تحقق زیارت متعالی با بالا بردن فرهنگ دینی مردم محقق می شود

حجت الاسلام مروی بسیاری از انحرافات را نتیجه معرفی نامناسب دین خواند و گفت:تحقق زیارت متعالی شعار محوری آستان قدس رضوی است و این مهم با بالا بردن فرهنگ دینی مردم محقق می‌شود.

به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد، حجت‌الاسلام‌ «احمد مروی» در دیدار اساتید‌ گروه معارف دانشگاه‌های مشهد با بیان اینکه دعوت مردم به دین باید با علم، آگاهی، مطالعه، بصیرت و بیان مطالب از منابع موثق همراه باشد؛ بسیاری از انحرافات را نتیجه معرفی نامناسب دین خواند و اظهار کرد: امروز بد معرفی کردن دین موجب بیشترین آسیب به دین شده است، متأسفانه نظارتی در عرصه تبلیغ دین وجود ندارد و برخی با بیان مطالب موهون به نام دین، بیشترین آسیب را به دین می‌زنند.

 

تولیت آستان قدس رضوی نسبت دادن مطالب غیر موثق به دین را موجب خدشه به دین‌داری مردم دانست و ابراز کرد: از یک‌سو بیان مطالبی که موجب وهن دین است و از سوی دیگر تنها به احساسات و شور توجه کردن بدون در نظر گرفتن منطق قرآنی و عقلانیت؛ دو گرفتاری است که امروز با آن روبه‌رو هستیم. شعائر و شور، بسیار لازم و خوب است اما در کنارش باید به عمق‌بخشی معرفتی نیز توجه شود.

 

وی با بیان اینکه مطالب غیر موثق در خصوص دین، خوراک رسانه‌ای برای شبکه‌ها و جریان‌های معاند با مکتب و مذهب را فراهم می‌کند و چهره‌ ناصحیحی از اسلام نشان می‌دهد، تصریح کرد: هزینه کرد از دین و مقدسات برای پوشاندن اشتباهات و خطاها موجب ضربه به اعتقادات دینی مردم است، هیچ‌گاه امام راحل(ره) و مقام معظم رهبری در سخنان خود از مقدسات و دین هزینه نکردند و تنها از خدا برای مردم سخن گفتند، این سلوک یک الگو و معیار برای همه متدینین است.

 

حجت الاسلام مروی با بیان اینکه حضرت رضا(ع) عالم آل محمد(ص) هستند، گفت: چه خوب است دانشگاهیان با استعانت به حضرت رضا(ع) از عنایات عالم آل محمد(ص) برای رفع گره‌های علمی خود بهره‌مند شوند و لذا برای این منظور، باید فضاهایی را برای برگزاری جلسات علمی دانشجویان و اساتید دانشگاه‌ها در این مکان مقدس فراهم کنیم.

 

تولیت آستان قدس رضوی با استقبال از پیشنهاد ارائه‌شده توسط یکی از اساتید در خصوص ایجاد دفتر ارتباط آستان قدس با دانشگاه‎ها، به رویکردهای فرهنگی آستان قدس رضوی اشاره و با تأکید بر اینکه موضوعات فرهنگی اولویت این آستان مقدس است، تصریح کرد: هیچ‌یک از برنامه‌های فرهنگی آستان قدس را تعطیل نکرده‌ایم، البته ممکن است با توجه به شرایط در برخی از برنامه‌ها تعدیل صورت گرفته باشد که منحصر به حوزه‌های فرهنگی نیز نبوده و در تمام بخش‌های آستان قدس اعمال شده است.

 

وی خود بر اهمیت توسعه نذر فرهنگی اشاره و عنوان کرد: نذرها در جامعه عموماً معطوف به اطعام است، باید تلاش کرد تا سنت نذر فرهنگی در جامعه رواج پیدا کند تا در کنار گسترانیدن سفره‌های احسان و اطعام، خیران در حوزه نذورات فرهنگی همچون نذر کتاب نیز وارد شوند.

 

حجت‌الاسلام‌ مروی گفت: تحقق زیارت متعالی شعار محوری آستان قدس رضوی است و این مهم با بالا بردن فرهنگ دینی مردم محقق می‌شود.

کد خبر 1140041

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha