نشست آسیب شناسی «کودکان سایبری» در کهگیلویه و بویراحمد برگزار شد

نشست آسیب شناسی «کودکان سایبری» به همت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی، پلیس فتا و خانه مطبوعات در استان کهگیلویه و بویراحمد برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از یاسوج، «رضا خردمند» اصحاب رسانه را سفیران مبارزه با جنگ نرم تهیدات فرهنگی و رسانه ای دانست و گفت: این اداره کل با همکاری خانه مطبوعات و رسانه ها آمادگی همه جانبه برای فرهنگ سازی در زمینه تهدیدات سایبری جامعه بویژه کودکان دارد.

 

معاون فرهنگی و مطبوعاتی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کهگیلویه و بویراحمد در ادامه خواستار نشست های مشترک بیشتر بین پلیس فتا و رسانه ها برای مباحث سایبری در جهت اطلاع رسانی بیشتر جامعه شد.

 

سرهنگ «فیض‌اله احمدی» نیز با اشاره به اهمیت و حساسیت فضای مجازی، گفت: نگاه ما به فضای مجازی یک نگاه به‌روز و رو به‌ جلو است اما این فضا مانند یک تیغ دولبه است که علی‌رغم همه مزایایی که برای ما به ارمغان آورده، می‌تواند معایبی را نیز برای جامعه به همراه داشته باشد.

 

رئیس پلیس فتا کهگیلویه و بویراحمد افزود: فضای مجازی در زندگی ما یک تغییر است و هر تغییر فرصت‌ها و تهدیداتی دارد که باید از فرصت‌ها به نحو مطلوب استفاده کنیم و تهدیدات را به حداقل برسانیم.

 

وی با بیان اینکه فضای مجازی بایدها و نبایدهایی دارد که باید آموزش داده شود، گفت: باید برای جلوگیری از آسیب‌های این فضا به فرزندانمان، بحث آموزش در مقاطع مختلف جدی گرفته شود و با توجه به اینکه پلیس فتا نوک پیکان مبارزه با جرائم سایبری است، پیشگیری را به عنوان مهم‌ترین ماموریت خود در دستورکار قرار داده است.

 

احمدی با اشاره به اینکه در مقوله امنیت دستگاه‌های بسیاری دخیل هستند، یادآور شد: در شرایطی نیستیم که بتوانیم یک‌تنه امنیت فضای مجازی را فراهم کنیم و در این زمینه نیاز به همکاری اصحاب رسانه داریم.

 

رئیس پلیس فتا کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه بیشترین تهدیدها و آسیب‌های فضای مجازی متوجه کودکان و نوجوانان است، گفت: خانواده نخستین و تاثیرگذارترین نهاد در رشد و تربیت یک کودک است و می‌توانیم کار آموزش و افزایش آگاهی‌ها در خصوص فضای مجازی را از خانواده‌ها شروع کنیم.

 

وی افزایش سواد رسانه‌ای خانواده‌ها را ضروری عنوان کرد و افزود: باید فضای مجازی را به دید یک موجود زنده ببینیم که هم می‌توانیم در این فضا تأثیرگذار و هم تأثیرپذیر باشیم، بنابراین مقوله آموزش بسیار حائز اهمیت است.

 

احمدی از راه‌اندازی پویش کودکان سایبری برای دومین سال در کشور خبر داد و خاطرنشان کرد: این پویش از امروز به مدت یک هفته همزمان با سراسر کشور با هدف آگاهی‌بخشی عمومی برای کودکان در استان اجرا می‌شود.

 

رئیس پلیس فتا کهگیلویه و بویراحمد گفت: کودکان و اعتیاد اینترنتی، شکاف دیجیتال والدین و کودکان، اصول والدگری در فضای مجازی، کودکان و ایمنی در آموزش مجازی، پیشگیری از آسیب‌های روحی و روانی و همچنین ایجاد مسئولیت‌پذیری اجتماعی در قالب انتشار محتوا‌های آموزشی در رسانه‌های نوین از مهم‌ترین موضوعات این پویش است.

کد خبر 1138623

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha