استان لرستان نیازمند تحول همراه با جهش است

حجت الاسلام والمسلمین شاهرخی، به مسائل و مشکلات موجود در حوزه عمران و اشتغال اشاره کرد و گفت: در استان فرصتی برای خطا و آزمون وجود ندارد بلکه نیازمند تحول همراه با جهش هستیم.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از خرم آباد، حجت الاسلام و المسلمین «سیداحمدرضا شاهرخی»، امروز(2آذر) در دیدار با معاون عمرانی استانداری لرستان ضمن تبریک انتصاب معاون عمرانی استانداری لرستان مسئولیت‌ها را خدمتگزاری به مردم دانست و اظهارداشت: مدیران و مسئولین شأنی غیر از خدمت به مردم ندارند؛ البته مدیرانی که بومی استان هستند مردم انتظار بیشتری در خدمت رسانی از سوی آنها دارند.

 

 

نماینده ولی فقیه در لرستان با اشاره به سند توسعه پیشران توسعه استان  جهت پیگیری امور استان لرستان، افزود: در این سند کلیه مسائل بر زمین مانده استان دیده شد است، این سند به استان ابلاغ شده است ولی بنا بود پایان آبان سال 99 در استان رونمایی شود که به دلیل کرونا تاکنون رونمایی نشده است.

 

وی با بیان اینکه لرستانی ها توانمندی های لازم را دارند و در 5 قاره در زمینه ها و عرصه های مختلف توانایی و دانایی لازم را برای انجام امور دارند، افزود: دولت آیت الله رئیسی که در واقع همه منتظرش بودیم فرصتی برای جبهه انقلاب فراهم شده است، البته همه می دانیم مشکلات فراوان است و باید به دولت فرصت بدهیم که در یک زمان منطقی مشکلات را برطرف کند از طرفی دیگر می دانیم فرصتی برای آزمون و خطا نداریم.

 

نماینده ولی فقیه در لرستان عنوان کرد: خدمات  نظام اسلامی علی رغم مشکلات فراوان در سراسر کشور خدمات قابل تقدیر و در برخی عرصه‌ها شگفت‌انگیز  است ولی متاسفانه محرومیت‌ها و سوء مدیریت‌ها طی این سال‌ها سبب ایجاد پروژه‌های نیمه تمام شده است و چنانچه نقدینگی این پروژه های نیمه تمام در جای درست هزینه می‌شد شاهد این محرومیت‌ها و انبوه پروژه های نیمه تمام در کشور نبودیم و محرومیت ها خیلی کمتر از این بود.

 

وی با بیان اینکه در اینگونه موارد و موارد مشابه متاسفانه ضعف در نظارت ها و بازرسی ها سبب محرومیت در برخی استان ها شده است، بیان کرد: اگر اعتبارات از طریق چانه‌زنی تقسیم نمی‌شد و تقسیم نشود و به شکل و شیوه ای بهینه از این اعتبارات استفاده استفاده می‌شد و بازرسی ها در سطح ملی و استانی از مجلس شورای اسلامی تا قوه مجریه و بازرسی قوه قضاییه در این سالیان به وظیفه خود عمل می‌کردند وضعیت بهتر از این می‌شد.

 

حجت الاسلام والمسلمین شاهرخی با بیان اینکه زیر ساخت های شهری در استان قابل قبول نیست و وضعیت خوبی ندارند، گفت: شهرهای استان و مرکز استان ورودی خوبی ندارند در همین راستا مردم انتظاردارند با یک برنامه کوتاه مدت، میان مدت و کلان بدانند چه افق هایی در بخش عمرانی، محرومیت زدایی، صنعت، کشاورزی و دامپروری به چه افقی نایل می شوند.

 

وی تصریح کرد: در استان لرستان یک میلیون و 500هزار راس دام وجود دارد و 300 هزار گوسفند در استان ذبح می شود ولی به دلیل تعطیلی کارخانه چرم و پوست ، پوست این دام ها به خارج استان فرستاده می شود.

 

نماینده ولی فقیه در لرستان خاطرنشان کرد: تعطیلی کارخانه ها و کارگاه ها استان و نبود صنایع تبدیلی سبب ایجاد آسیب های اجتماعی شده و این آسیب‌ها جوانان را از نظام جدا می‌کند.

 

وی با بیان اینکه پروژه های نیمه تمام استان لرستان طی سال‌های اخیر به گونه‌ای هدایت نشده اند که به سرانجام برسند، اظهارداشت: لرستان نیازمند نگاه کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدتی جهت رفع مشکلات استان است و باید مشخص کنیم در پایان هر سال با کمک سرمایه گذاران، بانک ها و اعتبارات دولتی و با استفاده از ظرفیت ستاد اجرایی فرمان امام راحل و بنیاد مستضعفان باید بررسی کرد که طبق برنامه‌های پیش‌بینی شده حرکت می کنیم و در صورتی که چنین نیست علت یابی کنیم و تمام همت را برای اجرای آن برنامه به کار گیریم چه تغییراتی در استان رخ می دهد.

 

حجت الاسلام والمسلمین شاهرخی  با بیان اینکه عدم توسعه متوازن لرستان را رنج می دهد، گفت: در استان لرستان نیازمند تحول همراه با جهش هستیم برهمین اساس دولت درتقسیم بندی بودجه باید به این موضوع توجه شود که لرستان با استان‌هایی که زیرساخت های خوبی دارند بسیار فاصله دارد و برای رسیدن به این تحول و جهش معاونت عمرانی نقش اساسی دارد.

 

وی گفت: سفر ریاست جمهوری اسلامی باید فصل تازه‌ای از کار و تلاش، عمران و آبادی و ارتقای فرهنگی و پیشرفت اقتصادی در استان به وجود بیاورد.

 

امام جمعه خرم آباد تصریح کرد: اگر بتوانیم با استفاده از اعتبارات بانک‌ها، بخش خصوصی، دولتی، ستاد اجرایی فرمان امام (ره)، کمیته امداد و بنیاد مستضعفان در کنار یکدیگر قرار بدهیم رقم خوبی برای توسعه استان هستند به شرط اینکه به درستی هدایت شوند.

 

نماینده ولی فقیه درلرستان خاطرنشان کرد: گاهی پرداخت تسهیلات در استان به خوبی هدایت نمی شوند و تأثیر آن را در سفره مردم چیزی مشاهده نمی شود در همین راستا باید پرداخت تسهیلات اشتغالزایی را راستی آزمایی کرد.

 

کد خبر 1119559

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha