استفاده از ظرفیت خیرین حامی دانشگاه های فرهنگیان در اجرای طرح«۱۰۰-۳۱»

احمدی گفت: در طرح« ۱۰۰-۳۱» با مساعدت دولت ۱۰۰ هکتار زمین در اختیار دانشگاه فرهنگیان قرار می گیرد و با ظرفیت خیرین حامی این دانشگاه ها، دانشگاه جامع فرهنگیان در ۳۱ استان کشور ساخته می شود

به گزارش خبرگزاری شبستان از زنجان، مدیرعامل بنیاد خیرین حامی دانشگاه‌های فرهنگیان کشور امروز در نشست خبری با خبرنگاران اظهار کرد: ۱۹ اردیبهشت ۹۷ یادآور حضور مقام معظم رهبری در دانشگاه فرهنگیان است، این روز، بسیار ماندگار و تاریخی و اثرگذار بود که دانشگاه فرهنگیان، میزبان قدوم مبارک رهبر معظم انقلاب بود که نشانگر توجه و عنایت ایشان به عنوان ناجی انقلاب به دانشجومعلمان است.

 

مهدی احمدی ادامه داد: جرقه تاسیس بنیاد خیرین حامی دانشگاه‌های فرهنگیان از همان زمان زده شد و این بنیاد با ۱۸ هدف بسیار بلندنظرانه در اساسنامه، تاسیس شده که ترویج سنت حسنه وقف و نیکوکاری در راستای توسعه کمّی و کیفی دانشگاه‌های فرهنگیان در اقصی نقاط سرزمین ایران اسلامی در راس آن قرار دارد.

 

وی با اشاره به اینکه سابقه دانشگاه فرهنگیان یا همان تربیت معلم به بیش از ۱۰۰ سال می رسد، خاطرنشان کرد: طرحی با عنوان(100-31) پیشنهاد شده که در صورت عملی شدن این طرح، جامعه اینطور که انتظار داریم، معلم را درک خواهد کرد.

 

به گفته این مسئول در این طرح که مقرر شده در تمام استان های کشور اجرا شود، ۱۰۰ هکتار زمین از سوی دولت در اختیار دانشگاه فرهنگیان قرار می‌گیرد و با استفاده از ظرفیت خیرین همان استان دانشگاه جامع فرهنگیان ساخته می شود.

 

احمدی با اشاره به اینکه این طرح ماحصل طرح آموزشی کشورهای ژاپن و فنلاند است که بیشترین و موثرترین سیستم تعلیم و تربیت دنیا را دارند، گفت: در دانشگاه جامع فرهنگیان، تمام امکانات رفاهی، علمی، آزمایشگاهی و خوابگاهی پیش بینی خواهد شد که اجرای چنین طرح منطقی و موجه به همت مسئولان بستگی دارد.

 

به گفته مدیرعامل بنیاد خیرین حامی دانشگاه‌های فرهنگیان کشور، تمام کشورهایی که رشد چشمگیری در مسائل مختلف سیاسی و اقتصادی داشته‌اند،  مدیون سیستم آموزشی قوی خود هستند و آموزش و پرورش بالنده، کشور بالنده‌ای به وجود می‌آورد.

 

وی با بیان اینکه امروز نیاز است که معلم با نگرش جدیدی، درک شود، تصریح کرد: همه باید بدانند که معلم، عنصر مصرف‌گرا نیست و معلم، یک عنصر مولد موثر در جامعه است که تمام بدنه اجتماع را می‌تواند کند و نسلی مانند شهید باکری‌ها و زین‌الدین‌ها و رجایی‌ها را پرورش دهد.

 

مدیرعامل بنیاد خیرین حامی دانشگاه‌های فرهنگیان کشور با اشاره به راه‌اندازی این بنیاد در ۲۵ استان کشور گفت: امروز زنجان به عنوان بیست‌وششمین استان، مزین به زیور خیر و نیکوکاری شد.

 

احمدی افزود: سیاستی که در گذشته پیش گرفته بودند و عدم توجه به آینده‌نگری، مصیبت بزرگ‌امروز را از لحاظ کمّی به وجود آورده است.

 

مدیرعامل بنیاد خیرین حامی دانشگاه‌های فرهنگیان کشور تصریح کرد: اگر امروز ناچار نباشیم برای ظرفیت یک هزارنفر، ۲ هزار نفر را جذب نکنیم، نمی‌توانیم در ۲ تا ۳ سال آینده پاسخگوی آموزش و پرورش باشیم.

 

کد خبر 1130966

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha