حجتالاسلام مصطفی کوهی در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری شبستان در مورد اهمیت و نیاز کشاورزان این شهرستان به دفتر مرکزخدمات کشاورزی بر راهاندازی این مرکز در ساروق گفت: یکی از مهمترین دغدغههای حکومت اسلامی باید توجه به مشکلات کشاورزان باشد، پیامبر اکرم (ص) به امیرالمومنین حضرت علی (ع) سفارش میکنند، مبادا در حکومت تو بر کشاورزان و دامداران ظلم شود، پیامبر و ائمه اطهار نیز به حقوق کشاورزان بسیار اهمیت میدادند.
امام جمعه ساروق استان مرکزی افزود: در نظام جمهوری اسلامی ایران هم باید به این قشر بیشتر اهمیت داده شود، این قشر بسیار زحمتکش و فدارکار هستند، باید از آنها قدردانی کرد و جایگاه آنها را ارج بنهیم، کمک کارشان باشیم و مشکلاتشان را رفع کنیم.
حجتالاسلام کوهی تصریح کرد: بنده در بخش ساروق براساس توسعه قرآن و اهل بیت (ع)، یکی از کارهای که دنبال میکنم، بحث کمبودها و مشکلات دامداران و کشاورزان است، یکی از مطالبات آنها ایجاد مراکز کشاورزی بوده که در این شهر چنین بخشی را نداریم به همین دلیل کشاورزان برای حل مشکلات خود مجبور هستند مسافت زیادی را طی کرده و به شهرستان دیگری بروند. بنده با حضور در دفتر مدیرکل کشاورزی و مکاتباتی که با نمایندگان مجلس داشتم، چندین بار به استاندار سابق گفتم تا اداره کشاورزی در این بخش ایجاد شود و کشاورزان بتوانند به این واحد دسترسی داشته باشند، تا جایی این مسئله پیش رفته است که حتی نماینده مردم شهرستان نیز در این زمینه اعلام آمادگی کرد و اقدامات خوبی را انجام داد.
وی با بیان اینکه کمبود نهادههای دامی یکی از دغدغهها و کمبودهای اساسی کشاورزان است، تأکید کرد: این بخش به کشاورزان، بسیار ضربه زده است، با نماینده مجلس شورای اسلامی صحبت کردم که وی هم با معاون وزیر صحبت کردند تا مشکل دامداران برطرف شود، این هفته جلسهای برگزار و به صورت حضوری این مشکل را پیگیری کردند. در قضیه تأمین کود شیمیایی همین مشکل وجود دارد که از مسئولان مربوطه پیگیری لازم را انجام دادیم تا کشاورزان با این مشکلات روبه رو نشوند.
امام جمعه ساروق گفت: هر چه به دغدغه کشاورزان توجه کنیم به نفع کشور است، کشاورزان در بخش اشتغالزایی، خودکفایی و صادرات کمک کار خوبی هستند. کشورهای غربی پیشرفت خود را مدیون کشاورزان هستند، از همه مسئولان جهادکشاورزی و نهادها و سازمانهای که در این زمینه مرتبط هستند، توصیه میکنیم، شبانهروز به مشکلات کشاورزان توجه کنند تا کشاورزی با کیفیت و کمیت خوبی داشته باشیم.
وی با بیان اینکه خاک يکی از مهمترين عوامل توليد و موثر در زندگی اجتماعی و اقتصادی بشر است و بستر اصلی کشت و کار و ماده همه محصولات کشاورزی است، ادامه داد: سبزهها، ميوهها، دانهها و هزاران گياه ديگر از دامن خاک و با تلاش کشاورزان بر میخيزند. کشاورزی پيشهای بسيار مهم است که بشر برای بقای عمر خود، نيازمند به آن است. رونق کشاورزی به معنای رونق اقتصادی و رشد و شکوفایی جامعه و تقویت قدرت و شوکت حکومت و دولت است؛ لذا باید توجه ویژهای به این بخش شود.
حجتالاسلام کوهی خاطرنشان کرد: کشاورزی همچنین مایه سرور و شادی انسانها میشود. انسان افزون بر شادی که از دیدن سبزه به او دست میدهد، از نزول باران و سرسبزی مزارع، شادمان میشوند به ویژه اگر خود در جامه کشاورز در رویش این گیاهان نقش داشته باشد.
نظر شما