هنر دینی بایدهای مذهبی را زیبا نشان می دهد

جمال شورچه معتقد است که با ابزار قلم، هنر و فرهنگ می‌توان زمینه‌های رخنه دشمن به اذهان جوانان را بست و همانند دوران جنگ تحمیلی، مساجد را پررونق ساخت.

به گزارش خبرگزاری شبستان، جمال شورجه، نویسنده، کارگردان و فیلمنامه‌نویس گفت: هنر دینی روشی است که بایدهای دینی را زیبا و نبایدها را زشت و کریه نشان داده و هنرمند دینی شخصی است که امر به معروف و نهی از منکر را با ابزار خاص خود انجام می‌دهد.


وی در ادامه توضیح داد: امروزه مساجد در تمام زمینه‌های فرهنگی فعال‌تر از پیش شده‌اند که این موضوع جوانان را ترغیب به حضور در مراسم‌ها و برنامه‌های متنوع آن می‌کند. فعالیت جوانان در این برنامه‌ها نیز بینش فرهنگی، فکری و اعتقادی آنان را افزایش خواهد داد.


این کارگردان و فیلمنامه‌نویس یکی از مزایای حضور جوانان در مراسم‌های فرهنگی‌هنری مساجد را برقراری ارتباط مناسب با مسئولان و متولیان فرهنگی مساجد دانست و افزود: جوانان در این جشنواره‌ها به‌راحتی می‌توانند با این افراد ارتباط برقرار کرده و مورد حمایت آن‌ها قرار گیرند. یعنی، برپایی جشنواره‌هایی همچون جشنواره بزرگ جوانان مساجد عامل تشویق و ترغیب جوانان در عرصه‌های مختلف هنری چون فیلمسازی، نقشی، هنرهای تجسمی و... است.


وی دیگر مزیت حضور جوانان در مساجد را آماده شدن آنان برای ورود به دانشگاه و حضور در دیگر مراکز فرهنگی به‌شمار آورد و یادآور شد: برنامه‌های عقیدتی، هنری و فرهنگی مساجد زیرساخت‌های فکری و عقیدتی جوانان را عمق بخشیده و آن‌ها را در دستیابی به قابلیت‌های اجتماعی در مراکز علمی و آموزشی با اتکا به بینش و درک دینی یاری خواهد رساند؛ چراکه هنر، فرهنگ و سینمای ایران با استناد به مساجد پیشرفت خواهد کرد.


شورجه در ادامه افزود: نمی‌توان ادعا کرد که تاکنون فعالیتی به جز مناسک عبادی در مساجد صورت نگرفته، اما به دلیل برخی مشکلات و گرفتاری‌های مالی، کم‌تر فعالیت‌های فرهنگی و هنری مساجد عمق بخشی شده است. البته از دوران گذشته تاکنون بسیاری از مساجد فعال عمل کرده و نمونه حرکت‌های فرهنگی و هنری بسیاری برای هدایت جوانان برگزار کرده‌اند.


وی با اشاره به این‌که بیشتر مساجد پیش از انقلاب اسلامی ایران فعالیت فرهنگی نداشتند، یادآور شد: در دوران پیروزی انقلاب اسلامی و پس از آن، ائمه جماعات حساسیت ویژه‌ای برای مسایل فرهنگی و هنری از خود نشان دادند، به‌ویژه در دوران جنگ تحمیلی، مساجد، کانون فعالیت‌ها و آماده‌سازی جوانان برای اعزام به جبهه‌ها بودند و اکنون نیز مکانی برای پرورش استعدادهای افراد به‌شمار می‌روند.


بنا بر گزارش ستاد خبری دبیرخانه دایمی جشنواره بزرگ جوانان مساجد کشور، شورجه جنگ نرم را یکی از راهکارهای دشمن برای براندازی انقلاب اسلامی دانست و افزود: با ابزار قلم، هنر و فرهنگ می‌توان زمینه‌های رخنه دشمن به اذهان جوانان را بست و همانند دوران جنگ تحمیلی، مساجد را پررونق ساخت.


گفتنی است، متولی اصلی برگزاری هفتمین جشنواره بزرگ جوانان مساجد، ستاد عالی هماهنگی و نظارت بر کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد کشور است و اخبار تولیدی ستاد خبری دبیرخانه دایمی جشنواره بزرگ جوانان مساجد بر روی پایگاه اینترنتی WWW.JAVANANEMASAJED.IR منتشر می‌شود و علاقه‌مندان و همچنین خبرنگاران رسانه‌های گوناگون می‌توانند با مراجعه به این پایگاه اینترنتی، از آخرین اخبار و تحولات مربوط به هفتمین جشنواره بزرگ جوانان مساجد مطلع شوند.


پایان پیام/

کد خبر 112454

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha