نمره‌ کیفیت نان سنتی کشور به ۸۵.۵ درصد رسید

سرپرست مرکز پژوهش‌های غلات شرکت بازرگانی دولتی ایران از مطلوب بودن کیفیت انواع نان سنتی کشور خبر داد و گفت: کیفیت انواع نان سنتی در آبان‌ماه امسال ۸۵.۵ درصد شد که نسبت به مدت مشابه در سال گذشته ۹ دهم درصد رشد را نشان می‌دهد.

به گزارش خبرگزاری شبستان، حیدرعلی نصر، سرپرست مرکز پژوهش‌های غلات شرکت بازرگانی دولتی ایران از مطلوب بودن کیفیت انواع نان سنتی کشور خبر داد و گفت: کیفیت انواع نان سنتی در آبان‌ماه امسال ۸۵.۵ درصد شد که نسبت به مدت مشابه در سال گذشته ۹ دهم درصد رشد را نشان می‌دهد. براساس این ارزیابی کیفیت نان سنگک در کشور ۸۶.۷۵ درصد، کیفیت نان بربری ۸۸.۰۷، تافتون و لواش به ترتیب ۸۲.۱۴ و ۸۶.۰۵ درصد بوده است.

 سرپرست مرکز پژوهش‌های غلات شرکت بازرگانی دولتی ایران، کیفیت نان آبان‌ ماه امسال را خوب دانست و اظهارداشت: نظر کارشناسی کیفیت نان توسط ادارات غلات در استان‌ها انجام و نتایج آن برای بررسی و تدیون گزارش نهایی ارسال می‌شود.

وی با اشاره به اینکه در آبان‌ ماه یک هزارو ۴۶ نمونه در استان‌ها مورد آزمایش قرار گرفته است،تصریح کرد: هدف از سنجش کیفیت نان توسط مراکز کنترل کیفی ادارات کل غلات و خدمات بازرگانی استان‌ها پایش کارشناسی کیفیت است که طبق آزمون از نمونه‌های نان و مطابق استاندارد شماره  دو هزارو ۶۲۸  نان‌های سنتی ویژگی‌ها و روش آزمون انتخاب و مورد سنجش قرار می‌گیرد.

 نصر، ویژگی‌هایی همچون سطح رویی و سطح زیرین، رنگ، قابلیت جویدن، عطر و طعم را از عوامل موثر بر کیفیت نان دانست و گفت: در تولید نان استفاده از جوش شیرین، بلانکیت یا جوهر قند وسایر مواد خارجی و کپک‌زدگی قابل قبول نیست.

 سرپرست مرکز پژوهش‌های غلات شرکت بازرگانی دولتی ایران در خصوص نحوه درجه‌بندی کیفیت انواع نان سنتی کشور افزود: ۹۰ تا ۱۰۰ خیلی خوب، ۸۰ تا ۸۹.۹۹ خوب، ۶۰ تا ۷۹.۹۹ متوسط و کمتر از ۶۰ را نیازمند ارتقای کیفی است.

کد خبر 1137831

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha