به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد، حجت الاسلام «سید جلال حسینی» امروز(۲۶ آبان) در آئین تجلیل از واقفان کتاب ضمن تبریک ایام هفته کتاب به کتابداران، برخی از دستاوردهای این سازمان را تشریح کرد و گفت: کتابخانه های آستان قدس از روزمرگی خارج شده و نقشه راه مدونی را برای قدم نهادن در تحقق توصیههای مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم انقلاب ترسیم کردهایم.
رئیس سازمان کتابخانههای آستان قدس رضوی توسعه کتابخانه ها را یک اصل راهبردی عنوان کرد و افتتاح پنجاه و هفتمین کتابخانه وابسته به آستان قدس رضوی در یکی از مناطق کمبرخوردار مشهد را تازهترین اقدام انجام شده در این حوزه برشمرد.
حجت الاسلام حسینی همچنین بر رویکرد تحولی کتابخانههای آستان قدس رضوی برای تبدیل شدن به یکی از معتبرترین پایگاههای استنادی در کشور و منطقه اشاره کرد و این مهم را با وجود نیروهایی متعهد و کارآمد در کنار منابع غنی مجتمع شده در این سازمان قابل تحقق دانست.
وی همچنین به راهاندازی ۲۰ دفتر مشاوره در کتابخانههای وابسته به آستان قدس رضوی اشاره کرد و این فرآیند را گامی در راستای تبدیل شدن کتابخانهها به مراکز کتاب درمانی عنوان کرد که میتواند بسیاری از مسائل در هم تنیده را حل و فصل کند.
رئیس سازمان کتابخانههای آستان قدس رضوی گفت: تمامی این رویکردها در کتابخانههای آستان قدس رضوی با همراهی واقفان انجام شده و در کنار آنها، خادمیاران کتاب نیز نقش به سزایی در توسعه فرهنگ کتابخوانی دارند.
حجت الاسلام «علی اکبر سبزیان» هم در این مراسم به استقبال مردم از کتاب در ایام کرونا اشاره کرد و گفت: علیرغم تبلیغات منفی در این خصوص، طی دوره کرونا حجم خرید کتاب از کتابفروشیها افزایش یافته و وضعیت کتابخوانی در جامعه خوب است.
مدیرکل کتابخانههای عمومی خراسان رضوی ضمن تبیین دستاوردهای این نهاد در توسعه فضای مطالعاتی استان افزود: افتتاح کتابخانه مرکزی امام خمینی(ره) در مشهد به عنوان بزرگترین کتابخانه عمومی کشور یکی از دستاوردهای نظام جمهوری اسلامی بوده و تأثیر قابل توجهی در ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی داشته است.
حجت الاسلام سبزیان، توسعه کتابخانههای عمومی در 4 شاخص عضویت، امانت، منابع و متراژ را چشمگیر ارزیابی و تصریح کرد: آنچه در فعالیتهای این نهاد دارای اهمیت است ترویج فرهنگ کتابخوانی در کنار توسعه فضای مطالعاتی است.
نظر شما