این تعداد پروژه را در بخشهای راههای اصلی و بزرگراهی اعلام کرد و افزود: پروژه محور زنجان - بیجار به طول ۷۸ کیلومتر در حوزه استحفاظی استان زنجان است و با توجه به محدودیتهای اعتباری، این پروژه به قطعات کوچکتر تقسیم شده است.
اسماعیلی پروژه زنجان - بیجار را در چهار قطعه راهی اعلام کرد و گفت: امکان احداث و واگذاری به پیمانکار در قطعات کوچکتر انجام شده و طی ۱۰ الی ۱۲ روز آینده آسفالت۳۶ کیلومتر محور زنجان - بیجار، از زنجان تا زرین آباد تمام خواهد شد و به بهره برداری میرسد که تردد از عمده این مسیر در حال حاضر انجام میپذیرد.
وی افزود: پروژه زنجان به بیجار به طول ۳۶ کیلومتر به صورت بزرگراهی از زنجان تا زرین آباد به زیر ترافیک میرود و مردم با ایمنی بهتری از این محور استفاده خواهند کرد.
معاون مهندسی و ساخت اداره کل راه و شهرسازی زنجان با بیان اینکه در پروژه محور زنجان به سمت تاکستان هدف ما این بود که از زنجان تا سه راهی سلطانیه به بزرگراه تبدیل شود، ادامه داد: در این محور کارهای ساخت انجام شده و در حال حاضر فقط از این ۳۵ کیلومتر اجرای لایه آسفالت حدود ۱۰ کیلومتر باقی مانده است که امیدواریم به لحاظ جوی فرصت آسفالت ریزی فراهم شود.
اسماعیلی افزود: محور زنجان به تاکستان به عنوان بزرگراه اوایل اردیبهشت ماه سال آینده به سه راهی سلطانیه وصل میشود.
وی به پروژه محور سه راهی سلطانیه- قیدار و کبودرآهنگ اشاره کرد و ابراز داشت: این پروژه ۱۰۳ کیلومتر در حوزه استحفاظی زنجان است و محور در ۵ قطعه در دست پیمانکار است و در سال ۹۹ نیز قطعه ۳ این پروژه که کمربندی قیدار بود و از دغدغههای شهری مردم بود با مشخصات طول ۱۸ کیلومتر و با ۵ پل غیر همسطح که دسترسیهای بین کمربندی و مراکز روستایی و ارتباطی با محور اصلی قیدار به سمت همدان را پوشش می دهد، افتتاح و اماده تردد شد.
معاون مهندسی و ساخت اداره کل راه و شهرسازی زنجان با بیان اینکه قطعه ۲ این پروژه حدود ۳۰ کیلومتر است، افزود: قطعه ۴ حدود ۲۲ کیلومتر و قطعه ۵ هم ۳۲ کیلومتر بوده و ساخت و ساز در این قطعهها ادامه دارد.
اسماعیلی ابراز کرد: در قطعه ۲ نیز ۱۲ الی ۱۳ کیلومتر آماده آسفالت میباشد که در صورت مساعد بود شرایط جوی اقدام و به مرحله بهره برداری خواهد رسید.
وی افزود: از ۱۵ کیلومتر قطعه ۴ نیز، آسفالت ۱۰ کیلومتر آن انجام شده و ۵ کیلومتر در مراحل روسازی است و برای خرداد سال آینده جزو پروژههای قابل بهره برداری است و با این وضعیت در محور سه راهی سلطانیه- قیدار و کبودرآهنگ برای سال آینده ۳۵ کیلومتر راه آسفالت تحویل مردم استان خواهیم کرد.
معاون مهندسی و ساخت اداره کل راه و شهرسازی زنجان به طول بزرگراهها در استان زنجان اشاره کرد و ابراز کرد: این استان ۱۳۸ کیلومتر بزرگراه دارد و محور زنجان به بیجار، محور زنجان به تاکستان و محور زنجان به سمت قیدار و کبودرآهنگ به عنوان یک نمونه مهم در بخش بزرگراهی است.
نظر شما