«علی رحیمی» در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در مازندران اظهار کرد: هیچ ذخیره و میراثی سودمند تر از کتاب و مطالعه کتاب نیست و چرا که کتاب مایه آرامش روح و جان است و انسان را به تعالی می رساند.
سرپرست اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی گلوگاه افزود: کانون های مساجد نقش مهم و اثرگذاری در نهادینه کردن فرهنگ مطالعه داشته اند و با تجهیز کتابخانه های کانون مساجد به کتاب های مفید و اررزنده اقدام مثبتی در راستای نهادینه کردن فرهنگ مطالعه برداشتند.
وی خاطر نشان کرد: بچههای مسجد در سال های اخیر با رونق کتابخوانی تحولات عمیقی را در جامعه ایجاد کرده و افراد زیادی را به این سمت سوق داده اند که باید همه ما نسبت به فرهنگ مطالعه و همچنین تجهیز کتابخانه های مساجد به کتب مفید و خوب دقت کنیم.
رحیمی گفت: کانون مساجد از پایگاههای ترویج مطالعه در جامعه هستند و رونق کتابخوانی در مساجد نیازمند توسعه فرهنگی در این بخش و توجه به کتاب و کتابخوانی است.
وی یادآور شد: کتاب و کتابخوانی می توان عاملی برای حل همه مشکلات اجتماعی جامعه باشد و با توجه به اینکه اسلام از مسجد به عنوان محلی برای پاسخگویی به همه نیازهای مردم اشاره کرده است لذا می توان در کنار خواندن نماز و عبادت برای فرهنگ سازی در بخش مطالعه کتب مفید هم اثرگذار بود.
نظر شما