به گزارش خبرگزاری شبستان از استان یزد، لطف الله فروزنده، معاون رئیس جمهور، عصر روز گذشته ( 9اسفند) در نشست شورای اداری استان در سالن شهید منتظر قائم اظهارداشت: زمانی نگاه لیبرالی حاکم شد، در برنامه چهارم توسعه رسما نوشتند که سبک و سیاق امام و جبهه دیگر جواب نمیدهد باید با هژمونی دنیا همراه شویم و دیدگاه لیبرالی را بپذیریم.
فروزنده ادامه داد: بر اساس این نگاه، واگذاریهای غیراصولی به بخش خصوصی آغاز شد و هزاران نفر شغل خود را از دست دادند، در این دیدگاه اگر دو هزار نفر را بیکار کردیم و به کف خیابان فرستادیم اشکالی ندارد اما این با منطق ما که بر اساس عدالت و حفظ کرامت و شرافت انسانی همخوانی ندارد.
وی هدف اصلی مدل حکومتی نظام جمهوری اسلامی را رشد و تعالی بشر، خدمت به مردم و رسیدن به اجرای نظام مهدویت ذکر کرد و افزود: جهان اسلام چشم به این نظام دوخته است و بسیاری از کشورها به دنبال این مدل حکومتی هستند.
معاون رئیس جمهور ادامه داد: مدل نظام ما بر پایه عدالت و مردمی بودن شکل گرفته است و از جایگاه ویژه ای برخوردار است از همین رو رهبری دستور طراحی الگوی ایرانی اسلامی را ارائه کرده اند.
وی با اشاره به تاکید مقام معظم رهبری بر الگوی توسعه ایرانی اسلامی در برنامه پنجم توسعه، اظهار کرد: باید در بخشهای مختلف برای ارائهی این الگو، مدلسازی شود و ضمن اجرا به کشورهای دنیا صادر گردد.
فروزنده با بیان اینکه نظام اداری ما یک نظام قجری است، خاطرنشان کرد: این نظام اداری با هدف حفظ منافع استعمار و سیستم استبدادی شاهنشاهی شکل گرفته است بر اساس این دیدگاه هدف وسیله را توجیه می کند.
وی ادامه داد: نظام اسلامی این دیدگاه و اهداف را از بین برد اما دگرگونی آن متناسب با دگرگونی حکومت در ایران نبود و نیاز است تحولات چشمگیرتری در این نظام ایجاد شود، با این وجود رهبری معظم انقلاب سیاستهای راهبردی را اعلام کردند که در آن بسیاری از مواردی که نظام اداری ما دیده نشده بود، لحاظ شد.
طرح اعتقادی سلمان در ادارات
معاون رئیس جمهور با اشاره به دقت در گزینش افراد معتقد خود کنترل در ادارات و سازمان ها، افزود: علاوه بر انگیزه های درونی باید همیشه یادآوری و تکرار شود.
وی ادامه داد: طرح سلمان که طرحی اعتقادی است دائما یادآوری می کند که انگیزه و هدف چیست؟
دولت الکترونیک
وی خاطرنشان کرد: راه نجات برای ارائه خدمات با سرعت، با دقت و خوب به مردم در حرکت به سمت دولت الکترونیک نهفته است.
فروزنده افزود: با دولت الکترونیک به سلامت اداری خیلی نزدیک می شویم باید سالیانه 4درصد از فعالیت های تصدی گری را واگذار و ساختار را چابک کنیم.
اختیارات استاندار
معاونت توسعه مدیریت و منابع انسانی رئیس جمهور با تاکید بر اینکه صفر تا صد استان باید در دست استاندار باشد، گفت: لایحهای در دولت مطرح است که در صورت تصویب، اختیار استانداران را به صورت جدی افزایش میدهد.
وی ادامه داد: بر اساس این لایجحه اختیارات در همه زمینه ها به جز مسائل کلی نیازی به همانگی ندارد.
40هزار نیرو از تهران رفتند
وی ادامه داد: سیاست ما تمرکز زدائی است و سال گذشته 40هزار نیرو از تهران کم کردیم، تهران باید شهر برنامه ریز ،سیاستگذار و ناظر باشد و این الگو درحال طراحی است.
معاونت توسعه مدیریت و منابع انسانی رئیس جمهور همچنین از در نظر گرفتن 20 تا 25 درصد فوق العاده برای تثبت نیرو در مناطق محروم خبر داد و اعلام کرد: هر نیرویی که از مرکز استان و براساس نیاز به غیر مرکز استان منتقل شود را تبدیل وضعیت خواهیم کرد.
وی در رابطه با ساختار تشکیلاتی شهرستانها، گفت: دستگاههای دولتی شهرستانهای با جمعیت کمتر از 70 هزار نفر در یک مجتمع فرمانداری متمرکز می شوند و هر اداره ای 2تاسه کارشناس در آن مجتمع دارد و دیگر نیازی به اداره مستقل نیست.
پایان پیام/
نظر شما