به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از قزوین، امیر سرتیپ «نبی سهرابی» در مراسم تودیع و معارفه مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس استان که امروز (سه شنبه ۲۸ دی) در سالن اجتماعات اداره کل تبلیغات اسلامی استان برگزار شد، بیان کرد: قزوین شهدای گرانسنگی را در سطح ملی دارد نظیر شهیدان بابایی، رجایی، لشکری و هزاران شهیدی که برای اعتلای نظام تقدیم کرده است.
جانشین بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس کشور ادامه داد: وظیفه بنیاد حفظ آثار انتقال پیام دفاع مقدس به جامعه و نسل امروز و نسل های آینده است.
وی اضافه کرد: کشور ما در دهه پنجم انقلاب اسلامی برای عبور از بحران های اجتماعی و بحران هایی که دست به گریبانگیر آن در حوزه های نظیر اقتصادی، فرهنی و سیاسی است، نیازمند بازتولید و بازسازی گفتمان دفاع مقدس است و رسالت بنیاد حفظ آثار و ارزش های دفاع مقدس احیای این گفتمان و ارائه آن به جامعه امروز است.
سهرابی عنوان کرد: وضعیت اجتماعی امروز کشور محصول فاصله گرفتن از فرهنگ انقلاب اسلامی و دفاع مقدس است و اگر مشکلات فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و غیره داریم به دلیل فاصله گرفتن از آن فرهنگ است و باید به گفتمان دفاع مقدس بارگردیم.
وی تأکید کرد: ما نمی توانیم تاریخ و جامعه را به عقب برگردانیم بلکه باید جامعه را احیا کنیم و گفتمان گذشته را به انقلاب برگردانیم و این بستگی به هنر و تلاش و همت ما دارد.
جانشین بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس کشور تصریح کرد: در بحث فرهنگی لفظ دهه را به کار می بریم و می گوییم در دهه ۶۰ وضعیت فرهنگی انقلاب و دفاع مقدس به اینگونه بوده است، زیرا کار فرهنگی دراز مدت است و کار بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس، فرهنگی بوده و دراز مدت است.
وی توضیح داد: در دهه ۷۰ شکاف میان هنجاری و رفتاری شروع شد، دهه سوم تغییر زیست فرهنگی جامعه ما بود و از دهه ۸۰ این تغییر فرهنگی را احساس کردیم و باید مراقب باشیم نهاد خانواده آسیب نبیند و در واقع تداوم حیات خانواده مهمترین رسالتی است که همه نهادها بر عهده دارند.
سهرابی اعلام کرد: تغییر و سبک زندگی دیجیتالی در دهه ۹۰ وارد زندگی مردم شد و سبک زندگی ما را تغییر داد و بنیاد حفظ آثار و دیگر نهادها باید وارد فضای دیجتال و فناوری امروز شده و با تولید، توزیع، مصرف سالم و صیانت از ارزش های انقلاب وارد شبکه های اجتماعی شوند و مهمترین دستاورد گفتمان سازی انقلاب اسلامی در فضای مجازی است که بنیاد حفظ آثار دارد وارد این بحث می شود.
وی افزود: برای سالم سازی و به دست گرفتن شبکه های اجتماعی باید صرفا به تولید محتوای ارزشی اقدام کرده بدون جناح بندی و درگیری جناحی و برای گفتمان سازی دفاع مقدس به روش جدید باید تلاش در شبکه های اجتماعی را چندین برابر کنیم.
جانشین بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس کشور با اشاره به ویژگی های دوران دفاع مقدس خاطر نشان کرد: وحدت، نقش پررنگ مذهب و قیام امام حسین (ع) و الگوگیری از آن برای انقلاب، حضور متکثر و متنوع مردم ایران در دفاع مقدس، فرهنگ پایداری ملی، قابلیت تبدیل شدن به اسطوره برای دفاع جهانی و غیره از جمله ویژگی های دوران هشت سال دفاع مقدس بود.
وی یادآور شد: یکی از ابزارهای ما مرکز فرهنگی و موزه است که از این طریق می توانیم داشته ها و بازتولید دفاع مقدس را به نسل امروز منتقل کنیم که ما در این حوزه عقب هستیم و جایی نداریم و شما باید در استان کمک کنید تا مرکز فرهنگی را احداث کنید.
گفتنی است در این مراسم از بهنام پیری تقدیر و محمد امیری مقدم به عنوان مدیرکل جدید بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس استان قزوین معرفی شد.
نظر شما