هزینه در حوزه فرهنگ و رسانه سرمایه گذاری است

نوبانی، با اشاره به لزوم تقویت حوزه فرهنگ شهروندی و حمایت از رسانه ها، گفت: معتقدم هزینه در حوزه فرهنگ و رسانه سرمایه گذاری است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بندرعباس، « مهدی نوبانی » در دیدار اعضای هیئت مدیره انجمن صنفی روزنامه نگاران استان هرمزگان با اشاره به اینکه مسئولیت و خدمت به مردم را لطف الهی می دانم، اظهار کرد: هنوز کمتر از 30روز کاری را سپری کرده ایم اما در همین مدت کوتاه تلاش بر انجام خدمت بی منت و جلب رضایت الهی اصل بوده است.

 

وی افزود: انضباط مالی، اصلاح ساختار اداری، ساماندهی نیروی انسانی و بهره گیری از خدمات الکترونیک در ارائه خدمت در دستور کار قرار دارد و با جدیت دنبال می شود.

 

شهردار بندرعباس با تاکید بر اینکه امکانات شهرداری متعلق به مردم است، عنوان کرد: برای توسعه خدمات سه برنامه کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت تدوین شده که نتیجه آن رضایت مندی شهروندان خواهد بود. البته در این 4 ماهه تا فرا رسیدن سال نو در حوزه سیما و منظر، تکمیل پارکها و پروژه های نیمه تمام در دستور کار قرار دارد. معتقدم رونق گردشگری و ساماندهی بافت فرسوده باید با جدیت دنبال شود.

 

نوبانی گزارشی از وضعیت شهرداری را ارائه و تصریح کرد: متاسفانه شهرداری 2500میلیارد تومان بدهی دارد که رقم بسیار بالایی و حدود 5800 نیرو در این نهاد اشتغال دارند که می طلبد با هوشمندی و دقت آن را مدیریت کرد. کاهش هزینه ها و افزایش بهره وری در حوزه منابع انسانی یکی از راهکارهاست.

 

وی در ادامه با اشاره به لزوم تقویت حوزه فرهنگ شهروندی و حمایت از رسانه ها گفت: معتقدم هزینه در حوزه فرهنگ و رسانه سرمایه گذاری است. البته در هزینه کرد از هر رفتار باندی و تیمی باید پرهیز کرد. رسانه ها را همکار خود می دانیم و بر ضرورت تعامل بیشتر با همه رسانه ها نه رسانه های خاص تاکید می کنیم.

 

« غلامعباس شمس الدینی »، عضو هیئت مدیره انجمن صنفی روزنامه نگاران هرمزگان با اشاره به عقب ماندگی های بندرعباس گفت: در سال 1995بندر کوبه ژاپن بر اثر افنجار تخریب شد ولی ظرف 26سال در زمره ده بندر زیبای دنیاست، بندر بارسلونا، مونترئال ،ونکوور و میامی نمونه دیگر است اما بندرعباس با موقعیت بهتر حتی در ایران به عنوان شهری توسعه یافته نیست. اشکال در چیست. 

 

عضو هیئت مدیره انجمن صنفی روزنامه نگاران هرمزگان با اشاره به اشکالات موجود افزود: بخشی نگری، جابجایی های سریع مدیریتی، تراکم نیرو و عدم شفافیت در عملکردهاست. چرا باید یک رسانه صدهامیلیون تومان از حق مردم به جیب بزند و دهها رسانه هزینه چاپ نداشته باشند، چرا شهروند از مبلمان شهری حراست و نگهداری نمی کند، در حوزه فرهنگ شهروندی چه برنامه ای اجرا شده است. در حالی که سازمان عریض طویل فرهنگی دارید، چرا شهروندان در پرداخت عوارض رضایت ندارند. این سئوالاتی است که باید با یک دید تخصصی پاسخ داده شود.

 

وی افزود: معتقدیم افزایش فرهنگ شهروند و حمایت از رسانه ها به کاهش هزینه های مدیریت شهری کمک شایان ی کند.

 

« عبدالعلی پور اشرف »، نایب رئیس انجمن صنفی روزنامه نگاران هرمزگان گفت: تشکل رسانه ای ما هرگز وارد مسایل سیاسی و صنفی نمی شود و برای توسعه استان هرمزگان و شهر بندرعباس در کنار مدیران بوده و خواهد بود.

 

نایب رئیس انجمن صنفی روزنامه نگاران هرمزگان افزود: انعکاس و بازتاب عملکردها در رسانه ها موجب افزایش اعتماد عمومی می شود و در این راستا از همه مدیرانی که خدمت صادقانه را در دستور کار قرار دهند حمایت می کنیم.

 

« حسین روحی »، دبیر انجمن صنفی روزنامه نگاران هرمزگان در این نشست گفت: برخی با استفاده از نام تشکل های صنفی به منافع خود می اندیشند. در حالی که هدف از بنیان این تشکلات ،تلاش در جهت تحقق خواسته های بحق اعضاست.

 

دبیر انجمن صنفی روزنامه نگاران هرمزگان افزود: انجمن صنفی روزنامه نگاران از سال 1396فعالیت خود را آغاز کرده و امروز به جرات می توان گفت تشکلی قوی ، موفق و مقتدر است که اقتدار و توفیقات بدست آمده محصول همدلی و وحدت اعضا است. تلاش کرده ایم صدای رسانه باشیم و اگر امتیازی هم باشد برای همه اعضاست.

 

روحی با اشاره به ضرورت تعامل بیشتر شهرداری با رسانه ها تصریح کرد: نگاه عدالت محور در حمایت از رسانه ها و حوزه فرهنگ باید حاکم شود متاسفانه تا به امروز این اتفاق نیفتاده و همین امر موجب فاصله بین مدیران و رسانه ها شده است.

 

در این دیدار اعضای هیئت مدیره با قدردانی از انتصاب یک فعال رسانه ای در مسئولیت روابط عمومی برای شهردار و موجب مدیران شهرداری آرزوی موفقیت کردند.

 

 

 

 

 

 

 

کد خبر 1117959

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha