دستگاه های فرهنگی در زمینه ترویج فرهنگ کتابخوانی تلاش جدی داشته باشند

حجت الاسلام محمدی لائینی بر لزوم خلاقیت و اجرای برنامه های ابتکاری برای جذب مردم به کتاب و کتابخوانی تاکید کرد و گفت: دستگاه های فرهنگی استان باید در زمینه ترویج فرهنگ کتابخوانی تلاش جدی داشته باشند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان ازساری، حجت الاسلام والمسلمین«محمدباقر محمدی لائینی» امروز(۲۳آذر) در شورای اداری روسای ادارات کتابخانه‌های عمومی استان ضمن تقدیر از مدیریت با دقت نظر در حوزه کتاب، اظهار کرد: کتاب خیلی مهم است، خدای بزرگ هم برای ما کتاب هدایت تهیه کرده است، یعنی همان کتابی که در آن شک و شبهه‌ای نیست، هر کتابی که دردی از دردهای انسان‌ها را درمان کند خوب است.

 

 

نماینده ولی فقیه در مازندران افزود: در بسیاری از جاها مشکل ما بروکراسی اداری است نه پول! ادارات ما نیاز به انقلاب دارد تا به‌روز و کارآمد نشود کاری پیش نمی‌رود، همچون کارخانه زباله‌سوز ساری که پول آماده است ولی مشکلات اداری نمی‌گذارد کار پیش برود.

 

 

حجت الاسلام محمدی لائینی با اشاره به کتاب سرنوشت، عنوان کرد: هر حادثه، مصائب و مسائلی که به شما میرسد ریز و درشت پیش از اینکه به شما برسد در کتاب سرنوشت پیش‌بینی شده است، آن کتاب قضا و قدر الهی است، فلسفه آن هم این است که اگر بدانید آنوقت حوادث بد شما را خیلی ناراحت نکرده و حوادث خوب شما را مغرور نمی‌کند، اینها همه حساب شده و دارای حکمت است.

 

 

وی گفت: کتاب دیگر کتاب عمل یا همان سرگذشت است، فرقش با سرنوشت این است که از پیش نوشته نشده است، این کتاب هم دو جور است، عمل فرد و عمل امت! انسان وقتی کتاب خودش را می‌خواند تعجب می‌کند.

 

 

حجت الاسلام محمدی لائینی یادآور شد: کتابی را که به دست چپ انسان می‌دهند بد و کتابی که به دست راست می‌دهند خوب است، بعدی کتاب امت است، هر امتی به کتابی که عملکردش در آن است خوانده می‌شود، امت ایران کتاب انقلاب را آفریده، بعدها سیستم‌های ناکارآمد اداری دوبرابر بلایی که استکبار برسرمان آورده بر این امت فرود آورد، ولی کتاب صبر و مقاومت صفحات زرینی از سرنوشت این امت است.

 

 

وی با بیان اینکه به همان مقدار که قلم مهم است اینکه چه چیزی می‌نویسند هم اهمیت دارد است، ادامه داد: گاهی ممکن است چیزی بنویسند هزاران انسان را گمراه کند، پس خداوند هم به قلم و هم به چیزی که می‌نویسند قسم یاد کرده است.

 

 

حجت الاسلام محمدی لائینی اذعان کرد: تمام محتوای این کتاب‌ها در کتابی مبین آمده است، امروز در زندگی ما سرانه کتاب و معدل کتابخوانی  به‌عنوان یکی از مولفه‌های رشد و تمدن و پیشرفت یک جامعه است.

 

 

نماینده ولی فقیه در مازندران با بیان اینکه  دستگاه های فرهنگی استان باید در زمینه ترویج فرهنگ کتابخوانی تلاش جدی داشته باشند، خاطرنشان کرد: ما باید ابتکاراتی را به خرج بدهیم، مدیریت در حوزه کتاب باید خلاق و خلاق‌پرور باشد، برخی از مدیران مافوق قوی‌کش بوده و به زیردستان اجازه بروز و ظهور نمی‌دهند، در حالی که پرورش افراد خلاق ضرورت دارد.

 

 

وی بر لزوم بهره گیری از افراد خلاق برای توسعه کتابخوانی تاکید کرد و گفت: خلاقیت در بدنه کتابخانه های عمومی استان با هدف تشویق و ترغیب مردم به کتابخوانی بکار بسته شود.

 

 

حجت الاسلام محمدی لائینی تاکید کرد: ایجاد نمایشگاهی با هدف رونمایی از بهترین و جدیدترین کتاب‌ها در مصلی شهر گام خوبی است، مراجع‌کنندگان کتابخانه‌ها امانت‌ دار هستند، هرگونه رفتار غیرفرهنگی از کارکنان هر دستگاهی بد است. باید تکریم ارباب رجوع مورد توجه کارکنان ادارات و دستگاه ها باشد.

 

 

وی اذعان کرد: اینجا باید انسانیت، اخلاق، حیا، بزرگ‌منشی، خوش‌برخوردی و راهنمایی موج بزند، کارکنان اینجا باید با محبت بوده و از صبر و حوصله بالایی برخوردار باشند،در نهایت به کسانی که با عشق کار می‌کنند توجه شود تا رشد کنند.

کد خبر 1126911

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha