مراکز دارالقرآن به دنبال ارتقای صلاحیت حرفه‌ای معلمان قرآنی است

مدیر آموزش‌و‌پرورش ناحیه دو سنندج گفت: از مهم‌ترین برنامه‌های مراکز دارالقرآن استعدادیابی و شناسایی دانش‌آموزان توانا و علاقه‌مند و ارتقای صلاحیت‌های حرفه‌ای معلمان قرآنی است.

به گزارش خبرگزاری شبستان در کردستان، محمدسعید کنعانی، مدیر آموزش‌و‌پرورش ناحیه دو سنندج، در نشست شورای قرآن ناحیه دو سنندج به اهمیت و جایگاه قرآن در زندگی فردی و اجتماعی ما در جامعه اسلامی پرداخت و اظهار کرد: باید در جهت نقش آفرینی بیشتر قرآن در زندگی آحاد جامعه و ممانعت از مهجوریت قرآن با تلاوت و استفاده از مفاهیم عمیق و آسمانی کلام خداوند تلاش کنیم.

 

 

وی افزود: یکی از مهم‌ترین برنامه‌های مراکز دارالقرآن استعدادیابی و شناسایی دانش‌آموزان توانا و علاقه‌مند و ارتقای صلاحیت‌های حرفه‌ای معلمان قرآنی است و کیفیت‌بخشی آموزش قرآن کریم و استعدادیابی در زمینه مفاهیم، حفظ و تلاوت دانش‌آموزان باید جزو برنامه‌های اولویت‌دار در این مراکز قرار گیرد.

 

 

مدیر آموزش‌و‌پرورش ناحیه دو سنندج با بیان اینکه مراکز دارالقرآن باید عملکرد و فعالیت‌های خود را به اطلاع مدارس، دانش‌آموزان و اولیا آنان برسانند، اعلام کرد: دارالقرآن نباید منتظر مراجعه علاقمندان و داوطلبان باشد بلکه مراکز دارالقرآن همچنین باید از طریق ورود به کلاس‌های درس و ارتباط مستقیم با مدیران، معلمان و دانش‌آموزان گام‌های عملیاتی و اجرایی هدفمندی بردارند.

 

 

کنعانی با بیان اینکه مربیان و معلمان قرآن باید دلشان با کلام خدا مأنوس بوده و بر این حوزه مسلط باشند، اضافه کرد: یکی از عوامل قابل بررسی و چالش برانگیز در مورد آموزش قرآن استفاده از مربیان آموزش ندیده و ضعیف در مدارس است؛ لذا در این خصوص مسئولان حوزه قرآن و اعضای این شورا باید برنامه‌ریزی درستی انجام دهند.

 

 

وی هدف از مراکز دارالقرآن را آموزش ۳۲ هزار نفر دانش‌آموز دوره‌ها و مقاطع مختلف ناحیه دو  دانست و یادآور شد: در آموزش‌ و پرورش امکانات، ساحت و فضا، نیروی انسانی، ساعات درسی براساس برنامه درس ملی و محیط یادگیری مناسبی وجود دارد و باید از این بستر استفاده بهینه صورت پذیرد.

 

 

کنعانی اذعان کرد: می‌توان با برگزاری دوره‌ها و کلاس‌های ویژه آموزش قرآن جهت مربیان و معلمان، جهت‌دهی و سوق برنامه‌ها، مسابقات و همایش‌های مراکز دارالقرآن به داخل آموزشگاه‌ها به منظور برقراری ارتباط نزدیک با عوامل آموزشگاه، دانش‌آموزان و استفاده از منابع مدارس بهترین نتایج را بدست آورد.

 

 

وی در پایان با اشاره به هزینه‌کرد منابع اعتباری و سرانه این حوزه یادآور شد: بدون برنامه، سرانه تعریف نمی‌شود لذا باید برنامه‌ریزی درست به همراه هزینه کرد در حوزه‌های مختلف و تطابق هزینه با برنامه‌های اولویت‌دار صورت گیرد.

کد خبر 1139237

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha