جذب اعتبارات ملی از مهمترین شاخص های ارزیابی مدیران خراسان جنوبی است

قناعت با بیان اینکه جذب اعتبارات ملی از مهمترین شاخص های ارزیابی مدیران کل دستگاه‌های اجرایی است، گفت: عدم جذب کمتر از ۸۰ درصد اعتبارات تا پایان سال ۱۴۰۰، جابه جایی اعتبارات به دیگر دستگاه‌ها را به همراه خواهد داشت.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بیرجند، «جواد قناعت» ظهر امروز (۲۸ آذر) در شورای برنامه ریزی و توسعه استان اظهار کرد: یکی از مهمترین شاخص های ارزیابی مدیران کل دستگاه های اجرایی استان میزان جذب اعتبارات ملی است.

 

استاندار خراسان جنوبی با تأکید بر اینکه مدیریت بی‌تحرک و نشسته در دوره جدید قابل قبول نیست، گفت: باید مدیران نهایت تلاش خود را داشته باشند و پیگیر جذب منابع اعتباری بیشتری از وزارتخانه های مربوطه باشند چون تعلل مدیران در زمینه جذب اعتبارات، با وجود عقب ماندگی هایی که در استان وجود دارد، قابل بخشش و تخفیف نیست.

 

وی با بیان اینکه شاخص عدالت در توزیع اعتبارات باید مدنظر دستگاه های اجرایی قرار گیرد، ادامه داد: در توزیع اعتبار به شهرستان ها باید خودمان اقناع شویم و شاخص ها به دقت احصاء شود.

 

قناعت افزود: متاسفانه برخی پروژه های عمرانی زمان‌بر شده و روند طولانی اجرای پروژه ها، حلاوت بهره مندی از آنها را از بین برده است که سیاست دولت سیزدهم تعیین تکلیف پروژه های نیمه تمام است.

 

استاندار خراسان جنوبی با اشاره به اینکه تأمین اعتبارات خارج از چارچوب برای جذب سرمایه گذار از مسایل کلیدی است، گفت: برای رفع مشکلات پیش رو باید طرح های سرمایه گذاری را در دستور کار قرار دهیم و در شرایط فعلی هیچ چیزی مهمتر از سرمایه گذاری نداریم و هرگونه کوتاهی و تعلل در این خصوص قابل قبول نیست.

 

قناعت با تأکید بر تکلیف مدیران در جذب ۱۰۰ درصدی اعتبارات، تصریح کرد: عدم جذب کمتر از ۸۰ درصد اعتبارات تا پایان سال ۱۴۰۰، جابه جایی اعتبارات به دیگر دستگاه ها را به همراه خواهد داشت.

 

به گفته وی؛ دستگاه ها باید نسبت به جذب سریع اعتبارات اقدام نمایند و این موضوع را به ماه های پایانی سال موکول نکنند.

 

قناعت ادامه داد: سازمان مدیریت و برنامه ریزی مکلف است با رصد شرایط، اخطارهای لازم را به مدیران بدهد و در صورت ناتوانی در جذب این اعتبارات، نسبت به جابه جایی تخصیص ها اقدام کند.

 

استاندار خراسان جنوبی با بیان اینکه استان های زرنگ، خلق منابع می کنند، گفت: به منابعی که به ما اختصاص می دهند، نباید اکتفا کنیم، لذا مدیران پویا و زرنگ کسانی هستند که در خلق منابع موفق‌تر عمل کنند.

 

به گفته وی؛ ظرفیت ماده ۵۶ یکی از فرصت‌های خلق اعتبار است و در این زمینه می توان از تجربیات اداره کل راه و شهر سازی در تأمین اعتبارات راه آهن استفاده کرد.

 

استاندار خراسان جنوبی در ادامه تلاش مدیران برای جذب اعتبارات سفر رئیس جمهور و تحقق مصوبات بعد از ابلاغ آنها را الزامی خواند و گفت: این سفر ۶ هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای ۲۸۵ طرح را برای استان به همراه داشت که در بازه زمانی سه ساله محقق می شود.

 

وی با اشاره به تفاوت رویکردها در بودجه ۱۴۰۱ به نسبت ۱۴۰۰، تصریح کرد: بر اساس نامه ای که ابلاغ شده، همه دستگاه ها مکلفند از سیاست های دولت در لایحه بودجه دفاع کنند.

 

 

 

کد خبر 1128661

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha