نمایشگاهی درباره تاریخ ۲۰۰ ساله نفرت‌پراکنی علیه گروه‌های اقلیت در آلمان

کارشناسان مسائل اجتماعی در آلمان معتقدند که نفرت‌پراکنی درباره گروه‌های اقلیت به یکی از مهم‌ترین معضلات جامعه آلمان بدل شده است و این امر در حملات به مسلمانان و مساجد و همچنین آزار و اذیت پناهجویان به خوبی نمایان است.

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از «سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی» ، کارشناسان مسائل اجتماعی در آلمان معتقدند که نفرت‌پراکنی درباره گروه‌های اقلیت به یکی از مهم‌ترین معضلات جامعه آلمان بدل شده است. این امر در حملات به مسلمانان و مساجد و همچنین آزار و اذیت پناهجویان به خوبی نمایان است. از این‌رو، نمایشگاهی درباره نفرت و عواقب آن در خانه تاریخ بادن‌-وورتمبرگ در شهر اشتوتگارت آلمان برگزار شده که بسیار مورد توجه قرار گرفته است.
خانه تاریخ بادن-وورتمبرگ در شهر اشتوتگارت میزبان نمایشگاهی درباره نفرت‌پراکنی است. در این نمایشگاه، ۲۰۰ شی تاریخی به نمایش گذاشته شده‌اند که بیانگر خصومت، تبعیض، حسادت و تحقیر در جامعه آلمان در طی ۲۰۰ سال گذشته بوده‌اند. این نمایشگاه که از هفدهم ماه جاری آغاز شده تا ۲۴ ژوئیه سال آینده ادامه خواهد داشت.
در بخشی از کاتالوگ مربوط به این نمایشگاه آمده است: «نفرت‌پراکنی به بخشی از زندگی روزمره ما بدل شده است. این امر در رفتارهای نژادپرستانه و تبعیض‌آمیز در جامعه آلمان نمایان است، بنابراین ما در نمایشگاه جدید، تلاش کردیم تا نشان دهیم که نفرت‌پراکنی و نژادپرستی در طول تاریخ چه فجایعی به بار آورده است و چه عواقبی خواهد داشت. متاسفانه حملات به یهودیان و مسلمانان که توسط گروه‌های راست افراطی انجام می‌شود، یادآور اتفاقاتی است که در جمهوری وایمار در دهه ۲۰ میلادی رخ داد. بنابراین ما در خانه تاریخ بادن-وورتمبرگ می‌خواهیم عاقبت این رفتارها را به مخاطبان نشان دهیم.» 
کد خبر 1133050

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha