«علی جهانی» در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در مازندران اظهار کرد: هدف اصلی تشکیل کانون های فرهنگی هنری مساجد را تربیت افرادی متخصص، کارآمد، انقلابی و هنرمند متعهد دانست که مهمترین وظیفه این نهاد در حوزه فعالیت های فرهنگی و هنری، کشف استعدادها، پرورش آنها و ارائه این استعدادها به جامعه است.
رابط فرهنگی کانون فرهنگی هنری اسوه مسجد کاظم بیک بابل افزود: الگوی پیوند روشمند مسجد و مدرسه الگوی مناسبی برای کشف استعدادها و تربیت روشمندانه دانش آموزان است که در این طرح مسجد - مدرسه که به همت کانون فرهنگی اسوه بابل اجرایی شده؛ دانش آموز از صبح تا ظهر هر روز در مدرسه حضور دارد و سپس در مسجد حضور یافته و فعالیت در این حوزه را دنبال می کند.
وی با بیان اینکه طرح پیوند مسجد و مدرسه برای دختران و پسران در پایه های مختلف تحصیلی فعال است و برنامه دارد، تصریح کرد: پیوند خوبی میان والدین، فضای آموزشی و مسجد ایجاد شده و همین ارتباط مناسب به همت کانون فرهنگی هنری اسوه بابل در مجتمع آموزشی تربیتی اشراق و مسجد کاظم بیک شهرستان بابل موجب شده است که فعالیت های چشمگیری را در حوزه مسجد شاهد باشیم.
جهانی گفت: اکنون کانون های فرهنگی هنری مساجد به یکی از این ظرفیت های بسیار خوب دستگاه های فرهنگی کشور تبدیل شده است و ما می توان در کانون های مسجد با توجه به نیاز منطقه فعالیت های موثری را انجام داد.
رابط فرهنگی کانون فرهنگی هنری اسوه مسجد کاظم بیک بابل افزود: امروز از ۲۰ کانون فرهنگی هنری مساجد بایلد که زیر مجموعه کانون اسوه بابل است؛ امتیازات بالایی را در سامانه فهما بچه های مسجد کسب کرده ایم و این به دلیل تعاملی است که در اجرای برنامه های مختلف ایجاد شده است و انتظار داریم که کانون های ویژه، ویژه دیده شوند.
وی یادآور شد: تکلیف و مسئولیت داریم تا متناسب با استعدادهایی که خداوند متعال در وجود انسان ها قرار داده است، از همه توانایی و زمینه ای که برای انجام کار فراهم شده، استفاده کرده و بهره مند شویم و تلاش کنیم تا همانگونه که اجرای این طرح پیوند «مسجد و مدرسه» به همت کانون فرهنگی هنری اسوه موجب حضور فعالانه و نظام مند نوجوانان و جوانان در مسجد شده است؛ امید است با الگوسازی آن در سطح کشور موجب جذب حداکثری نسل نو به مسجد شویم.
نظر شما