به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اصفهان، نجف آباد امسال جز پنج گزینه پایتخت کتاب سال 1400 بود که با یک رقابت بسیار نزدیک با سنندج از این موقعیت خارج شد و پایتختی به آن شهر رسید.
تلاش و همت مسئولان شهری و فرهنگی نجف آباد به قدری بود که انتظار می رفت این شهر به عنوان پایتخت کتاب ایران انتخاب شود اما وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی این همت و تلاش ارزنده را سرمایه ای برای این دیار دانست و نجف آباد را شهر خلاق کتاب معرفی کرد.
آیین معرفی این اتفاق فرهنگی، با حضور مدیرکل دفتر تبلیغ و ترویج معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی رقم خورد و لوح وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به شهردار و شهروندان فرهیخته و مدیران کارآمد در عرصه کتاب اختصاص اهدا شد.
*شهید حججی مروج کتاب بود
شهردار نجف آباد در آیین معرفی شهر خلاق کتاب گفت: نجف آباد با 2 هزار و 500 شهید جایگاه مهمی در حوزه ایثار و شهادت است و علمای بزرگی نیز در این دیار رشد پیدا کرده اند.
«عبدالرسول امامی« افزود: شهدای شاخص این شهر مثل شهید حججی نام آوازه جهانیان هستند و افتخاری برای این منطقه و کشور ایران شده اند.
وی با اشاره به شخصیت شهید حججی اظهارکرد: این شهید جوان و فرهیخته خود مروج کتاب بود و این مسیر توسط مردم و مدیران نهادهای اجرایی تداوم می یابد.
امامی آمادگی مدیریت شهری در توسعه فرهنگ کتابخوانی را اعلام و تصریح کرد: تلاش خود را برای ترویج این مهم با همکاری دیگر سازمان های متولی بکار خواهیم بست.
*سرمایه گذاری در ترویج فرهنگ کتابخوانی
سرپرست فرمانداری نجف آباد به افتخارات این شهرستان اشاره کرد و اذعان داشت: در این دیار فعالیت های زیادی در حوزه فرهنگی صورت گرفته و فرهنگ مطالعه در بین بسیاری از مردم نهادینه شده است.
«موسی مباشری« بر همکاری و هم افزایی در توسعه فرهنگ کتابخوانی تاکید کرد و یادآورشد: هزینه در حوزه فرهنگی مثل مطالعه و کتابخوانی سرمایه گذاری برای جامعه و آینده هر منطقه است.
وی از وجود دغدغه برای ترویج فرهنگ کتابخوانی در مدیریت شهری را شایسته و قابل ملاحظه دانست و گفت: ترویج فرهنگ مطالعه از سنین کودکی حائز اهمیت و کارساز برای آینده سنی خواهد بود.
در این آیین از فعالان حوزه کتابخوانی، ادارات و نهادهای مرتبط در این عرصه، شهرداری و فرهیختگان تجلیل شد.
نظر شما