به گزارش خبرگزاری شبستان از زنجان، امام جمعه قیدار در خطبههای نماز جمعه این هفته با اشاره به فرا رسیدن سالروز 9 دی اظهار داشت: فتنه ۸۸ با همه خسارتها و چالشهایى که علیه جمهورى اسلامى، خدشه به حیثیت و آبروى بینالمللى کشور، خسارات مادى و معنوى، کشته و زخمى شدن تعدادى بیگناه، تخریب اموال عمومی و مردم و... داشت، عبرتها و درس های فراوانی بود که با بازخوانی آن قابل دسترسی است.
حجت الاسلام سید علی موسوی با بیان اینکه فتنه 88 جنگ احزاب بر علیه جمهوری اسلامی ایران بود، اما بسیار گستردهتر و پیچیدهتر از جنگ احزاب در صدر اسلام بود افزود: جنگ احزاب که به جنگ خندق معروف است، به صورتی شکل گرفت که همه احزاب و گروهها وقتی دیدند هر کاری علیه اسلام انجام میدهند نتیجه نمیگیرند، تصمیم گرفتند اختلافات را کنار گذاشته همه با هم ائتلاف و اسلام نوپای آن روز را از میان بردارند.
وی با بیان اینکه اکنون که 12 سال از فتنه ۱۳۸۸ میگذرد و در آستانه نهم دى یعنى روز بصیرت و آغاز دهه بصیرت قرار گرفتهایم، این سؤال ممکن است مطرح شود که آیا همچنان نیاز به یادآورى و بازخوانى آن حادثه وجود دارد یا خیر؟ ادامه داد: در این باره دو دیدگاه در سطح جامعه و سیاستمداران وجود دارد؛ برخی معتقدند، یادآورى مجدد و هر ساله فتنه سال ۸۸ انسجام داخلى را از بین میبرد و این امر ضد وحدت ملى است؛ برخی بر این باور هستند که، نه فقط وقایع و تحولات پیچیده سال ۸۸، بلکه همه رویدادهاى حساس تاریخ باید در زمان خود به قصد درس گرفتن و عبرت آموزى بازخوانى شود.
امام جمعه قیدار با اشاره به اینکه این روزها جمهوری اسلامی ایران رزمایشی تهاجمی و کم سابقه و با اقتدار را آغاز کرده است، گفت: با توجه به لفاظی ها و تهدیدات صورت گرفته علیه مراکز هستهای ایران، احتمال میرفت این رزمایش عمدتاً به تمرینهای دفاعی اختصاص داشته باشد، اما شواهد حکایت از رویکرد به شدت تهاجمی آن دارد.
موسوی با بیان اینکه رزمایش پیامبر اعظم(ص)، در حقیقت هشدار قاطع ایران به گستاخی های رژیم صهیونیستی است، گفت: این رزمایش در راستای افزایش سطح آمادگیهای رزمی سپاه و براساس شبیه سازی یکی از پیشرفتهترین طرحهای تهاجمی در جنگهای ترکیبی جنگهای سخت و نیمه سخت و نرم در حال اجراست.
وی افزود: در این رزمایش نیروهای زمینی، دریایی و هوا فضای سپاه به همراه سازمان سایبر الکترونیک در منطقه سواحل استان هرمزگان، بوشهر و بخشی از خوزستان به اجرای عملیات تهاجمی و نفوذ در سطح استراتژیک برای انهدام مبادی آفندی دشمن فرضی میپردازند.
نظر شما