به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد، «سید عبدالله ارجائی» امروز(۱۸ آبان) در مراسم افتتاح رودپارک (فاز دوم چهل بازه) با بیان اینکه بهره برداری از این بوستان نتیجه یک کار گروهی در مشهد الرضا(ع ) است، اظهار کرد: تلاش و زحمات همه عزیزانی در این پروژه را ارج می نهیم و امیدواریم این وفاق و همدلی در این استان وشهر برای خدمت به مردم که به برکت مضجع شریف علی بن موسی الرضا (ع) شکل گرفته همچنان ادامه داشته باشد.
شهردارمشهد با اشاره به تغییر نام پروژه از رود پارک به چهل بازه تصریح کرد: نمی دانم چرا اسم رودپارک را برای پروژه به کار نبرده اند و از چهل بازه استفاده کرده اند، زیرا از ابتدایی که پروژه آغاز شد قرار بود نام پروژه رودپارک باشد و آن نیز دلیل داشت.
ارجائی ادامه داد: به دلیل اینکه مسیر رودخانه چهل بازه محل آبریز ارتفاعات جنوبی مشهد است و خطر عبور سیلاب از این محل وجود دارد، قرار شد در طراحی ها پروژه دو منظوره دیده شده و درکنار عبور رود، بوستان نیز باشد برهمین اساس نام «رودپارک» برای آن انتخاب شد تا مردم بدانند این بوستان محل عبور سیلاب نیز هست و در هنگام بارندگی به این موضوع توجه داتشه باشند، لذا از همکاران می خواهم که این بوستان «رودپارک» نامگذاری شود.
وی گفت: یکی دیگر از موضوعاتی که باید مورد توجه قرارداده شود، اتصال رودپارک از میدان نمایشگاه به پارک وکیل آباد است؛ لذا تاکید داریم پس از انجام طراحی و تصویب شورای اسلامی شهرعملیات اجرایی آن سال آینده آغاز شود که فضای خوبی برای استفاده مردم خواهد شد.
شهردارمشهد با بیان اینکه معتقدم که فضاهای تفرجگاهی در شهر کافی نیست و باید آنها را با توجه به چند سیاست افزایش دهیم، خاطرنشان کرد: یکی از سیاست های ما این است که فضاهای سبز افزایش پیدا کند، اما مصرف آب نیز باید کنترل شود و برای آبیاری این فضاها استفاده از پساب در اولویت قرار بگیرد و درکنار َآن از گونه های گیاهی کم مصرف استفاده کنیم.
ارجائی اضافه کرد: سیاست دوم ما در دوره ششم مدیریت شهری این است که فضاهای ورزشی و تفرجی ویژه بانوان باید درتمام بوستان های بالای پنج هکتار ایجاد شود و حتی فضاهای ورزشی ویژه بانوان در بوستان های کوچکتری که مسئله اشرافیت در آنها حل شده باشد نیز می تواند ایجاد شود.
وی تصریح کرد: اینکه ما تصور کنیم تنها دو پارک ویژه بانوان در شهر داشته باشیم و بانوان عزیز تنها از آن استفاده کنند تصور غلطی است، فضاهای ورزشی و تفرجگاهی باید نزدیک و به راحتی در دسترس بانوان باشد.
شهردارمشهد با اشاره به مناسب سازی بوستان ها و فضاهای ورزشی و تفریحی برای معلولان و افراد دارای محدودیت های ویژه به عنوان سیاست دیگر مدیریت شهری در این دورهف اظهارکرد: ۱۵ درصد از جامعه را معلولان عزیز تشکیل می دهند؛ لذا باید تمامی مسیرهای عبور، وسایل بازی و مکانهای تفرجگاهی و بوستان ها برای استفاده آنها مناسب سازی شود.
ارجائی گفت: این مناسب سازی باید در مرحله طراحی مد نظر قرار گرفته و اجرا شود زیرا بعد از اجرا مناسب سازی دیر است و معنایی ندارد، بسیاری از جاها دیده ایم که پروژه را اجرا می کنند بعد معلولان عزیز را می آورند و از آنها سوال می کنند چگونه محل را مناسب سازی کنند.
وی افزود: لذا از معاونت عمران و سایر بخش ها می خواهم که درمرحله طراحی پروژه ها یک کارشناس و فرد معلول را به عنوان پیوست مد نظر قرارداده تا پروژه ها مناسب با نیاز معلولان عزیز که ۱۵ درصد جامعه را تشکیل می دهند اجرا شود.
شهردار اضافه کرد: سیاست چهارم مدیریت شهری در این دوره توسعه متوازن شهر است، اگر امروز شاهد افتتاح چنین پروژه ای در این سمت شهر هستیم که خیلی هم خوب است باید اینگونه پروژه ها در تمام نقاط شهر اجرا شود.
ارجائی ادامه داد: درمجموعه معتقدیم و برآن تاکید داریم که باید از تمرکز پروژه ها در یک نقطه خود داری شده و توسعه متوازن و عدالت تخصیصی که جزو سیاست ها و خواست مردم است اجرایی شود.
وی افزود: خوشحالیم که پروژه قبلی که افتتاح شد در مصلی و امروز پروژه ای دیگر در قطر آن و در نقطه ای دیگر از شهر افتتاح شد و امیدواریم این تمرکز در اجرای پروژه ها در یک نقطه را نداشته و شاهد اجرای پروژه های عمرانی و شهری در نقاط مختلف شهر در راستای تحقق عدالت تخصیصی باشیم.
نظر شما