به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری شبستان، حسین انواری در نشست خبری با اصحاب رسانه در مورد سیزدهمین مجمع عمومی حزب موتلفه گفت: سیزدهمین اجلاس مجمع عمومی حزب موتلفه اسلامی هفته آینده 18 آذر پنج شنبه در شهر مقدس قم با شعار تحزب، جامعه و دولت اسلامی برگزار می شود.
عضو حزب موتلفه اسلامی و رییس ستاد برگزاری سیزدهمین مجمع اجلاس عمومی این حزب افزود: مجمع عمومی هر سه سال یک بار تشکیل می شود و در صورت نیاز به جلسات فوق العاده نیز اقدام می شود. در این مجمع گزارش عملکرد سه ساله حزب موتلفه ارایه شده و دستاوردهای به دست آمده مورد بررسی قرار می گیرد.
انواری تاکید کرد: اعضای شرکت کننده نقد و انتقاد و پیشنهادات خود را برای بهبود و پیشرفت حزب ارایه می دهند و در این مجمع قریب به 500 نفر از اعضا دعوت شدند و علت این تعداد نبود جای لازم برای ورود تمام اعضا بود و از سوی دیگر در این فضا باید رعایت پروتکل های بهداشتی صورت می گرفت و مجبور بودیم به تعداد محدود و به نسبت فضای در اختیار عمل کنیم.
وی گفت: مجموعه ای از دبیران استان ها و مراکز در این مجمع حضور دارند و انتخاباتی در این مجمع برگزار می شود و شورای مرکزی آینده حزب مشخص و خط مشی آینده نیز تثبیت می شود. همچنین پیش نویسی که شورای مرکزی ارایه کرده است به تمام اعضای حزب داده شده و در آن خط مشی ها مشخص و در شورای مرکزی، دبیر کل و دبیر اجرایی و مشاوران شورا نیز مشخص می شود.
عضو حزب موتلفه اسلامی تصریح کرد: حزب تلاش دارد ارتباط امت و امامت را برقرار کند، نظام ما نظام ولایی است و حزب موتلفه در طول این مدت در راستای هدایت های رهبر انقلاب و تبیین این ارتباط با امامت شکل گرفته است.
انواری اظهار کرد: موتلفه معتقد است در نظام اسلامی مردم سالاری بدون تحزب امکان پذیر نیست. مردم سالاری یعنی رعایت قانون و اجتماع مردم که دو روی سکه هستند. ما قید اسلامی را در تحزب عنوان کردیم تا آن را کاملا تعریف کنیم.
وی با تاکید بر تقویت ادبیات مبنایی انقلاب و همچنین توسعه ارزش های اسلامی به عنوان یکی از اهداف حزب موتلفه افزود: ما تلاش می کنیم پیام رهبر انقلاب را توسعه و انتقال دهیم تا مردم سالاری دینی را تبیین کنیم تا افکار عمومی در تقویت این اهداف بتوانند نقش داشته باشند و مبنای جاری شدن آموزش های دینی و شناسایی اهداف اسلامی باشیم.
وی گفت: یکی از کارکردهای حزب سرمایه گذاری و کادرسازی و هدایت افراد در جامعه برای تحقق اهداف نظام اسلامی بر اساس هدایت های رهبری است.
وی گفت: وحدت و همگرایی مردم با نظام از اهداف دیگر موتلفه است و نظارت یکی دیگر از وظایف احزاب محسوب می شود. این نظارت در واقع مدافع منافع مردم و تامین نیاز آنهاست. حزب تکلیف خود می داند که نظارت را بر تامین نیاز مردم داشته باشد و مراقبت کند تا قانون درست اجرا شود و از مسیر خارج نشویم.
وی در مورد نگاه دولت ها به احزاب و فعالیت آن در پاسخ به شبستان گفت: در شرایط فعلی ما نتوانستیم حزب را تقویت کنیم و احزاب شناسنامه دار کم هستند. موتلفه از جمله احزابی است که از پشتوانه قوی برخوردار بوده و قدمت آن به پیش از انقلاب می رسد و این نشان دهنده ثبات و استحکام آن است.
وی یادآور شد: متاسفانه در کشور ما احزاب به شکل فصلی در فصل انتخابات خودنمایی می کنند و در واقع قیافه حزبی دارند اما اعمال قدرت در تصمیمات نظام کرده و در مجلس برای تعیین برخی نامزدهای مجلس و دولت تلاش می کنند.
عضو حزب موتلفه اسلامی ادامه داد: این قبیل فعالیت ها که از سوی احزاب بدون شناسنامه قانونی صورت می گیرد، اداره کشور را دستخوش نوسانات می کند و از ظرفیت های نظام به خوبی استفاده نمی شود در حالی که احزاب می توانند پشتوانه خوبی برای دولت در انتصابات باشند و پاسخگوی نیاز مردم قرار بگیرند. معتقدم احزاب در شرایط حاضر حضوری کمرنگ داشته و دولت ها خیلی همراهی با احزاب ندارند.
وی در مورد حضور سایر کشورها در اجلاسیه سیزدهم تصریح کرد: برای تمام کشورهایی که با آنها تعامل داریم، دعوت نامه ارسال شده و از گروه های خارجی و یا نمایندگان و سفیران آنها در این مجمع حضور دارند که از جمله این کشورها می توان به مقاومت لبنان و حزب کمونیست چین اشاره کرد.
وی با بیان اینکه جوان گرایی یکی دیگر از اهداف حزب موتلفه است، گفت: جوان گرایی امری تدریجی در حزب موتلفه است و ما از تجربیات بنیانگزاران حزب و افرادی که تجربیات سالیان زیاد را دارند، استفاده کرده و به تدریج این تجربیات را به جوانان منتقل می کنیم. موتلفه تلاش می کند استعدادها و ظرفیت های جوان را جذب کرده و در کنار حرکت با حزب تجربیات قدما را به آنها منتقل کند. بسیاری از اعضای حزب از توانمندی و استعداد بالایی برای مسندهای مختلف در اداره کشور و یا استانداری برخوردار هستند و همگی دارای تحصیلات عالیه و یا حوزوی و تجربیات خوب در مدیریت های مختلف را در کارنامه خود به همراه دارند.
نظر شما