به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از یاسوج، «سید علی احمد زاده» امروز (۱۹ آبان ماه) به منظور بازدید از پروژه های عمرانی، شرکت در نشست شورای عشایر در منطقه عشایری دریلا و بررسی مشکلات آنها و به عنوان سخنران ویژه یادواره شهدای قیام ۱۹آبان ماه در مسجد شهیدان گچساران وارد این شهرستان شد.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد در آغاز این سفر به همراه برخی از مدیران ارشد استان به مقام شامخ شهدا در گچساران ادای احترام کرد.
بازدید از منطقه عشایری دریلا و برسی مشکلات عشایر، بازدید از طرح های نیمه تمام عمرانی در حوزه راه، آب و کشاورزی و شرکت در مراسم بزرگداشت قیام ۱۹ مرداد از مهم ترین برنامه های امروز استاندار به شهرستان گچساران است.
«سید علی احمد زاده» در این آئین گفت: روز نوزدهم آبان سال ۱۳۵۷ و مقاومت شجاعانه مردم گچساران در برابر طاغوت برگ زرینی در تاریخ این استان به شمار می رود که همواره باید گرامی داشته شود.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد اظهار کرد: مردم شهرستان گچساران با تقدیم ۶ شهید در این روز تاریخی، غیرت و همدلی خود را برای دفاع از آرمان های انقلابی به نمایش گذاشتند.
وی ادامه داد:شهید و زخمی شدن تعدادی از شهروندان گچسارانی در قیام خونین آبان سال ۱۳۵۷ گوشه ای از فعالیت های انقلابی مردم این شهرستان برای مقابله با ستم رژیم طاغوت بوده است.
در قیام خونین روز نوزدهم آبان سال ۱۳۵۷ تعداد ۶ تن از جوانان گچسارانی به نام های « امیرحسین کیامرثی و شهید غریب پرویزی از طبقه کارگر، شهید سید مذکور پارسی دانشجو، شهید محمد فراشبندی دانش آموز و شهید حسین امینی دانش آموز» به شهادت رسیدند.
احمد زاده یادآور شد: اعتصاب کارگران صنعت نفت گچساران از دیگر فعالیت های انقلابی مردم این خطه است که به اعتقاد بسیاری از تحلیلگران کمر رژیم شاهنشاهی با این اقدام هوشمندانه شکسته شد.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد تاکید کرد: اگرچه مطالعه تاریخ سراسر افتخار استان نشان می دهد مردم این سرزمین هیچ گاه برای مبارزه با ظلم و جور آرام نگرفتند، اما شهرستان گچساران به دلیل موقعیت نفت خیز بودن خود نقش پررنگی در فعالیت های سال ۱۳۵۷ داشته است.
وی گفت: مردم استان کهگیلویه و بویراحمد با تقدیم هزار و ۸۰۰ شهید در هشت سال دوران دفاع مقدس نقش ماندگاری در سربلندی ایران اسلامی داشته اند.
نظر شما