به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اصفهان، «سید مجید میرپویا» در نشست خبری دومین جشنواره ملی ایدههای خلاق روابط عمومی ایران در کتابخانه مرکزی شهرداری گفت: امروز ارتباطات نقش بسیار مهمی در پیشرفت سازمانها و جامعه دارد.
دبیر جشنواره روابط عمومی ها با بیان اینکه روابط عمومیها به عنوان حلقه ارتباطی سازمان با جامعه و رسانهها ایفای نقش میکند، بیان داشت: هرچقدر این حلقه ارتباطی گستردهتر شود به همان اندازه روابط عمومیها می توانند در اهداف خود موفقتر باشند.
این مقام مسئول ادامه داد: یکی از الگوهای گسترش ارتباطات روابط عمومیها در جامعه استفاده از الگوهای خلاق و نوآوری است.
میرپویا با اشاره به اینکه جشنوارهها در سال های گذشته با رویکرد قدیمی و کلیشهای برگزار میشدند، تصریح کرد: برای دومین سال متوالی در جشنواره ملی ایدههای خلاق روابط عمومی ایران تلاش شده که از رویکرد مثبت خلاقیت و نوآوری استفاده شود.
دبیر جشنواره روابط عمومی ها افزود: مدیران و روابط عمومی دستگاههای اجرایی و خصوصی می توانند با مراجعه به سایت جشنواره و ثبت ایده های خلاق خود در دومین جشنواره ملی ایدههای خلاق روابط عمومی ایران شرکت کنند.
میرپویا در ارتباط با اهداف جشنواره بیان کرد: دستیابی به راه کارهای مناسب برای ارتقاء روابط عمومی بوسیه خلاقیت روابط عمومی، ارائه ایدههای خلاق و کاربردی، کمک به تولید وارائه محتواهای مناسب و فاخر با کیفیت، اشتراک گذاری ایدههای مناسب در بین سازمانها، ارتقا سطح علمی روابط عمومیها، ایجاد فرصتهای متفاوت در این حوزه، شبکه سازی مدیران از جمله اهداف دومین جشنواره ملی ایدههای خلاق روابط عمومی ایران است.
در ادامه این نشست خبری همچنین دبیر کمیته علمی جشنواره ملی ایدههای خلاق روابط عمومی ایران در استان بیان داشت: رسانهها به عنوان بال های توسعه شهری میتوانند کمک کنند که مسائل مهم به صورت اولویتبندی شده برجسته شود.
مهدی محسنی نیا با بیان اینکه هدف اصلی ارتقا دانش و تعامل همکاران است، گفت: به شرکت کنندههای این جشنواره که آثار آنها برگزیده شود مدرک داده میشود و رتبه بندی و نفرات اول و سوم نخواهد داشت.
در این نشست خبری رئیس جشنواره ملی خبر همچنین گفت: در این دوره از جشنواره به دنبال نشان دادن تعامل و شیوههای مدیریت شاخص روابط عمومی اصفهان در سطح ملی هستیم.
سید محمد موسوی افزود: هدف ما از برپایی جشنواره، رویکرد تقریباً موضوع محور و هدف دار است برای مثال در بخشهای فنی سبک خبر مورد توجه ویژه است، سبکهرم وارونه سبکی قدیمی است که منجر به ریزش مخاطب شده است.
وی با بیان اینکه اکثر رسانه ها به حاشیه خبرها نمی پردازند، گفت: سبک مصاحبه خبری سبک ها بیشتر یکنواخت شده اما نگاه ما براساس ذائقه مردم نگاهی حاشیه ای باید باشد.
سید محمد موسوی افزود: در درجه اول باید نیاز سنجی از سوی مردم صورت گیرد که رسانههای رسمی معقولتر جلوه کند و مردم سمت و سوی خبرهای مطلوب و امیدوار کننده سوق پیدا کنند.
رئیس جشنواره ملی خبر ایران بیان داشت: در این جشنواره پرونده خبری در خصوص مشکلات در حوزه های مختلف و نیازهای مردم در قالب طنز، یادداشت، گزارش، مقالات و مصاحبه ها مورد بررسی قرار می گیرد.
نظر شما