خبرگزاری شبستان _ خرم آباد، در دوران کرونا جهادگران زیادی بی نام و نشان یارگر روزهای سخت مردم بودند.
فعالان اجتماعی که با از خودگذشتگی، یاری رساندن به مردم را بر خود تکلیف دانستند و آرام بخش مردم در روزهای سخت کرونا بودند.
شیوع بیماری کرونا آحاد مردم را به میدان جهاد کشاند، بهورز، طلبه، بسیجی، جهادی و کادر بیمارستانی همه در کنار هم تیم واحد شدند تا با همدلی و همراهی این ویروس را شکست دهند.
«لیلا بشیری» بهورزی با سابقه کاری حدود 25 سال است که در روستای بره سره شهرستان بروجرد زندگی و فعالیت می کند، این بانو علاوه بر شغل بهورزی، فعال اجتماعی و بسیجی است و به صورت جهادی در عرصه های مختلف یاری رسان مردم است.
به گفته مردم روستا، این بانوی جهادگر درمیدان مقابله با کرونا ثابت قدم ایستاده و یاری رسان روزهای سخت مردم این روستا بوده است.
عزم جزم و روحیهای جهادی این بانوی بهورز که در تمام ساعات شبانهروز، همراه با مردم روستا چه افراد کرونایی ، چه بانوان باردار و چه بیماران و بدحالان است، در سنگر تأمین و حفظ سلامت روستائیان از هیچ کوششی فروگذار نمیکند.
«لیلا بشیری» که توسط اهالی روستا و فعالان جهادگر به عنوان بانوی جهادگر فعال معرفی شده است، در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در خرم آباد، اظهار داشت: روستای بره سره با 250 خانوار و جمعیتی بالغ بر 850 نفر از مناطق محروم استان لرستان محسوب می شود.
وی با بیان اینکه 25 سال است که به عنوان بهورز در این روستا مشغول خدمت رسانی به مردم هستم، افزود: با شیوع بیماری کرونا مردم از این بیماری ترس عجیبی داشتند.
بشیری ادامه داد: در آن روزها تلاش می شد با رعایت دستورالعمل های بهداشتی با مراجعه به درب منازل مردم آموزش های لازم در خصوص پروتکل های بهداشتی به مردم ارائه شود.
وی افزود: همچنین به صورت مستمر و با رعایت دستورالعمل های بهداشتی به بیماران کرونایی سرکشی می شد و تزریقات این بیماران انجام می شده است.
این بانوی بهورز ادامه داد: در شرایطی به منازل بیماران کرونایی سرکشی می کردم، که فرزندان هم از والدین بیمار خود برای پیشگیری از شیوع بیماری کرونا دوری می کردند.
وی که خود والدین سالمند دارد، افزود: در شرایطی که به وضعیت بیماران کرونایی رسیدگی می کردم، در دل بیم انتقال بیماری برای والدین سالمند خود را داشتم، که به حمد الله و یاری خداوند تاکنون از این بیماری در امان بوده اند.
بشیری اذعان داشت: همچنین طبق وظیفه به صورت مستمر به مدارس و نحوه رعایت دستورالعمل های بهداشتی در مدارس نظارت می کنم و در مدارس تلاش می شود دستورالعمل های بهداشتی به کودکان و نوجوانان آموزش داده شود.
وی افزود: در شرایط شیوع بیماری کرونا، بانوان باردار استرس زیادی داشتند، که تلاش می شد با تماس تلفنی روزانه و سرکشی هفتگی به آنان آرامش خاطر داده شود.
این بانوی بهورز خاطرنشان کرد: در سایه مراقبت های مستمر و آگاهی بخشی به بانوان باردار، به حمد الله از زمان شیوع بیماری کرونا تاکنون هیج موردی از ابتلای زنان باردار به بیماری کرونا نداشته ایم.
وی با اشاره به اینکه شیوع بیماری کرونا، مشخص کنندهی تأثیر چشمگیر و قابل توجه بهداشت در ارتقای سلامت عمومی مردم است، گفت: تلاش می شود به صورت مستمر دستورالعمل های بهداشتی برای مردم بازگو شود.
این بانوی جهادگر، ادامه داد: در این آموزش ها رعایت توصیههای بهداشتی که معمولاً مغفول میمانند، مانند: شست و شوی صحیح، دقیق و مکرر دستها با آب و صابون – رعایت آداب تنفسی –توجه به تغذیه صحیح و سالم و... چه به عنوان اصول مهم در پیشگیری و حتی بهبود روند درمانی مبتلایان ارائه شود.
بشیری خاطرنشان کرد: با توجه به محرومیت های روستا برده سره، رسیدگی به وضعیت نیازمندان از روزهای شیوع بیماری کرونا با محوریت مسجد، پایگاه مقاومت بسیج و کانون فرهنگی هنری مسجد آغاز شد.
وی افزود: به عنوان جهادگر بسیجی خارج ساعت کاری خود را به کارهای جهادی اختصاص داده ام و در این مسیر همراه جهادگران مسجدی و خیرین تلاش می شود تا گره ای از مشکلات محرومان برداشته شود.
این بانوی جهادگر خاطرنشان کرد: به حمد الله اقدامات خوبی توسط خیرین و با محوریت مسجد روستا برای کمک به نیازمندان انجام می شود و به صورت مستمر بسته های معیشتی تهیه و بین نیازمندان توزیع می شود.
بیکاری و فقر مشکلی فرا روی مناطق محروم است
بشیری با تاکید بر ضرورت همراهی خیرین ومسئولان برا زدودن غبار محرومیت از چهره روستا، اظهار کرد: ایجاد اشتغال، حمایت از مشاغل خانگی و خرد و تقویت آموزش با محوریت پیشگیری از آسیب های اجتماعی چون اعتیار باید در این روستا مورد توجه جدی قرار گیرد.
این بهورز با بیان اینکه امروز متاسفانه برخی از خانواده های این روستا با معضل اعتیاد جوانان مواجه هستند، افزود: این معضل ریشه در بیکاری و فقر دارد و رفع آن نیازمند توجه جدی مسئولان است.
نظر شما