فرهنگ سازی درکنار اقدامات ایجابی پلیس راهور مورد توجه باشد/لزوم توسعه و  مرمت محورهای مواصلاتی مازندران

حجت الاسلام محمدی لائینی گفت: حدود ۱۰ هزار و ۴۵ کیلومتر جاده شهری و روستایی استان مازندران از نظر کمیت و کیفیت نیاز به بازسازی و توجه دارند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از ساری،‌ حجت الاسلام والمسلمین«محمدباقر محمدی لائینی» امروز(۵دی) در نشست با رئیس پلیس راه استان مازندران ضمن گرامیداشت مناسبت‌های پیش رو، به‌ویژه سالگرد شهادت شهید سردار سلیمانی، اظهار کرد: آنطور که شنیده‌ایم ۱۱ درصد از ترددهای کل کشور در استان مازندران است، نشانه‌ای از برخورداری ظرفیت ها و امکانات این استان دارد.

 

نماینده ولی فقیه در مازندران با اشاره به برخورداری مازندران از جنگل، دریا و مواهب طبیعی افزود: در مازندران شاهد تعدد جاده‌های دسترسی هستیم، خوشبختانه مردمی با محبت و با فرهنگ داریم، مجموعه اینها موجب شده شاهد تردد پرحجم در این استان باشیم که کار و زحمت نیروهای پلیس راه را زیاد کرده است.

 

حجت الاسلام محمدی لائینی تصریح کرد: در حوادث و گره‌های ترافیکی نیروهای پلیس راه باید از مهارت و امکانات خوبی برخوردار باشند، اینها ظرافت ها، پیچیدگی ها و مشکلات و مسائل تردد در مازندران است، علاوه بر اینکه خود مازندران حدود ۱۰ هزار و ۴۵ کیلومتر جاده دارد که حدود ۷ هزار کیلومتر آن روستایی است همه این جاده‌ها از نظر کمیت و کیفیت نیاز به بازسازی و توجه دارند.

 

نماینده ولی فقیه در مازندران عنوان کرد: اگر فرض کنیم هیچ مسافری وارد استان نشود باز هم تعداد جاده‌های ما پاسخگوی مردم استان نیست، واقعا ما با بودجه‌های استانی در حال ارائه خدمات ملی هستیم که کار درستی نیست، اگر می خواهیم اینجا صنعت توریسم رشد پیدا کند باید به زیرساخت‌ها توجه اساسی شود.

 

وی ادامه داد: ما متاسفانه ضایعات انسانی و فرهنگی هم در جاده‌ها داریم که خسارات سنگینی است، مردم با اخلاق و فرهنگ مختلف وارد استان می‌شوند که اگر اینجا یک سیاست‌گذاری درست فرهنگی نداشته باشیم مشکلاتی به‌وجود می‌آید، و آن فرهنگ بومی و دینی منطقه را دستخوش تغییراتی می‌کند.

 

امام جمعه ساری تاکید کرد: ما انتظار داریم که مسئولان به تردد نگاه بنیادین داشته باشند و زیربنایی فکر کنند نه همچون گذشته! تا یک تحول به‌وجود بیاید، ما باید روی یک ریل پرسرعت سیاستگذاری کنیم رویکرد امروز خوب نیست، تردد خودروهای عمومی ضعیف و ناوگان خودروی عمومی ما فرسوده است، به تردد با قطار با این سرعت‌های کم نیز توجهی نشده است، تردد هوایی هم گران است و هم کمی معطلی دارد.

 

حجت الاسلام محمدی لائینی با بیان اینکه در پی خودرو محور شدن تردد، روزانه ۹۰ میلیون لیتر بنزین مصرف می‌شود، گفت: اگر دریا هم بود آبش تمام می‌شد چه برسد به بزنین، ما هنوز گلستان را به مشهد وصل نکردیم، کشورهای دیگر در حال استفاده از سوخت‌های جایگزین هستند.

 

نماینده ولی فقیه درمازندران اظهار کرد: اگر یک قطار پرسرعت برای سفر به مشهد داشته باشیم دیگر کسی با خودش خودرو نمی‌برد، پس باید تحول ایجاد کنیم، برای ارومیه، آذربایجان شرغی و غربی، اردبیل، گلستان، گیلان، بجنورد و خراسان شمالی و مازندران در کل ۹ استان پرتردد اگر یک قطار پرسرعت طراحی شود از هزینه‌های جانی و مالی کاسته می‌شود، با این خودروها و جاده‌ها کار و زحمت نیروهای پلیس راهنمایی و رانندگی کمتر می‌شود.

 

حجت الاسلام محمدی لائینی عنوان کرد: تردد را باید تحول بخشید، در رویکردهای جدید به سمت قطار پرسرعت بروید، در این شرایط کار شما و فعالیتتان پرزحمت است و جای تشکر و تقدیر دارد،  نمازتان را اول وقت بخوانید، دلتان با خدا باشد تا از شر وسوسه‌های شیطان حفظ باشید.

کد خبر 1130941

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha