به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از رشت، حجت الاسلام « حمیدرضا ارباب سلیمانی» امروز(جمعه،۲۴ دی) در گردهمایی آموزشی مربیان طرح چهره به چهره با بیان اینکه این طرح به همت ستاد اقامه نماز کشور و با مشارکت کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور برگزار می شود بر حمایت و تقویت فعالیت های کانون های مساجد تاکید کرد.
مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه طرح چهره به چهره از سال ۸۰ با پیشنهاد رئیس ستاد اقامه نماز کشور و با حمایت رهبر معظم انقلاب در تهران آغاز شد افزود: نسل جوان در معرض انواع هجمه های فرهنگی و شبهات قرار دارند که باید به آنان پاسخ داده شود که طرح چهره به چهره برای مصون سازی نوجوانان در برابر این هجمه ها با افزایش دانش و بصیرت است.
* فعالیت ۲ هزار مربی در طرح چهره به چهره
وی با بیان اینکه این طرح در نقاط مرزی تداوم یافت و امروز در سراسر کشور اجرا می شود اظهار کرد: افزون بر ۲ هزار مربی در این طرح همکاری دارند و ۲۰ هزار دانش آموز در گروه سنی ۱۱ تا ۱۸ سال تحت پوشش طرح قرار دارند.
حجت الاسلام سلیمانی با بیان اینکه تمام دستگاه ها مکلف به همکاری در این طرح تربیتی با محور پیشگیری از آسیب های اجتماعی با دستور رهبر معظم انقلاب شدند تصریح کرد: طرح پیشگیری از آسیب های اجتماعی با عنوان چکامه شروع به کار کرد و از ۲ سال پیش با تشکیل حلقات تربیتی شتاب گرفت.
وی با اشاره به رویکرد حمایتی دولت از فرهنگ اظهارکرد: امسال فعالیت های فرهنگی و طرح های مردمی با حمایت مجلس و دولت اجرا می شود و نگاه حمایتی بر فعالیت های فرهنگی وجود دارد.
*تقویت فعالیت های فرهنگی با رویکرد آموزشی و تربیتی
مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با تاکید بر تقویت فعالیت های فرهنگی با رویکرد آموزشی و تربیتی در گیلان بیان کرد: طرح چهره به چهره در گیلان فعالیت مطلوبی داشته و باید گسترش یابد و به عنوان الگوی ملی مطرح شود.
وی با بیان اینکه گردهمایی های تربیتی باعث گسترش و باروری عقل می شود افزود: این جلسات موجب بالندگی انسان شده و در ارتباط چهره با چهره در قالب حلقات تربیتی آثار بسیار سازنده ای بر مخاطب دارد.
حجت الاسلام سلیمانی با برشمردن ویژگی های یک مدیر، اخلاص در کار را مهمترین مولفه دانست و بیان کرد: فعالیت های ما باید برای رضای خدا باشد و " ما از شما پاداشی نمی خواهیم" که شعار عمومی انبیا است، نشان از همین اخلاص دارد که باید در مدیران و مسئولان نیز دیده شود.
وی با تاکید بر اینکه در مقابل رسالت و مسئولیتمان باید خالصانه فعالیت کنیم، فرهنگ اداری امروز را سوغات غرب دانست و گفت: متاسفانه این فرهنگ اداری روز به روز گسترش یافته و همه به دنبال پشت میز نشینی و استخدام هستند و این روند با روح اخلاص در تضاد است.
حجت الاسلام سلیمانی ادامه داد: انسان مخلص کسی است که در فکر و اندیشه خود دنبال اجر، پاداش و تشکر نباشد. باید روح اخلاص در انسانها پرورش یافته و ارتقا یابد.
وی محبت و دلسوزی را دومین مولفه در امور تربیتی و مدیریتی دانست و اظهار کرد: در مباحث مدیریتی همواره باید یادگیری را به عنوان ویژگی یک مدیر در دستور کار قرار دهیم و دانش و معلومات خود را ارتقا داده و بروزرسانی کنیم.
*رمز موفقیت یک مدیر در گرو اخلاق حسنه است
مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با تاکید بر توسعه نگاه ها و پرهیز از مغرور شدن به داشته ها، خواستار توجه به علم آموزی در هر سنی توسط مربیان طرح چهره به چهره شد و متذکر شد: علم آموزی و ارتقا دانش یک هنر است و انسان باید همواره پویا بوده و متوقف نشود.
وی اهمیت حسن خلق را مورد اشاره قرار داد و با بیان اینکه هر مدیر و معلمی باید خوش خلق باشد تاکید کرد: رمز موفقیت یک مدیر در گرو اخلاق حسنه است.
حجت الاسلام سلیمانی استقامت و پایداری را دیگر ویژگی مدیر موفق دانست و اذعان کرد: باید در هرکاری استقامت و پایداری داشت و این رمز یک مدیر موفق است که از موانع و سختی ها هراس نداشته و عبور کند.
* عدم محقق نشدن وعده ها از مشکلات امروز
وی عامل به گفتار بودن را به عنوان دیگر ویژگی مدیر مورد اشاره قرار داد و گفت: یکی از گرفتاری های امروز کشور مربوط به وعده های مدیران است که محقق نشد وجامعه هدف را دلسرد و ناامید ساخت.
حجت الاسلام سليمانی عدم تبعیض بین مخاطبین، شفاف بودن با مردم، نظم و انضباط، آراستگی و وارستگی را از دیگر ویژگی های مدیر موفق دانست که باید مورد توجه همگان قرار گیرد.
وی با تاکید بر آشناسازی فرزندان با معارف اهل بیت (ع) متذکر شد: تربیت ما باید قرآنی باشد و فرزندانمان با معارف اسلامی و قرآنی تربیت یافته و رشد یابند.
مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی توجه به فرهنگ نماز را سرآمد فعالیت های فرهنگی و تربیتی دانست وخاطرنشان ساخت: باید مسائل ریشه ای را در تربیت کودکان محور قرار داده و فرهنگ قرآنی را در کودکان بارور کنیم تا استقامت داشته و از شکست نهراسند.
نظر شما