به گزارش خبرگزاری شبستان از قم به نقل از صدا و سیما، پیمان جبلی در سفر به قم با مراجع عظام تقلید آیات مکارم شیرازی، نوری همدانی، جوادی آملی، علوی گرگانی سبحانی، رئیس جامعه مدرسین حوزه علیمه قم و تولیت حرم مطهر کریمه اهل بیت (ع) دیدار و گفتگو کرد.
مراجع عظام تقلید در این دیدارها با اشاره به ضرورت تحول در سازمان صدا و سیما بر لزوم به کارگیری نیروهای جوان، جلب اعتماد عمومی مردم، تبیین خدمات انقلاب اسلامی و گسترش مفاهیم دینی در برنامه های رسانه ملی تاکید کردند.
آیت الله مکارم شیرازی: در کنار جلب اعتماد مردم، مشکلات آنها را هم پیگیری کنید
آیت الله مکارم شیرازی در دیدار رئیس رسانه ملی با اشاره به سوابق دکتر جبلی گفت: سوابق و عملکرد شما نشان میدهد که میتوانید در رسانه ملی تحولات شگرفی را ایجاد کنید تا هم برنامههای صدا و سیما بیشتر دیده شود و هم مردم نسبت به آن اعتماد بیشتری داشته باشند.
وی با بیان اینکه باید از تجربه و اندوخته خود برای رسیدن صدا و سیما به یک دانشگاه اسلامی استفاده کنید افزود: در کنار جلب اعتماد مردم، مشکلات آنها را هم پیگیری کنید.
آیت الله مکارم شیرازی ارتباط تنگاتنگ با حوزههای علمیه را برای صداوسیما ضروری دانست و گفت: باید از ظرفیت حوزه برای ارتقاء برنامههای دینی استفاده شود.
وی توجه به جوانگرایی را امری عقلانی و شایسته دانست و گفت: موضوع اصلی این است که روح جوانی، فکر جوانی و اندیشه جوانی را زنده کنیم.
آیت الله مکارم شیرازی با انتقاد از هدف برخی برنامهها که صرفا جنبه سرگرمی دارد گفت: لازم است کارشناسانی به کارگیری شوند که برنامهها را هدفمند و در جهت اصلاح امور جامعه تولید و پخش کنند.
آیت الله نوری همدانی: باید تحلیلهای درست و دقیقی از اخبار روز برای مردم ارائه شود
آیت الله نوری همدانی در دیدار رئیس رسانه ملی گفت: رسانه ملی خدمات و دستاوردهای انقلاب اسلامی را بیش از پیش برای مردم روشن کند.
وی بر تحلیل و ریشه یابی اخبار در صدا و سیما تاکید کرد و افزود : باید تحلیلهای درست و دقیقی از اخبار روز برای مردم ارائه شود.
آیت الله نوری همدانی تبیین ابعاد مختلف توطئه های دشمنان علیه مسلمانان را از وظایف صدا و سیما دانست و گفت: اقدام اخیر انگلیس ضد ملت فلسطین نشانه ای از ثبات این دشمنی در طول تاریخ است.
وی با اشاره به گسترده شدن فتنه ها در آخر الزمان بر لزوم تبیین این فتنه ها برای مردم و تشریح وظایف مردم در قبال این فتنه ها تاکید کرد.
آیت الله نوری همدانی در پایان ابراز امیدواری کرد: سازمان صدا و سیما در دوره جدید شاهد تحولات چشمگیر باشد.
آیت الله جوادی آملی: صدا و سیما باید در دوره تحول بتواند اعتماد عمومی را جلب کند
آیت الله جوادی آملی هم در دیدار آقای جبلی با قدردانی از تلاشهای صورت گرفته برای تحول در رسانه ملی افزود : صدا و سیما باید در دوره تحول بتواند اعتماد عمومی را جلب کند.
وی با اشاره به شعار جوانگرایی در کشور گفت: جوانگرایی به این معنا نیست که همه امور را به دست جوانان بسپاریم بلکه باید در کنار افراد پیشکسوت و باتجربه کارهای اجرایی را به دست بگیرند.
آیت الله جوادی آملی با اشاره به وجود منابع طبیعی و خدادادی متنوع در کشور افزود: اگر مدیریت این منابع به دست افراد متعهد و متخصص سپرده شود قطعا مردم از برکات آن برخوردار خواهند شد.
آیت الله علوی گرگانی: رسانه ملی روحیه نشاط و شادابی را به جامعه تزریق کند
آیت الله علوی گرگانی هم با بیان اینکه رسانه ملی باید بتواند در دوره جدید رضایت مردم راجلب کند افزود: رسانه ملی باید با بکارگیری نیروی های جوان با انگیزه و مستعد، روحیه نشاط و شادابی را به جامعه تزریق کند.
وی با اشاره به تلاش دشمنان برای دین زدایی از جوانان تاکید کرد: ضروری است صدا و سیما با تولید برنامه های غنی دینی از حریم دین حراست کند.
آیت الله سبحانی: رسانه ملی باید باید معارف مورد نیاز مسلمانان جهان را در دسترس آنان قرار دهد
آیت الله سبحانی هم در دیدار رئیس رسانه ملی با بیان اینکه در پخش اخبار فسادهای مالی باید حفظ آبروی افراد را مد نظر داشت تصریح کرد: پخش این گونه اخبار نباید موجب ناامیدی مردم شود و لازم است با درنظر گرفتن ظرائف هنری، اخبار و اطلاعات را منتقل کرد.
وی صدا و سیما را یکی از ارکان شاخص نظام اسلامی دانست که می تواند مبانی اسلام و انقلاب اسلامی را عالمگیر کند افزود: باید در تولیدات رسانه ای ، معارف مورد نیاز مسلمانان اقصی نقاط جهان که دسترسی به مبلغ دینی ندارند لحاظ شود.
رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم گفت: رسانه ملی باید با تمام توان از اعتماد سوزی جلوگیری کند
آیت الله حسینی بوشهری در دیدار رئیس رسانه ملی گفت: صدا و سیما میتواند با اعتماد سازی، حق و حقیقت را بهتر و بیشتر منتشر کند و چنین اقدامی جرات و جسارت میخواهد.
وی با اشاره به تغییر رویه سازمان صداوسیما در دوره جدید و انتشار اخبار به سبکی متفاوت افزود: در قضایای اخیر، رسانه ملی با پوشش مناسب خبری، توطئه دشمنان را خنثی کرد و موجب افزایش اعتماد مردم شد.
رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، ترویج فرهنگ و ارزشهای اسلامی و انعکاس دستاوردهای نظام اسلامی را از مهمترین وظایف رسانه ملی دانست و گفت: صدا و سیما مجموعهای عظیم و فرهنگ ساز است و باید تمامی برنامههای آن جنبه ارزشی داشته باشد.
آیت الله حسینی بوشهری بر انعکاس هر چه بیشتر اولویتهای کنونی کشور تاکید کرد و گفت: افزایش جمعیت یکی از ضرورتهای کنونی جامعه است که رسانه ملی باید به صورت کارشناسانه و با زبانی کاملا علمی و قانع کننده، مردم را به فرزندآوری تشویق کنند.
وی حمایت از تولید و تولیدکنندگان واقعی را ضروری دانست و افزود: رسانه ملی باید با تمام توان برای حمایت از تولید و مبارزه با موانع تولید اقدام کند و به این وسیله به تولید و اشتغال کشور کمک کند.
آیت الله سعیدی افزود: رسانه ملی با پوشش کامل وقایع و حوادث، مانع فتنه انگیزی دشمنان و رسانههای معاند شد
وی بر استفاده گسترده از انواع شیوههای تبلیغی در رسانه ملی تاکید کرد و گفت: رسانه ملی شبکههای متعددی دارد و بهتر است از شیوههای مختلف تبلیغی و از جمله جلوههای تبلیغی پیامبر اسلام استفاده کند.
آیت الله سعیدی همچنین بر ارتباط بیشتر سازمان صدا و سیما با حوزههای علمیه تاکید کرد و گفت: رسانه ملی باید با جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، حوزهها و مدارس علمیه ارتباط منظمی داشته باشد و از برکات و آثار این حوزهها بهرهمند شود.
رئیس رسانه ملی: هویت محوری و عدالت گستری شعار رسانه ملی در دوره جدید
رئیس رسانه ملی هم در ابتدای دیدارها شعار رسانه ملی در دوره جدید را هویت محوری و عدالت گستری عنوان کرد و گفت: رسانه ملی در دوره جدید تمام تلاش خود را برای بازسازی و تقویت هویت ملی دینی و انقلابی به کار خواهد گرفت.
پیمان جبلی با بیان اینکه تلاش می کنیم صدای مردم برای حکومت و بیانگر خدمات نظام اسلامی برای مردم باشیم افزود: رسانه ملی موظف است از داشتههای مردم در حوزه های مختلف از جمله : دین، فرهنگ، اخلاق ، اقتدار و وحدت محافظت کند و واسطه ای امین میان مردم و دولت باشد.
وی توجه به عدالت را یکی از اساسیترین رویکردهای رسانه ملی عنوان کرد و گفت: همانطور که حکومت امانتدار مردم است، رسانه ملی هم ضامن امانت مردم است و در این مسیر از هیچ کوششی فروگذار نخواهد کرد.
نظر شما