استقرار ساختار آموزشی 3-3-6 رویکردی نوین در عرصه تعلیم و تربیت است

معاون آموزش ابتدایی اداره کل آموزش و پرورش کردستان با بیان اینکه برای اجرای ساختار 3-3-6 نیازمند محتوا هستیم، این نظام را رویکردی نوین در عرصه تعلیم و تربیت کشور عنوان کرد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از سنندج، صدیقه عبداللهی، معاون آموزش ابتدایی اداره کل آموزش و پرورش کردستان در یکصد و نوزدهیمن شورای آموزش و پرورش استان در سنندج گفت: براساس برنامه‌ریزی‌های شورای آموزش و پرورش در راستای اجرای این ساختار محتوای کتب درسی در مدت 6 سال و هر سال محتوای دو پایه دستخوش تغییر اساسی می شود.


وی به اهداف تغییر ساختار نظام آموزشی و تربیتی اشاره و تصریح کرد: فراهم آوردن زمینه تحول بنیادین و ارتقای کیفیت نظام اموزش و پرورش و متناسب سازی ساختار نظام آموزشی با مراحل رشد ویژگی های سنی و روانی دانش آموزان از جمله اهداف تغییر ساختار است.


وی به بیان آسیب شناسی ساختار موجود پرداخت و افزود: ناکارآمدی دوره پیش دانشگاهی و از بین رفتن فلسفه وجودی آن، عدم تناسب با مراحل رشد و یادگیری و کوتاه بودن دوره آموزش عمومی و ضرورت افزایش آن به عنوان آموزش های اجباری از آسیب های ساختار 1-3-3-5 است.


معاون آموزش ابتدایی اداره کل آموزش و پرورش کردستان با بیان اینکه هم اکنون در 123 کشور جهان مقعطع ابتدایی شش سال تعیین شده است، گفت: دوران ابتدایی دوره تکوین شخصیت دانش آموزان است لذا بر این اساس تصمصم به تغییر ساختار گرفته شد.


عبداللهی خاطرنشان کرد: استقرار ساختار جدید نظام آموزشی و تربیتی 3-3-6 زمینه ساز تحول بنیادین در نظام آموزش و پرورش کشور است.


پایان پیام/
 

کد خبر 113120

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha