به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از ساری، حجت الاسلام والمسلمین«محمدباقر محمدی لائینی» شب گذشته(۶آذر) در گردهمایی روحانیون بخش کلیجانرستاق ضمن گرامیداشت هفته بسیج، بیان کرد: هفته بسیج فرصتی برای تکریم از بسیجیان بود همه ما افتخار میکنیم که بسیجی باشیم.
نماینده ولی فقیه در مازندران ضمن تقدیر از روحانیت، گفت: ما هفت بخش در ساری داریم به تفکیک هر بخش نیاز به جامعه روحانیت وجود دارد، هفت جامعه روحانیت باید مستقر باشد با هم بر طبق اساسنامه اقدام به برگزاری جلسات ماهیانه کرده و هر ۶ ماه یک بار نشست مشترک داشته باشند.
حجت الاسلام محمدی لائینی تصریح کرد: روحانیت پراکنده نباشیم، تشکیلات داشته باشیم و دورهم جمع باشیم در مجموع در قالب یک تشکل بزرگ شهرستانی کنار هم باشیم در سطح استان برگزیدگانی از شهرستان در آن مجمع شرکت کنند.
وی عنوان کرد: تشکیل مجمع روحانیت در شهرستانها در حال پیگیری است، تا براساس یک نقشه راه حرکت کنیم.
حجت الاسلام محمدی لائینی با اشاره به سوره قلم، یادآور شد: خداوند در این سوره از سه نعمت؛ علم، عقل و اخلاق یاد میکند، ما ها که خودمان را وارث انبیا می دانیم باید خودمان را در این سه بعد تقویت کنیم، نویسندگی نیز پایدار است چه خودمان بنویسیم چه گفتههای ما را به نوشتن دربیاورند.
وی تاکید کرد: امروزه با پیشرفت تکنولوژی نیز شاهد قلم به انواع مختلف هستیم، علم، سواد، فضل، مطالعه و بهروز بودن از نظر اطلاعات بسیار مهم است اگر ما هم پای مردم زمان و جامعه خودمان پیش نرویم مسلما نمی توانیم هادی باشیم، دانش ما از منابع دینی خودمان همچون قرآن و کتب دیگر باید کافی و کامل باشد تا با اطلاعات روز درهم آمیخته و خوراک خوبی تحویل جامعه بدهیم.
حجت الاسلام محمدی لائینی با بیان اینکه، عقل بسیار مهم است، گفت: گاهی انسان سواد و تقوا دارد ولی کمعقل و ساده، سبکمغز و کمخرد است، این نوع افراد هم در جامعه موفق نخواهند بود.
نماینده ولی فقیه در مازندران با اشاره به خاطرهای از استاد شهید مطهری، عنوان کرد: شهر را نمیتوان به کسی که علم و تقوا دارد اما عاقلانه تصمیم نگیرد سپرد، پختگی و خرد و حکیم بودن و بهجا گفتن مهم بوده و نیاز به تدبیر دارد، این را باید تقویت کنیم.
حجت الاسلام محمدی لائینی تاکید کرد: پیامبر اکرم(ص) در آن مقام سعی میکرد عاقل باشد و این مهم در ظاهر و باطنشان نمود داشت، ما روحانیون نیز باید در همین مسیر حرکت کنیم.
وی خاطرنشان کرد: طلاب در هر سن و جایگاهی باید به همه سلام کنند، نه اینکه منتظر باشند دیگران به ما سلام کنند، این از روی بچگی و تعصبات است، بیاییم تصمیم بگیریم به هر کسی که رسیدیم سلام کنیم، خودم این را تمرین کردم تا جایی که به چند نفر که از سلام کردن من تنفر داشتند هم سلام کردم.
حجت الاسلام محمدی لائینی گفت: برخی روحانیون سوال میکنند اگر در کوچه و خیابان با حرف ناپسندی مواجه شدیم چطور رفتار کنیم مهم است، اینجا نیاز به استدلال و منطق داریم، همانطور که پیامبر اکرم(ص) چندین نفر را با علم و خیلیها را با اخلاق خود مسلمان کرد، ما هم باید در همین مسیر قرار بگیریم.
نماینده ولی فقیه در مازندران عنوان کرد: پس توجه عقل و دوری از خرافات همواره باید مدنظر جامعه روحانیون باشد، تا الگویی برای مردم باشیم و از آسیبها در امان باشیم.
نظر شما