به گزارش خبرگزاری شبستان از زنجان، مدیرکل بهزیستی استان زنجان در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در حال حاضرنزدیک به ۴ هزار زن سرپرست خانوار تحت پوشش بهزیستی استان زنجان هستند و از خدمات حمایتی و تخصصی این اداره کل بهره مند هستند.
محمد محمدی خاطر نشان کرد: اجرای طرح بیمه اجتماعی این زنان، علاوه بر کمک به ارتقای امنیت روحی و روانی این زنان در اداره زندگی و کاهش دغدغه ها، می تواند به عنوان پشتوانه محکمی برای حمایت از آنها در شرایط سخت آینده و در دوران کهولت و از کارافتادگی محسوب شود.
وی با اشاره به فعالیت ۲۴ گروه همیار فعال زنان سرپرست خانوارافزود: این گروهها گروهی از زنان سرپرست خانوار نیازمند تحت پوشش هستند که با حمایت سازمان، به منظور دستیابی به استقلال اقتصادی و اجتماعی و استفاده از قابلیتهای گروهی در راستای توانمندسازی خود، فعالیت میکنند.
محمدی تصریح کرد :بهزیستی ضمن حمایتهای مستمر وغیر مستمر خدماتی چون حرفهآموزی و کارآموزی، پرداخت کمک هزینه آموزشی از قبیل فنی و حرفه ای وآماده سازی شغلی، ایجاد اشتغال و کار یابی از طریق تشکیل گروههای همیار زنان سرپرست خانوارویا پرداخت وام اشتغال وکارآفرینی، کمک به ساخت، خرید مسکن و تعمیرات مسکن، پرداخت ودیعه مسکن، پرداخت مستمری ماهانه جهت تامین معیشت خانواده ها را درراستای تحقق اهداف و توانمند سازی انجام می دهد.
وی پرداخت کمک هزینه بهداشتی، درمانی، پوشاک، تغذیه و ...، تهیه لوازم ضروری زندگی، انجام خدمات مشاوره ای و مددکاری، پرداخت کمک هزینه تحصیلی خانواده های تحت حمایت (دانش آموزان، دانشجویان، سواد آموزی و ... ) پرداخت سرمایه کارجهت راه اندازی کسب وکار و پرداخت حق بیمه اجتماعی زنان سرپرست خانوار روستایی و عشایر وحق بیمه اجتماعی را از دیگر خدماتی عنوان کرد که به تشخیص مددکار به افراد واجد شرایط تعلق می گیرد.
محمدی تصریح کرد: عمده ترین مشکل زنان سرپرست خانوار مشکلات اقتصادی است از این رو هر اقدامی برای کاهش این مشکل مفید خواهد بود و کسب استقلال مالی و ایجاد خودباوری می تواند در توانمندی فرد مفید باشد.
وی افزود: زنان سرپرست خانوار از جمله گروه های آسیب پذیری هستند که گاه عواملی چون طلاق، فوت، اعتیاد همسر، از کارافتادگی همسر، متواری بودن و یا زندانی بودن همسر موجب آسیب پذیری این طیف از جامعه می شود.
نظر شما