«اسماعیل آذر» در گفت و گو با خبرنگار گروه مسجد و کانون های مساجد خبرگزاری شبستان با بیان اینکه استعدادهای قابل توجهی در حوزه شعر و ادبیات در کانون های مساجد فعال هستند، اظهار کرد: یکی از رویکردهای ارزشمند ستاد فهما، کشف توانمندی های نوجوانان و جوانان در رشته های مختلف شعر و هنر است که می تواند در تربیت نیروهای خلاق برای آینده کشور موثر باشد.
این استاد ادبیات فارسی با اشاره به رویکرد ستاد فهما در راستای توسعه و ترویج کتابخوانی بیان کرد: ضرورت دارد که فعالیت هایی که در حوزه کتاب انجام می شود با پشتوانه های علمی صورت گیرد تا شاهد ارتقای دانش کتاب و کتابخوانی در کشور شویم.
وی تصریح کرد: یکی از والاترین حوزه هایی که باید گسترش یابد، حوزه شعر و کتاب است، چراکه ایران کشور حکمت، معرفت و شعر است و شعر در ضمیر ایرانیان همواره پررنگ بوده است و جایگاه خاص خود را داشته و از نظر کلامی و مفهومی به قرآن کریم نزدیک تر است و می تواند، یکی از راه های اعتلای کشور باشد.
آذر اضافه کرد: شعرهای حکمی و موعظه در طی سالیان از قومی به قوم دیگر و از نسلی به نسل دیگر رسیده است و حتی شاهد این موضوع هستیم که شاعران از آیات قرآن کریم نیز در اشعارشان استفاده می کرده اند و ما از آنها بهره می بریم،امروز نیز باید زمینه رشد و پرورش نیروهای خلاق در این حوزه را فراهم کنیم.
وی با تاکید بر اینکه یکی از بهترین و پرمخاطب ترین هنرها، هنر شاعری است، ادامه داد: گسترش بستر فضای مجازی نباید زمینه کاهش رونق کتاب و کتابخوانی شود چراکه کتاب بهترین ابزار برای فراغت پیر و جوان است.
داور جشنواره کتاب بچه های مسجد خاطرنشان کرد: خانه، آموزش و پرورش، صاحبان تفکر و اندیشه در جامعه و مساجد ارکان مهم در رونق فرهنگ مطالعه هستند، به همین جهت صاحبان فن باید در رونق فرهنگ مطالعه میان اقشار مختلف جامعه از جمله نوجوانان و جوانان تلاش کنند و متناسب با سن افراد و بر اساس نیازسنجی در حوزه های ادبیات، آیینی، اجتماعی را مسابقاتی در حوزه کتابخوانی برای ترویج فرهنگ مطالعه برگزار کنند.
نظر شما