«محسن یوسفی» در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در شهرکرد بابیان اینکه بازدید از کانون های مساجد به رونق برنامه های فرهنگی هنری منجر میشود اظهار داشت: راهاندازی سامانه زیست بوم فرهنگی و هنری بچههای مسجد با ۳۰۰ نوع فعالیت متنوع به جذب هرچه بیشتر جوانان کمک میکند.
رئیس فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان بن ادامه داد: در حوزه فعالیت های کانون ها نباید صرفا به حوزه سخت افزاری توجه نشان داد چرا که تفکر مسجدی و نیروهای جوان به عنوان سرمایه های اصلی مسجد به شمار می رود.
وی بابیان اینکه در حوزه فعالیت های کانون ها نباید صرفا به حوزه سخت افزاری توجه نشان داد، تفکر مسجدی و نیروهای جوان را به عنوان سرمایه های اصلی مسجد نام برد و گفت: شناسایی نیروهای مستعد در مساجد بسیار می تواند کمک حال ما باشد.
یوسفی ابراز کرد: کتابخانه های کانون های فرهنگی و هنری مساجد، نقش مهمی در افزایش سطح اطلاعات علمی، اجتماعی و ... دارند که در این بازدید از نزدیک با نقاط قوت و مشکلات آنها، آشنا شدیم.
رئیس فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان بن با اشاره به اینکه فعالیت های کانون های مساجد در اوقات فراغت باعث شور و نشاط در بین نوجوانان و جوانان می شود، گفت: مسجد بهترین محل برای محوریت فعالیت های اوقات فراغت است تا بتوانیم مسئله تربیت را با معنویت همراه کنیم.
یوسفی کادرسازی برای اسلام و انقلاب را یکی از مهم ترین فعالیت های کانون های فرهنگی مساجد دانست و گفت: هریک این جوان هایی که تحت نظارت و حمایت کانون ها پرورش می یابند می توانند از کارگزاران و آینده سازان کشور باشند.
رئیس فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان بن ابراز کرد: وجود کانون های فرهنگی و هنری در مساجد باعث می شود تا فعالیت های فرهنگی و هنری و نشر و ترویج دین اسلام و احکام اسلامی گسترش پیدا کند.
وی کانون های فرهنگی هنری را نقطه عطف مسجد، خانواده و مدرسه خواند و گفت: با تشکیل مثلث مسجد، خانواده، مدرسه آینده نوجوانان و جوانان در جامعه روشن می شود.
نظر شما