حمایت از مردم فلسطین کار انبیاست/امت اسلام به خاطر منافع مشترک از جمله فلسطین متحد شوند

دبیرکل بنیاد فلسطین در پاکستان تأکید کرد: امت اسلامی باید برای منافع مشترکی همانند آزادی فلسطین و به دست آوردن دوباره قبله اول علیه جنایت‌های رژیم غاصب صهیونیستی در سرزمین فلسطین متحد شود و به کمک مظلومان یمن، سوریه و لبنان بشتابد.

به گزارش خبرگزاری شبستان؛ دکتر صابر کربلایی، دبیرکل بنیاد فلسطین در پاکستان دربیست و سومین وبینار از سی و پنجمین کنفرانس بین المللی وحدت اسلامی اظهار داشت: اگر پیامبر اسلام (ص) امروز در میان ما حضور داشتند، قطع به یقین علیه ظلم و توحشی که در عصر حاضر وجود دارد، قیام  و برای مردم فلسطین مجاهدت می‌کردند؛ لذا حمایت از مردم فلسطین کار انبیاست.
وی با بیان این مطلب افزود: بنابراین وظیفه ماست که به سیرت رسول خدا(ص) عمل کرده و در برابر قدرت‌های ظالم و جابر از مظلومین دفاع کنیم و به داد آن‌ها برسیم.
دکتر کربلایی عنوان کرد: باید محبت، همبستگی و اخوت و بالاتر از همه این‌ها وحدت را گسترش دهیم. موفقیت مسلمانان در این پیام نهفته است.اگر می‌خواهیم فلسطین را آزاد کنیم باید به خاطر وجود مقدس پیامبر اسلام(ص) با یکدیگر متحد شویم و بر مبنای سیره پیامبر(ص) با یکدیگر ابراز همبستگی نماییم.
وی ادامه داد: اگر می‌خواهیم مسلمانان را نجات دهیم باید حول محور شخصیت و ذات مبارک حضرت محمد(ص) جمع شویم. این پیام را به تمام مسلمانان دنیا می‌دهیم که اگر اختلافات جزیی با یکدیگر دارند آن‌ها را فراموش کنند.
دبیرکل بنیاد فلسطین گفت: امت اسلامی باید برای منافع مشترکی همانند آزادی فلسطین و به دست آوردن دوباره قبله اول علیه جنایت‌های رژیم غاصب صهیونیستی در سرزمین فلسطین متحد شود و  به کمک مظلومان یمن، سوریه و لبنان بشتابد.
وی اضافه کرد:امت اسلامی باید علیه شقاوت و جنایت‌های تروریست جهانی یعنی شیطان بزرگ آمریکا و فرزند نامشروعش اسرائیل به پا خیزد و قیام کند.اگر می‌خواهیم به این اهداف دست یابیم ۱۰۰ درصد باید با یکدیگر متحد شویم. 
دکتر کربلایی اظهار داشت: روز ولادت با سعادت پیامبر(ص) فرصت مناسبی است تا  با یکدیگر متحد شویم و به صورت منسجم و یکپارچه علیه دشمن اجتماعی جهان اسلام و دشمن انسانیت یعنی آمریکا و فرزند نامشروعش اسرائیل و حامیان آن‌ها به پاخیزیم، جهاد کنیم.

استاد دانشگاه تونس در کنفرانس وحدت:
«نبرد شمشیر قدس» بیانگر قدرت و اتحاد فلسطینیان است 

بنابراین گزارش در ادامه هذیلی المنصر استاد دانشگاه تونس ، اظهار داشت: واقعیت این است در سالیان گذشته یک ارتباط عمیق و تنگاتنگی میان مسأله «وحدت اسلامی» و «مسأله فلسطین» شکل گرفته است، ما مشاهده کرده ایم که چه اتفاقاتی در اراضی فلسطین و به ویژه در اطراف «قدس شریف» به وقوع پیوست باید گفت این رویدادها جملگی فرا رسیدن یک آینده روشن را بشارت می‌دهند. 

وی افزود: اندیشه تحقق یک آینده روشن در اراضی فلسطین و «قدس شریف» هیچگاه از مخیله نسل‌های مختلف مسلمانان پاک نشده است، واقعیت این است که نبرد «شمشیر قدس» یک نبرد بسیار بزرگ بوده است، این نبرد نشان داد که نوعی یکپارچگی و وحدت در سراسر اراضی فلسطین  وجود دارد و در یک چارچوب استراتژیک، سیاسی و بین‌الملل در حالی که سران و رهبران سیاسی بلندپایه جهان در نشستی  کار «قدس شریف» را تمام‌شده تلقی کردند، به وقوع پیوست و صحنه‌آرایی رهبران سیاسی جهان به طور کلی برهم خورد باید گفت مقاومت مسلحانه گروه‌های مقاومت از یک سوی و خیزش گسترده شهروندان فلسطینی از سوی دیگر، تمامی برنامه‌های ازپیش‌طراحی‌شده علیه قدس را به شکست کشاند. 

المنصر در همین خصوص ادامه داد: پیش از آغاز «نبرد شمشیر قدس» همواره از اراضی  فلسطین و غزه به صورت جداگانه سخن گفته می‌شد اما پس از آغاز نبرد مذکور ما شاهد شکل‌گیری وحدت جغرافیایی در اراضی اشغالی بودیم، این نبرد نشان داد که مَردان مقاومت در غزه از هیچ تلاشی برای ایستادن در برابر اقدامات خصمانه صهیونیست‌ها علیه اهالی قدس دریغ نمی‌کنند.

استاد دانشگاه تونس تصریح کرد:  نبرد «شمشیر قدس» ثابت کرد که ملت فلسطین و نیز ملت‌های اسلامی تحت هیچ شرایطی دست از حمایت از اهالی قدس نمی‌کشند و معتقدیم که تمامی تلاش‌ها برای حذف کردن مسأله «قدس شریف» از اذهان با شکست مواجه شده است.

  وی با بیان اینکه پیش از آغاز نبرد «شمشیر قدس» ما شاهد احیای فریادهای طایفه‌گرایانه و فرقه‌گرایانه مذهبی بودیم، اظهار داشت:  پدیده تکفیرِ دیگران در نقاط مختلف جهان عرب و جهان اسلام گسترش پیدا کرده بود و باید گفت که نبرد شمشیر قدس موجب شد تا این شرّ و فتنه در امت اسلامی از بین برود.

المنصر تصریح کرد: یکپارچگی امت اسلامی در حمایت از قدس و مقاومت معجزه‌آسا بود، همه ما میدانیم که نبرد «شمشیر قدس» یک نبرد فکری و ذهنی بود، این بدان معنا نیست که سلسله پیروزی‌ها و دستاوردهای نظامی و امنیتی در جریان آن بی ارزش است، اصلا اینطور نیست. طبیعتا دستاوردهای نظامی و امنیتی بزرگی نیز در نبرد مذکور محقق شد؛ پیش‌تر ما شاهد جنگ‌ها و نبردهایی در عرصه فکری و فرهنگی بوده‌ایم، اما هیچگاه از نتایج و ثمرات این جنگ‌ها بهره‌برداری نشد. 

استاد دانشگاه تونس ادامه داد: شبکه‌های ارتباط جمعی در نبرد شمشیر قدس نقش متفاوت و در عین حال مهمی را ایفاء کردند و تا حدود زیادی نیز در این عرصه موفق بودند و اقتدار گروه‌های مقاومت فلسطین را برای همگان به نمایش گذاشتند. 

وی در همین خصوص تصریح کرد: شبکه‌های ارتباط جمعی این واقعیت را به همگان گوشزد کردند که گروه‌های مقاومت اسلامی فلسطین تنها برای خود نمی‌جنگند، بلکه برای تأمین امنیت امت اسلامی مبارزه می‌کنند. 

المنصر اذعان داشت: ما امروز بیش از هر زمان دیگری به فلسطین و «قدس شریف» نزدیک‌تر هستیم، امت اسلامی همواره نیازمند محوری است که همگان پیرامون آن به وحدت و یکپارچگی برسند به همین دلیل میتوان گفت که «قدس شریف» همان محوری است که می‌تواند امت اسلامی را به وحدت و یکپارچگی برساند.

وی با بیان اینکه گروه‌های مقاومت اسلامی حماسه بزرگی را در جریان نبرد «شمشیر قدس» رقم زدند اظهار داشت: آن‌ها عزم، اراده و اصرار خود بر تحقق پیروزی را به نمایش گذاشتند و اقتدارشان را به تصویر کشیدند و ثابت کردند که مسلمانان نه تنها ضعیف نیستند بلکه از چنان قدرتی برخوردار هستند که به وسیله آن می‌توانند در برابر دشمن تا دندان مسلح به پیروزی دست یابند.

  المنصر در پایان گفت: اکنون نخبگان فکری، دینی و فرهنگی وظیفه و مسئولیت بزرگی را بر دوش دارند و باید بدانیم که دوره متحمل شدن شکست و ناکامی به پایان رسیده است، امت اسلامی باید به سمت تحقق پیروزی حرکت کند و در این میان، خداوند متعال نیز این امت را یاری خواهد کرد.

با افزایش بصیرت و آگاهی توطئه دشمنان برای ایجاد تفرقه را خنثی کنیم

بنابرگزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان، سیده فاطمه فاضلی فعال فرهنگی بیرجند در بیست و دومین وبینار از سی و پنجمین کنفرانس بین المللی وحدت اسلامی، با تأکید بر اینکه یکی از عوامل پیشرفت ملت‌ها و رمز پیروزی آنان پیوند و اتحاد است، اظهار کرد: همانگونه که با با پیوستن جوی‌های آب به همدیگر رودخانه‌های عظیم تشکیل می‌شود، با اتحاد انسان‌ها نیز صفوف بزرگی تشکیل می‌شود که دشمن با نگاهش به وحشت افتاده و فکر تجاوز را از سر بیرون می‌کند.

وی اظهار داشت: قرآن مجید ملل اسلامی را به سوی وحدت، تمسک به حبل‌الله دعوت می‌کند و از هرگونه تفرقه برحذر می‌دارد و اختلافات و پراکندگی و به جان هم افتادن را یکی از بدترین عذاب‌ها به شمار می‌آورد.

فعال فرهنگی بیرجند ادامه داد:اکنون در عصری زندگی می‌کنیم که تمامی دشمنان برای نابودی اسلام هم‌پیمان گشته و تمامی امکانات سیاسی و اقتصادی خود را برای سقوط اسلام به کار گرفته‌اند.بنابراین مسلمانان در چنین عصری بیشتر از هر عصر دیگر به وحدت نیاز دارند.
وی با اشاره به اینکه وحدت مهم‌ترین عامل مقابله با دشمنان نظام و انقلاب است و باید در جهت تقویت آن کوشا باشیم، تصریح کرد: ما باید توطئه‌ دشمنان برای ایجاد نفاق و تفرقه در کشور را با افزایش بصیرت و آگاهی مردم خنثی کنیم.

فاضلی با تأکید بر اینکه دشمن با شعارهای جذاب در قالب نیازهای اجتماعی، فردی و منطقه‌ای ورود می‌کند، اما نیت بسیار مخرب دارد، گفت: امروز پرچم اعتلای اسلام به دست رهبر انقلاب اسلامی به اهتزاز درآمده و زمان یاری رساندن کشورهای مختلف است.

این فعال حوزه تقریب گفت: تفرقه یکی از راهکارهای استعماری است و دشمنان می‌خواهند به این طریق، ممالک اسلامی را از دست مسلمانان بگیرند و یک بازار سیاه برای آنان درست کنند؛ عده‌ای در تلاش هستند تا جهان اسلام را وادار به تفرقه کنند در حالی که در قرآن کریم  آمده است، ما باید از از خدا و رسولش تبعیت و از نزاع دوری کنیم.

وی از وقوع جنگ‌های نظامی در دنیای اسلام و جنگ نرم دشمن در شبکه‌های ماهواره‌ای و توهین به مقدسات یاد کرد و گفت: برخی می‌خواهند فرمانروایی خود را در جهان ادامه دهند و به همین علت نگران حاکمیت اسلام هستند.

فاضلی با تاکید بر اینکه ما باید از جنگ داخلی و جنگ بین کشورهای اسلامی پرهیز کنیم گفت: کسانی که تریبون در اختیار دارند، نباید دست به مشاجره و توهین به مقدسات مذاهب و گروه‌های دیگر بزنند، چرا که این امر از نظر شرعی حرام است.

وی با اشاره به اینکه در قرآن کریم خداوند می‌فرماید حتی به مشرکین توهین نکنید، ادامه داد:قرآن به تفرقه‌افکنان هشدار داده است و آن‌ها را جدای از اسلام و دشمن مسلمانان معرفی کرده  است.
 
فاضلی با بیان اینکه در موقعیت فعلی هرگونه حرکت مشکوکی که موجب تفرقه میان صفوف مسلمانان باشد به نفع اسلام نیست، گفت:هرگونه فحش و ناسزا قبل از آنکه به وحدت میان مسلمین و تقریب بین مذاهب ضربه بزند، جلوه‌ نورانی مکتب اسلام را در سطح بین‌الملل مخدوش و طبقه تحصیل کرده را به مکتب نورانی اسلام بدبین می‌کند.

فلسطین، محور و مرکز اعتقاد و ارادات مسلمانان است

 

بنابراین گزارش،‌«مولانا رحمت الله قاسمی» خطیب برجسته هندی در سی و پنجمین کنفرانس وحدت اسلامی ضمن تبریک به  مسئولین مجمع جهانی تقریب مذاهب به دلیل برگزاری این کنفرانس در ایام مسعود و مبارک ولادت با سعادت رسول الله (ص) در طول سال‌های متمادی، به بررسی اهمیت مسئله فلسطین به عنوان یکی از محورهای این کنفرانس پرداخت.

وی با بیان این که مسئله فلسطین، موضوع با اهمیتی است، تصریح کرد: این سرزمین افتخار  دارد که محل ولادت و زندگی انبیا(ع) بوده است.

 قاسمی، فلسطین را محور و مرکز اعتقاد و ارادات مسلمانان خواند و افزود: معلوم نیست این سرزمین چه مقدساتی را در طول و عرض وسیع خود جای داده است و تاریخ ما به وجب وجب این سرزمین وابسته است.

وی با اشاره به وابستگی و تعلق خاطر تاریخی، مذهبی و احساسی مسلمانان به فلسطین، تاکید کرد: هیچ قدرت و هیچ ظالمی در دنیا نمی‌تواند این وابستگی را از بین ببرد.

این خطیب برجسته هندی ادامه داد: سالهاست بازی خاک و خون در این سرزمین جریان دارد و بیان ستمی که ظالمین و تروریست‌ها به کودکان و زنان معصوم و مظلومین بی‌دفاع این سرزمین روا داشته‌اند، بسیار دشوار است.

وی با بیان این که افراد بسیاری در این سرزمین کشته شده‌اند و خون بی‌گناهان زیادی ریخته شده است، تصریح کرد: بنابراین لازم است ما، نسل‌های آینده، نوجوانان و کودکانمان را از تعلق خاطر به این سرزمین، اهمیت آن و ظلم‌ها و جنایت‌های صورت گرفته در آن، آگاه ساخته و آنها را بیدار کنیم.

قاسمی عدم توفیق مسلمانان در ایجاد تعلق خاطر به سرزمین فلسطین در میان  نواجوانان، کودکان و نسل آینده را فاجعه‌ای بزرگ توصیف کرد و اظهار داشت: به همین دلیل است، زمانی که در این سرزمین به بی‌گناهان حمله می‌شود ، آتش به روی روزه داران گشوده می‌شود، زنان مورد ظلم قرار می‌گیرند و خون کودکان ریخته می شود، نسل جوان ما عکس العمل لازم را نشان نمی‌دهند.

وی با بیان این که اگر این جنایت‌ها خدای نکرده در سرزمین کعبه یا در مسجد النبی صورت می‌گرفت ما عکس‌العمل بهتری نشان می‌دادیم، تاکیدکرد: باید به خاطر داشت که سرزمین کعبه، مسجد نبوی و مدینه منوره نیز بخشی از نقشه‌های شوم اسرائیل بزرگ و صهیونیست‌هاست.

خطیب هندی در ادامه با طرح چند سوال تصریح کرد: آیا اگر شرایطی پیش بیاید که ما مجبور شویم، به تدریج و یکی پس از دیگری از مقدساتمان دست برمی‌داریم؟!! اگر چنین حمله یا اشغال غیرقانونی در سرزمین کعبه صورت بگیرد آیا ما به سادگی از آن دست برخواهیم داشت؟ حفاظت از مقدسات چه اندازه حیاتی است؟ حمله به آنها چقدر سخت است؟

وی بر لزوم آگاه ساختن نسل آینده، از اهمیت مقدسات تاکیدکرد و گفت: باید احساس و انگیزه‌ای در آنها دمیده شود که بدانند چگونه باید از مقدسات و برادرانشان محافظت کنند؟

قاسمی ادامه داد: بنابراین لازم است وحدت در صفوف مسلمانان ایجاد شود؛ از اختلافات و تفرقه‌ها اجتناب گردد؛ منبر و محراب به خدمت اخوت و برادری در بیاید و از آن برای ایجاد محبت و اتحاد استفاده شود. چراکه بدون اتحاد هیچ تلاشی به ثمر نخواهد نشست.

وی در پایان سخنان با بیان این که نباید مشکلات و موضوعات اختلافی در منبر و محراب مطرح شوند، گفت:  لازم است ما نسل‌های آینده را با حفظ اتحاد میان آنها از لزوم حفاظت از مقدسات و فلسفه آن آگاه نماییم.

کد خبر 1118750

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha