به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از مازندران، حجت الاسلام والمسلمین «محمدباقر محمدی لایینی» چهارشنبه شب ( 8 دی) در آیین تجلیل از لبیک گویان به ندای رهبری ویژه مبلغین و ائمه جماعات مساجد ساری با گرامیداشت ایام فاطمیه و شهادت سردار سلیمانی، علامه مصباح یزدی، نهم دی، دهه بصیرت و میثاق با ولایت اظهار کرد: روز بصیرت روز شناسایی منافق است و لذا باید با بصیرت و بیداری در این راستا تلاش شود.
نماینده ولی فقیه در استان مازندران افزود: 6 دسته از افراد با حضرت رسول(ص) مقابله و مخالفت پنهان و آشکار داشتند؛ دسته ای رویاروی بودند؛ ملهدان که خدا و غیر طبیعت را قبول نداشتند، مشرکان که کانون اصلی آنان مکه بود، کافران یهود و نصارا که در مدینه بودند و این سه دسته رو در رو بودند و سه دسته در درون خود و به صورت پنهانی دشمن پیامبر بودند و ستون پنجم بودند؛ منافقان، مومنان ضعیف الایمان و عده ای شایعه پراکنی می کردند.
وی خاطر نشان کرد: در نهم دی ماه هم همین اتفاق افتاد و بعد از انقلاب با افرادی روبرو هستیم که منافقان با انقلاب به مبارزه و مقابله پرداختند و مقابل ما قرار گرفتند.
حجت الاسلام محمدی لایینی گفت: فتنه های بعدی هم ممکن است سردمدارانش روحانیت باشند و از فتنه ها حمایت کنند که از زمان مرحوم آیت الله شیرازی صاحب فتوای تنباکو در فکر مرجع پروری بودند.
نماینده ولی فقیه در استان مازندران افزود: روز بصیرت می خواهد که ما منافق را شناسایی کنیم، کفر آشکار مشخص است و کفر پنهان بد است و متاسفانه بسیاری از مومنان و روحانیت هم فریب خوردند همچون طلحه و زبیر که فریب خوردند برخی از روحانیت و مومنان هم در خط همدستی با آمریکا و غرب و شرق قرار گرفتند و بر خلاف ولایت فقیه حرکت کردند.
وی تصریح کرد: بصیرت مهمترین دستارود نهم دی ماه است که باید مساجد کانون بصیرت باشد که منافقان از مساجد دوری می کنند و بیزاری می جویند که در نهم دی ماه دیدیم که چقدر قرآن ها آتش زده شد و بسیجیان فراوانی کشته شدند و به ارزش ها توهین شد و علیه امام حسین(ع) شعار دادند.
به گفته حجت الاسلام محمدی لایینی، مساجد پایگاه انقلاب و بصیرت افزایی است و اگر یک امام جماعت غیر انقلابی این کانون و سنگر را اشغال کند و در اختیار بگیرد که تفکرش همراه و همگرا با انقلاب و ولایت نباشد؛ برای نظام و انقلاب ما خطرناک است.
نماینده ولی فقیه در استان مازندران افزود: بسیاری شعار ولایت فقیه دادند؛ اما در عمل نبودند و لذا مساجد نباید رها شوند و نباید پراکنده شوند؛ همچنان که افراد که در قالب تشکل قدرت دارند و اگر مساجد تشکیلاتی شوند و همه به قلب شهرستان و مصلا وصل شوند و نگاه به انقلاب و ولایت باشد؛ سنگرهای راستین انقلاب هستند.
وی گفت: سیاست کشور بر این است که مساجد مرکزیتی با عنوان امور مساجد داشته و در هر مسجد کانون های مختلف بسیج و هیات امنا و امام جماعت و کانون مساجد به یک نهاد انقلابی وصل است و ممکن است که سلایق مختلف باشد و یک متولی مسجد با کلیت نداریم که حرف واحد بزند.
حجت الاسلام محمدی لایینی با اشاره به اینکه کارگروه امور مساجد در استان مازندران تشکیل شده و فعال است؛ اظهار کرد: متاسفانه پراکندگی در مساجد و امام جماعت، هیات و کانونهای مختلف داریم و اطلاعات آماری منسجم نداریم که برنامهریزی ها سخت می شود که در حال انجام است تا مساجد کانون دقیق اطلاعات باشند.
امام جمعه ساری افزود: مساجد باید متشکل، منسجم، به هم پیوسته و به مصلا پیوسته باشند و مسجدی ها باید توسط امام جماعت به اجتماع هفتگی ترغیب شوند و روز جمعه در اجتماع هفتگی نماز جمعه شرکت کنند.
وی خاطر نشان کرد: مسجد اگر بخواهد امامت کند، تاثیرگذار است که بایثد محله مسجد محور داشته باشیم ؛ تا با نسل جدید، نیازمندان ارتباط گرفته و برای حل مشکل وارد صحنه شوند و اهالی مساجد کارگروه جهادی باشد و نابسامانی محل را دیده، شناسایی، پیگیری و حل کنند.
حجت الاسلام محمدی لایینی گفت: مساجد باید پیوند بین معاش و معاد باشند و اگر مردم ببینند که مسجد تنها در امور دینی و معاد خلاصه نشده و به معاش آنان و رفع نیاز نیازمندان توجه دارد؛ گرایش به مساجدشان بیشتر خواهد شد و رغبت و حضورشان بیشتر می شود.
وی بیان کرد: تنها ماموریت ما اقامه دو رکعت نماز در مساجد نیست که اگر چنین باشد مشتری های ما کم و پراکنده می شود و لذا در مساجد باید کار فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی، عمرانی، ورزش، رفع مشکلات بیماران و... انجام شود و برای رسیدن به نقطه آرمانی نیازمند کار تشکیلاتی در مساجد هستیم.
نماینده ولی فقیه در استان مازندران یادآور شد: بزرگترین خدمت را مسجد مدینه کرد و بزرگترین ظلم و مصیبت را در همین مسجد دیدیم که در پایگاه تبلیغات حضرت رسول(ص) از امام علی(ع) با دستان بسته بیعت گرفتند.
نظر شما